Spar - Folder van 17.05.2021 tot 30.06.2021 - Pagina 50


Hier is pagina 50 van 55 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.05.2021 tot 30.06.2021.



Spar Folder 17.05.2021

Hier is pagina 50 van 55 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.05.2021 tot 30.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 17.05.2021 tot 30.06.2021 - Pagina 50

L LC N LH Sy | CÔTE D'OR S x 7 SEMIFREDDO De el met chocolade, meringue en rood fruit s à dr LE en FA “ + À = Le INGREDIËNTEN er = des * 5 dl room 40% * 50 g rood fruit (rode bessen, *Aeiere ’ frambozen, blauwe besse * 100 g suiker - 100 g Côte d'Or Original Puur ee « 50 g meringue £ BEREIDING à f 5 Al Fe ci bakblik voor cake met vershoudfolie of Ee mn Le 2,-Hak de chocolade fijn. 3. Klop de eidooiers met de suiker in een mengkom tot de ml A mengeling licht en luchtig is (ruban). 4. Klop de room lobbig. Vs vS 5. Klop het eiwit op tot hij in pieken blijft staan. 6. Meng nu de room in 2 keer onder de ruban. 14 7. Spatel het opgeklopte eiwit onder deze massa en giet een ode in de cakevorm. vi 8. Verdeel hierover 1/3 van de meringue en duw die een beetje in de massa. 9. Strooi hier 1/3 van de gehakte chocolade over. 10. Herhaal stappen 8 en 9, strijk de bovenkant glad en zet instens 6 uur in de diepvries. 11. Haal nadien de semifreddo uit de vorm en werk hem af met rood fruit en chocoladeschilfers. io VU: K. Bouwen, ra Ben =

Spar - Folder van 17.05.2021 tot 30.06.2021 - Pagina 50