Spar - Folder van 17.05.2021 tot 30.06.2021 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 55 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.05.2021 tot 30.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Tims
keuken
Hoe ziet je kookweek er:
Ik ben chef-kok, dus op professioneel vlak ben
ik veel bezig met koken. In de week moet ik vaak
's avonds werken, dus probeer ik voor enkele da-
gen tegelijk te koken. Dat kunnen bijvoorbeeld
en stoemp of spaghetti zijn. Soms
nogin de koelkast heb liggen en
probeer = restjes om te toveren tot een lekkere
maaltijd. Aangezien ik in de week veel kook,
lurve!
in het weekend al eens iets afhalen,
stel ik een En kaasschotel samen of steek ik
de BBQ aa:
Hoe ontbijt je
a
We proberen met het ontbijt wat te variëren.
Een paar keer per week eten we
terhammen,
maar ook granola en havermout staan af en toe
p het mı
In het
end halen we dikwijls
I
L
pistolets en croissants en is het ontbijt iets
|
uitgebreider. Een constante is koffie, die maak ik
on
altijd in een ‘French press’.
Waar hou je zekering mee tijdens
\
het win!
AL
“Ik koop redelijk bewust: Ik tracht namelijk de
seizoenen zo goed mogelijk te volgen. Mij zie je
weınl;
of rood fruit
open in de winter,
witlof en kolen wel (lacht). Asperges kome
enkel in hun ne op ons bord. Verder pro-
beren we ge
etenen minstens één keer
LÀ
dd
per week caen te koken.
Wat zijn je lievelingsgerechten?
“Dat hangt af van het seizoen. In de winter ver-
et volle smaken.
lang ik vaak naar stoofpotjes
In de zomer mag het frisser, zoals to:
met
burrata. De rode draad is wellicht comfort food.
Daar word ik altijd gelukkig van!”
Wat is je ‘signature dish’?
ish’, maar als ik
Ik heb niet echt één ‘signatur:
Blanche de Namur (4,5%)
mijn keuken moet omschrijven dan probeer ik
* licht troebel witbier
altijd een balans te vinden in mijn gerechten. Ik
mond graan en
voorzie ze ook graag
risse toetsen en mooie
met toet:
van koriander, sinaasappelzeste,
zuren, zodat het geheel ‘spannend’ b
kruidnagel en witte
per