Spar - Folder van 17.05.2021 tot 30.06.2021 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 55 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.05.2021 tot 30.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

—-

na

EU je eigen

il

©

6

en

LOU

MIN

Ingrediënten

Bodem

vulling

e 200 g OREO-koekjes

« 400 g Philadelphia Natuur

e 50 g gesmolten boter

e 1/2 tl vanille-extract

Su

« 100 g poedersuik

Afwerking

e 150 ml Griekse yoghurt

h

EN

« 60 g Oreo koekjes

350 g opgeklopte room

Innen nn na nun nn

u...

secake

a

Bereiding | ore

© ches

I de

y

ten

x

\

5

ijkanten pe

FE \

un Doe d

ijn. Meng d

e sn”

en rol met een dee

groller de En :

r en vel

rdeel het koekmengsel

&

koekjes met de gesmolten bote

rm. Strijk het geheel glad met de

+

over de bodem van de springvol

achterkant van een lepel. Zet de si

pringvorm in de koeling terwijl

je de vulling maakt.

er,

su

klopte room,

e Voeg de Philadelphia, Griekse yoghurt, opge

en kom en mix het

poedersuiker en h

+ vanille-extract samen |

tot een

ladde massa

„Verdeel de vulling bovenop

de afgekoelde

hterkant van een lepel en

bodem. Strijk het g

eheel glad met de ac

zet het terug in de koelkast voor minim:

aal 2 uur.

ee

« Werk je Philadelphia cheesecake a

f met de 60g verkruimelde

Oreo koekj

es. Doe dit zo kort mogelijk voor serveren.

I

ea

Le



u &

BE

EN

eu,

PHILADELPHIA

"|

|

a |

fl

1

I Pune

|

(Se)

VU: Karlijn BOUWEN, Mondelez Belgium bv, ss, 100, 2800 Mechelen.

È