Spar - Folder van 17.05.2021 tot 30.06.2021 - Pagina 50




Hier is pagina 50 van 55 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.05.2021 tot 30.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

L

LC

N

LH

Sy

| CÔTE D'OR

S

x

7

SEMIFREDDO

De el

met chocolade, meringue

en rood fruit

s à

dr

LE

en

FA



+ À

=

Le

INGREDIËNTEN

er

=

des

* 5 dl room 40%

* 50 g rood fruit (rode bessen,

*Aeiere



frambozen, blauwe besse

* 100 g suiker

- 100 g Côte d'Or Original Puur

ee

« 50 g meringue

£

BEREIDING

à

f

5

Al Fe ci bakblik voor cake met vershoudfolie of

Ee

mn

Le

2,-Hak de chocolade fijn.

3. Klop de eidooiers met de suiker in een mengkom tot de

ml

A

mengeling licht en luchtig is (ruban).

4. Klop de room lobbig.

Vs

vS

5. Klop het eiwit op tot hij in pieken blijft staan.

6. Meng nu de room in 2 keer onder de ruban.

14

7. Spatel het opgeklopte eiwit onder deze massa en giet een

ode

in de cakevorm.

vi

8. Verdeel hierover 1/3 van de meringue en duw die een

beetje in de massa.

9. Strooi hier 1/3 van de gehakte chocolade over.

10. Herhaal stappen 8 en 9, strijk de bovenkant glad en zet

instens 6 uur in de diepvries.

11. Haal nadien de semifreddo uit de vorm en werk hem af

met rood fruit en chocoladeschilfers.

io

VU: K. Bouwen, ra Ben

=