Spar - Folder van 17.05.2021 tot 30.06.2021 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 55 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.05.2021 tot 30.06.2021.

Hier is pagina 26 van 55 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.05.2021 tot 30.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 17.05.2021 tot 30.06.2021 - Pagina 26
MS En | lj Tim: “Gnocchi kan me altijd SR bekoren! Heti is een van mijn D. eestal } el verwerk ik ze in een hartig gerecht Ik ben benieuwd hoe deze zoete à versie met abrikoos zal smaken pr « LL. 5 Zr ru, ‘aus - u" u. “= vis | x Ne En N° Md A + > ri # u à in y 5 ES RET / / p ? 2 40 min 4 personen / 250 g gnocchi Kook de gnocchi 2 min in kokend water. Giet af en spoel af. % kl kaneelpoeder Verwarm de oven voor op 180°C 60 g Spar 3 el lichtbruine cassonadesuiker Gaar ñ j = | Rakd L 1 Roer regelmatigom 200 g abrikozen (diepvries) 40 g Boni honing cassonadesuiker. 1 kl gedroog: " 5 g Spar amandelschilfers Meng de gnocchi met de abrikozen m m Boni vanille-ijs Serveer ijs
Spar - Folder van 17.05.2021 tot 30.06.2021 - Pagina 26