Spar - Folder van 17.05.2021 tot 30.06.2021 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 55 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.05.2021 tot 30.06.2021.

Hier is pagina 38 van 55 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.05.2021 tot 30.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 17.05.2021 tot 30.06.2021 - Pagina 38
4x 250 ml 15 min + rusten: 3 u 750 g frambozen Pers de D 2: ml \eng m ( persappelsienen) Laat 3 u ru 500 g geleisuiker (2:1) Haal de Beadies kardemom uit de 6 kardemompeulen peulen en stamp fijn in een vijzel of met de bolle kant van een lepel. Voeg toe aan de frambozen. Laat al roerend 3 min ko Vul de steriele en met de confituur. Sluit af met een deksel en laat omgekeerd afkoel | =? = er E AR id En, a PE AR Mg +; F4 4 À | A ze we 5) Confituurpotten sterilis a T Kook de potten en deks els > Bun er en laat OUT GEIGER en op een ropere handdoek tot, gebruik Gelato = [Suede Ge Dé klassieker onder de fruitconserven is confituur. pu Je kan van bijna alles confituur maken. Zol je E maar een geleermiddel, zoals geleisuiker, gebruikt en Pr af | Ts hf | 1
Spar - Folder van 17.05.2021 tot 30.06.2021 - Pagina 38