Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.

Hier is pagina 8 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 8
Er > Kalfsvlees van stekende FA > kwaliteit re Het kalfsvlees bij Colruyt komt van et runderen jonger dan 8 maanden. Het 14 ae a is 100 % Belgisch en voldoet aan de Ye FE strenge eisen van het lastenboek. a 6 Kalfsvlees is doorgaans mager tot zi SF P m if IN mager vlees met een zachte, verfijnde smaak. Á mie = Zachte sausen met room, zoals AE champignonsaus, mosterdsaus en > dn Eef tomatensaus, passen uitstekend bij % # 4e kalfsvlees. Gebruik er niet te sterke kruiden 5 PS © of specerijen bij, die kunnen overheersen 9 bij de verfijnde smaak van het vlees. 2 Er od "+ der kr rs bie Ka F A Ld “ ve # Kalfsgebraad Iste keus Edel mager stuk. Bak in de pan aan alle Î kanten goudbruin. Zet daarna + 25 min. in de LC = à voorverwarmde oven op 190 °C. LE Ÿ > 17,50 ens a, ato met AL itellotonn 1, TTS gemarinee Buffet Ingrediënten (4 personen) met 4 dl water. Leg het kalfsgebraad erin en laat 15 min. op een heel zacht vuur garen. Haal het 300 g kalfsgebraad Iste keus (beenhouwerij) 100 g erwten (iepvries) vlees uit de kookpot en laat afkoelen. Snij daarna 2 venkels in hele dunne sneetjes. 100 g jonge slascheuten 2 Kook intussen de diepgevroren erwtjes 8 min. 1 onbehandelde citroen (bio) onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en laat schrikken onder koud water. Laat uitlekken. 1 sjalot 1/2 voorgebakken ciabatta 3 Zet de bakplaat met de ciabattablokjes 8 min. in En Venkel 190 g tonijn in olijfolie (ui) de voorverwarmde oven. 1 ansjovisfilet in olijfolie (bit) 4 Maak de dressing: doe de uitgelekte tonijn en Zu Herkomst: Spanje/ltalië. 3 eetl. mayonaise met citroen de ansjovisfilet in een hoge maatbeker en voeg de mayonaise en de wijn toe. Mix fijn. Kruid met —— = 1 ‚19 €/kg 2 eetl. kappertjes 2 eetl. droge witte wijn zwarte peper. 4 dl gevogeltefond (bokaal) 5 Verdeel de slascheuten over een grote 5 eetl olijfolie serveerschaal. Voeg de venkel, de sjalot en de 1 koffiel. Italiaanse kruidenmix erwten toe, meng goed. 6 Verdeel er wat dressing, de sneetjes zwarte peper molen) zout kalfsgebraad en de ciabatta over. Bestrooi met de uitgelekte kappertjes en werk af met de rest van de Voorber: ing (20 min. +30 min. marineren) dressing. Geef nog een draai van de pepermolen. er \ Snij de venkels in 4 en verwijder de harde kern. Rasp fijn met een mandoline. D- Deze salade kan u makkelijk vooraf ‘ klaarmaken. Hou de dressing en de ciabatta Rasp de schil van de citroen (niet het wit) en apart tot u de salade serveert. pers hem. Verdeel de zeste en het citroensap over de venkel samen met 3 eetl. olijfolie. Dek D- Gebruik gerust croutons in plaats van ciabatta. af en laat minstens 30 min. marineren. Fleurs de Prairie Snij de ciabatta in grote blokjes en verdeel A.O.P. Côtes de Provence over een bakplaat. Bestrooi met de Italiaanse Lefort Tripel Boni Selection kruiden en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Sterk blond bier jonge slascheuten Meng goed. 100 \ Snipper de sjalot fijn. Voedingswaarde per perscon (op basis van de ingrediëntenls) 478 Groene en rode sla, rodebietenblad en Bereiding Go min) Veten Energie solkeal vezels 369 E rucola. Gewassen en gebruiksklaar. 950 e/kg verzadigde vetzuren 598 Zout 248 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Breng de (aman) ien BTE gevogeltefond aan de kook in een kookpot, samen (waarvan) suikers 558 0,95: Pd En) x Met DO XTRA. ee
Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 8