Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 6


Hier is pagina 6 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Colruyt Folder 24.03.2021

Hier is pagina 6 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 6

Ste * a = Brunch voor thuis of to g Y Î \ à & © p be U A 4 Ere 1 À jes er Ad = broodhap Buffet #4 Ingrediënten (2 stuk) (Le € 100 g krabsalade 70 g salami met venkel 1 komkommer 6 radijzen 4 kerstomaten FE 100 g hummus met asperges 4 ontpitte zwarte olijven 4 kwarteleieren 1 eetl. boter > 3 sneetjes wit Zweeds brood N 5 sneetjes bruin Zweeds brood en 2 augurken op azijn (bokaal) Zo kunnen de kinderen helpen: Voorbereiding Go min) fi de korsten van het brood snijden - ‘Snij de korsten van de sneetjes brood. : Maak met een dunschiller 12 linten van met een dunschiller linten van de komkommer maken de ongeschilde komkommer en laat ze é de radijsjes, de tomaten en de augurken in dunne uitlekken op keukenpapier. schijfjes snijden, Snij 4 radijsjes, de kerstomaten en de 8 de andere radijsjes in de lengte in 2 snijden augurken in dunne schijfjes. Snij 2 r ss met nog wat groen in de de kwarteleitjes pellen het brood beleggen lengte in 2. de komkommerlinten rond de broodjes doen en _ a afwerken met de prikkertjes Bereiding (15m) 1 Kook de kwarteleitjes 3 min. in kokend water. Giet af en laat afkoelen. Pel ze en snij in Gemaakt volgens een aloud Toscaans de lengte in 2. recept. Op smaak gebracht me. 2 Besmeer 1 sneetje wit brood met de venkelzaad en venkelgroen. krabsalade en verdeel er de schijfjes radijs over. 3 Besmeer 1 sneetje wit brood met boter, 2,38 e aa oro) verdeel er de schijfjes augurk over en daama Boni Selection de salami. salami met venkel pertes 4 Besmeer 1 sneetje wit brood met de hummus en verdeel er de schijfjes kerstomaat 24 sneetjes 70g over. Im Versmarkt _) Krabsalade 2920 €/kg 5 Leg een sneetje bruin brood op elke belegde boterham. Snij alle boterhammen in -15 %" 1508 4 gelijke stukken. Wikkel een komkommerlint vanaf rond elk stuk, eindig bovenaan met het lint. ‚58e 6 Prik 2 halve kwarteleitjes met een 2 verpakkingen cocktailprikker vast in de broodjes met krabsla, ZI en zwart olijfje in de broodjes met salami en en, een half radijsje in die met hummus. =. D Vervang de krabsalade gerust door eo a noordzeesalade of tonijnsalade. 2 À Se 2,25 euserg Boni Selection Noordzee 200g ® Fleurs de Prairie … AOP. Côtes de Provence kippenballetjes met groenten 3,65 « ooas ero) Lefort Tripel 150 g Sterk blond bier Délio C Versmarkt _) Metkrab 200 g volledig assortiment 3,75 ct 29 Voedingswaarde per stuk (op basis van de ingredintenlist) Versmarkt _) pi 139kal Vers 128 Vetten ‚ag Enten 498 15. m’ 208 Zout 068 -20 %* 25% Saar) raid een 938 2 verpakkingen op 2 verpakkingen Ik Sverpakingen 1 (waarvan) suikers 118 sk Met DZ XTRA MU ern sns

Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 6