Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ste

*

a

= Brunch voor thuis of to g

Y

Î

\

à

& ©

p

be

U

A

4

Ere

1

À

jes

er Ad

= broodhap

Buffet

#4

Ingrediënten (2 stuk)

(Le



100 g krabsalade

70 g salami met venkel

1 komkommer

6 radijzen

4 kerstomaten

FE

100 g hummus met asperges

4 ontpitte zwarte olijven

4 kwarteleieren

1 eetl. boter

>

3 sneetjes wit Zweeds brood

N

5 sneetjes bruin Zweeds brood

en

2 augurken op azijn (bokaal)

Zo kunnen de kinderen helpen:

Voorbereiding Go min)

fi

de korsten van het brood snijden

-

‘Snij de korsten van de sneetjes brood.

:

Maak met een dunschiller 12 linten van

met een dunschiller linten van de komkommer

maken

de ongeschilde komkommer en laat ze

é

de radijsjes, de tomaten en de augurken in dunne

uitlekken op keukenpapier.

schijfjes snijden,

Snij 4 radijsjes, de kerstomaten en de

8

de andere radijsjes in

de lengte in 2 snijden

augurken in dunne schijfjes.

Snij 2 r

ss met nog wat groen in de

de kwarteleitjes pellen

het brood beleggen

lengte in 2.

de komkommerlinten rond de broodjes doen en

_

a

afwerken met de prikkertjes

Bereiding (15m)

1 Kook de kwarteleitjes 3 min. in kokend

water. Giet af en laat afkoelen. Pel ze en snij in

Gemaakt volgens een aloud Toscaans

de lengte in 2.

recept. Op smaak gebracht me.

2 Besmeer 1 sneetje wit brood met de

venkelzaad en venkelgroen.

krabsalade en verdeel er de schijfjes radijs

over.

3 Besmeer 1 sneetje wit brood met boter,

2,38 e aa oro)

verdeel er de schijfjes augurk over en daama

Boni Selection

de salami.

salami met venkel

pertes

4 Besmeer 1 sneetje wit brood met de

hummus en verdeel er de schijfjes kerstomaat

24 sneetjes 70g

over.

Im

Versmarkt _)

Krabsalade

2920 €/kg

5 Leg een sneetje bruin brood op elke

belegde boterham. Snij alle boterhammen in

-15 %"

1508

4 gelijke stukken. Wikkel een komkommerlint

vanaf

rond elk stuk, eindig bovenaan met het lint.

‚58e

6 Prik 2 halve kwarteleitjes met een

2 verpakkingen

cocktailprikker vast in de broodjes met krabsla,

ZI

en zwart olijfje in de broodjes met salami en

en,

een half radijsje in die met hummus.

=.

D Vervang de krabsalade gerust door

eo

a

noordzeesalade of tonijnsalade.

2

À

Se

2,25 euserg

Boni Selection

Noordzee 200g

® Fleurs de Prairie

… AOP. Côtes de Provence

kippenballetjes

met groenten

3,65 « ooas ero)

Lefort Tripel

150 g

Sterk blond bier

Délio

C Versmarkt _)

Metkrab 200 g

volledig assortiment

3,75 ct 29

Voedingswaarde per stuk (op basis van de ingredintenlist)

Versmarkt _)

pi 139kal Vers 128

Vetten

‚ag Enten 498

15. m’

208 Zout

068

-20 %*

25%

Saar) raid een

938

2 verpakkingen

op 2 verpakkingen

Ik

Sverpakingen

1

(waarvan) suikers

118

sk Met DZ XTRA

MU ern sns