Spar - Folder van 17.05.2021 tot 30.06.2021 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 55 pagina's van de Spar folder, geldig van 17.05.2021 tot 30.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
—-
na
EU je eigen
il
©
6
en
LOU
MIN
Ingrediënten
Bodem
vulling
e 200 g OREO-koekjes
« 400 g Philadelphia Natuur
e 50 g gesmolten boter
e 1/2 tl vanille-extract
Su
« 100 g poedersuik
Afwerking
e 150 ml Griekse yoghurt
h
EN
« 60 g Oreo koekjes
350 g opgeklopte room
Innen nn na nun nn
u...
secake
a
Bereiding | ore
© ches
I de
y
ten
x
\
5
ijkanten pe
FE \
un Doe d
ijn. Meng d
e sn”
en rol met een dee
groller de En :
r en vel
rdeel het koekmengsel
&
koekjes met de gesmolten bote
rm. Strijk het geheel glad met de
+
over de bodem van de springvol
achterkant van een lepel. Zet de si
pringvorm in de koeling terwijl
je de vulling maakt.
er,
su
klopte room,
e Voeg de Philadelphia, Griekse yoghurt, opge
en kom en mix het
poedersuiker en h
+ vanille-extract samen |
tot een
ladde massa
„Verdeel de vulling bovenop
de afgekoelde
hterkant van een lepel en
bodem. Strijk het g
eheel glad met de ac
zet het terug in de koelkast voor minim:
aal 2 uur.
ee
« Werk je Philadelphia cheesecake a
f met de 60g verkruimelde
Oreo koekj
es. Doe dit zo kort mogelijk voor serveren.
I
ea
Le
‘
u &
BE
EN
eu,
PHILADELPHIA
"|
|
a |
fl
1
I Pune
|
(Se)
VU: Karlijn BOUWEN, Mondelez Belgium bv, ss, 100, 2800 Mechelen.
È