Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Brunch

frambozen,

perges en

groene as

salade van

EE

111 Tee

eldressin

granaatapp

(@ personen)

ES

500 g groene asperges

100 g kropsla met fijne kruiden

ke

50 g rucola

1 bosje kervel

y

125 g frambozen

N

150 g burrata (taiaanse verse kaas)

a"

ie

zwarte peper (moler)

N

zout

Lil

Ru

Voor de granaatappeldressing:

LR

1 granaatappel

=

1 eetl. vloeibare honing

ER

“odt

3 eetl oljfolie

Br

VS

1 eetl. wittewijnazijn

GO min)

ï

a

Snij de kropsla in fine reepjes en leg op een

serveerschaal.

Pluk de kervel.

d

5

i

Schil de asperges vanaf het midden en verwijder het

rd

ji

-

harde uiteinde. Snij ze in schuine stukken van + 4 cm.

GO min)

Kook de asperges 3 min. onafgedekt in lichtgezouten

water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.

à

TR

Snij de granaatappel in 2 en pers hem.

Meng de olijfolie met het granaatappelsap, de



\F

wittewijnazijn en de honing. Kruid met zwarte peper en

zout.

Meng de rucola en de kervel onder de kropsla. Meng

Far

er ten slotte de asperges en de frambozen onder.

nd

PA

=$

>

Besprenkel de salade met de dressing en leg er de

4

dn

burrata op. Kruid met zwarte peper en serveer er de

D

LS

Fo

rest van de dressing apart bij.

Wil u dit slaatje meenemen op een picknick?

Vervang de burrata dan door minimozzarellabolletjes.

Zo kan u de salade vooraf al in porties verdelen.

>

Neem de dressing apart mee, zodat de sla lekker fris

en

I

en knapperig bit.

U kan deze salade ook als bijgerecht serveren

bij charcuterie, zoals gedroogde ham, gegrilde of

à

à

gebakken eendenfilet, geroosterde kip,

grilde

halloumi ... Laat de burrata dan wel weg.

Fleurs de Prairie

AOP. Côtes de Provence

Lefort Tripel

-de kervel plukken,

Sterk blond bier

_ het harde uiteinde van de asperges breken

- de granaatappel persen

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

-de dressing maken

Energie 254kel

Vezels 608

| _de groentjes en def

rambozen onder elkaar mengen

Veten

1708

Einen,

558



E



(waarvan) verzadigde vetzuren

198

Zout

028

er

Koohydaten

1708

(waarvan) suikes

ng

“au

Db

ut

Ÿ

Frambozen

Groene asperges

125

bosje

Herkomst: Spanje/Portugal/Marokko,

Herkomst: Spanje.

152 €/kg

1,99:

2,99:

dat we altijd re

geren op de prijzen en promoties in de andere,

in uwstreel

in dan in deze to

ie

r. Dekortingen.

Dl

vertoon van uw Xlra

of

Pilar

omer

be

kannen de prijze in Coty ne roger

prijzen in uw winkel kan u

M laagste prijzen

winkelbezoek raadplegen via de yCo

y-app, op colruyt be of bj onze Klant

el

2565 245) Zo ma

geen kansen.