Spar - Folder van 17.05.2021 tot 30.06.2021 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 55 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.05.2021 tot 30.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Tims

keuken

Hoe ziet je kookweek er:

Ik ben chef-kok, dus op professioneel vlak ben

ik veel bezig met koken. In de week moet ik vaak

's avonds werken, dus probeer ik voor enkele da-

gen tegelijk te koken. Dat kunnen bijvoorbeeld

en stoemp of spaghetti zijn. Soms

nogin de koelkast heb liggen en

probeer = restjes om te toveren tot een lekkere

maaltijd. Aangezien ik in de week veel kook,

lurve!

in het weekend al eens iets afhalen,

stel ik een En kaasschotel samen of steek ik

de BBQ aa:

Hoe ontbijt je

a

We proberen met het ontbijt wat te variëren.

Een paar keer per week eten we

terhammen,

maar ook granola en havermout staan af en toe

p het mı

In het

end halen we dikwijls

I

L

pistolets en croissants en is het ontbijt iets

|

uitgebreider. Een constante is koffie, die maak ik

on

altijd in een ‘French press’.

Waar hou je zekering mee tijdens

\

het win!

AL

“Ik koop redelijk bewust: Ik tracht namelijk de

seizoenen zo goed mogelijk te volgen. Mij zie je

weınl;

of rood fruit

open in de winter,

witlof en kolen wel (lacht). Asperges kome

enkel in hun ne op ons bord. Verder pro-

beren we ge

etenen minstens één keer



dd

per week caen te koken.

Wat zijn je lievelingsgerechten?

“Dat hangt af van het seizoen. In de winter ver-

et volle smaken.

lang ik vaak naar stoofpotjes

In de zomer mag het frisser, zoals to:

met

burrata. De rode draad is wellicht comfort food.

Daar word ik altijd gelukkig van!”

Wat is je ‘signature dish’?

ish’, maar als ik

Ik heb niet echt één ‘signatur:

Blanche de Namur (4,5%)

mijn keuken moet omschrijven dan probeer ik

* licht troebel witbier

altijd een balans te vinden in mijn gerechten. Ik

mond graan en

voorzie ze ook graag

risse toetsen en mooie

met toet:

van koriander, sinaasappelzeste,

zuren, zodat het geheel ‘spannend’ b

kruidnagel en witte

per