Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Brunch
frambozen,
perges en
groene as
salade van
EE
111 Tee
eldressin
granaatapp
(@ personen)
ES
500 g groene asperges
100 g kropsla met fijne kruiden
ke
50 g rucola
1 bosje kervel
y
125 g frambozen
N
150 g burrata (taiaanse verse kaas)
a"
ie
zwarte peper (moler)
N
zout
Lil
Ru
Voor de granaatappeldressing:
LR
1 granaatappel
=
1 eetl. vloeibare honing
ER
“odt
3 eetl oljfolie
Br
VS
1 eetl. wittewijnazijn
GO min)
ï
a
Snij de kropsla in fine reepjes en leg op een
serveerschaal.
Pluk de kervel.
d
5
i
Schil de asperges vanaf het midden en verwijder het
rd
ji
-
harde uiteinde. Snij ze in schuine stukken van + 4 cm.
GO min)
Kook de asperges 3 min. onafgedekt in lichtgezouten
water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
à
TR
Snij de granaatappel in 2 en pers hem.
Meng de olijfolie met het granaatappelsap, de
—
\F
wittewijnazijn en de honing. Kruid met zwarte peper en
zout.
Meng de rucola en de kervel onder de kropsla. Meng
Far
er ten slotte de asperges en de frambozen onder.
nd
PA
=$
>
Besprenkel de salade met de dressing en leg er de
4
dn
burrata op. Kruid met zwarte peper en serveer er de
D
LS
Fo
rest van de dressing apart bij.
Wil u dit slaatje meenemen op een picknick?
Vervang de burrata dan door minimozzarellabolletjes.
Zo kan u de salade vooraf al in porties verdelen.
>
Neem de dressing apart mee, zodat de sla lekker fris
en
I
en knapperig bit.
U kan deze salade ook als bijgerecht serveren
bij charcuterie, zoals gedroogde ham, gegrilde of
à
à
gebakken eendenfilet, geroosterde kip,
grilde
halloumi ... Laat de burrata dan wel weg.
Fleurs de Prairie
AOP. Côtes de Provence
Lefort Tripel
-de kervel plukken,
Sterk blond bier
_ het harde uiteinde van de asperges breken
- de granaatappel persen
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
-de dressing maken
Energie 254kel
Vezels 608
| _de groentjes en def
rambozen onder elkaar mengen
Veten
1708
Einen,
558
—
E
”
(waarvan) verzadigde vetzuren
198
Zout
028
er
Koohydaten
1708
(waarvan) suikes
ng
“au
Db
ut
Ÿ
Frambozen
Groene asperges
125
bosje
Herkomst: Spanje/Portugal/Marokko,
Herkomst: Spanje.
152 €/kg
1,99:
2,99:
dat we altijd re
geren op de prijzen en promoties in de andere,
in uwstreel
in dan in deze to
ie
r. Dekortingen.
Dl
vertoon van uw Xlra
of
Pilar
omer
be
kannen de prijze in Coty ne roger
prijzen in uw winkel kan u
M laagste prijzen
winkelbezoek raadplegen via de yCo
y-app, op colruyt be of bj onze Klant
el
2565 245) Zo ma
geen kansen.