Spar - Folder van 17.05.2021 tot 30.06.2021 - Pagina 50
Hier is pagina 50 van 55 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.05.2021 tot 30.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
L
LC
N
LH
Sy
| CÔTE D'OR
S
x
7
SEMIFREDDO
De el
met chocolade, meringue
en rood fruit
s à
dr
LE
en
FA
“
+ À
=
Le
INGREDIËNTEN
er
=
des
* 5 dl room 40%
* 50 g rood fruit (rode bessen,
*Aeiere
’
frambozen, blauwe besse
* 100 g suiker
- 100 g Côte d'Or Original Puur
ee
« 50 g meringue
£
BEREIDING
à
f
5
Al Fe ci bakblik voor cake met vershoudfolie of
Ee
mn
Le
2,-Hak de chocolade fijn.
3. Klop de eidooiers met de suiker in een mengkom tot de
ml
A
mengeling licht en luchtig is (ruban).
4. Klop de room lobbig.
Vs
vS
5. Klop het eiwit op tot hij in pieken blijft staan.
6. Meng nu de room in 2 keer onder de ruban.
14
7. Spatel het opgeklopte eiwit onder deze massa en giet een
ode
in de cakevorm.
vi
8. Verdeel hierover 1/3 van de meringue en duw die een
beetje in de massa.
9. Strooi hier 1/3 van de gehakte chocolade over.
10. Herhaal stappen 8 en 9, strijk de bovenkant glad en zet
instens 6 uur in de diepvries.
11. Haal nadien de semifreddo uit de vorm en werk hem af
met rood fruit en chocoladeschilfers.
io
VU: K. Bouwen, ra Ben
=