Okay - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 45




Hier is pagina 45 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Et:

>

al

=

À

anne

a

EN

En

od

Pi

ci

u

a

A

d

Es

vi

L

@

à

y

=

di

w

(EEEN

NUTRI-SCORE

À

\E

(OT

[2

N

>

et

à

DEU

DW

m7

=

à

u

2

Fr

met exotisch fruit en tire

=

}

3.

I

Meng 100 gbloem, het amandelpoeder en het bakpoeder en zeef boven het eiermengsel.

Ingrediënten 8 personen)

« {mango

Schep voorzichtig om.

4. Beboter een springvorm (o 26 cm) en bestrooi met 1 eetl. bloem. Giet het deeg in de springvorm en

« 2grenadilla's

bak 25 min.

de voorverwarmde oven.

+ 8 ananaskersen (physalis)

Ne

Haal de biscuit uit de oven en laat 10

. afkoelen in de vorm. Haal dan uit de vorm en laat volledig

+ 500 g mascarpone

afkoelen op een taartrooster. Snij daarna horizontaal doormidden in 2 gelijke schijven.

« 2,5 dl volle room (35 % V.G))

+ Aeiïeren

6.

Si

tussen de grenadilla's in 2. Schep er het vruchtvlees uit, duw door een zeef en vang het sap op.

7. Schilde mango en snij het vruchtvlees in dunne plakjes.

« leetl. boter

+ 8ba

8. Meng de mascarpone met het sap van de grenadilla”s en de bloemsuiker.

dama (hazelnootkoekjes)

9. Klop de room stijf en spatel onder de mascarpone.

« 125 gfijne suiker

10. Verdeel 1/3 van de mascarponemengeling over de onderste helft van de biscuit, verdeel er de

+ 100 g+ l eetl. patisseriebloem

mangoplakjes over en leg er de bovenste helft van de biscuit bovenop (met de snijkant naar boven).

« 25g amandelpoeder

11. Bestrijk de bovenkant en de zijkanten met de rest van de mascarponemengeling.

+ 6 eetl. kokospoeder

12. Bestrooi de zijkant met kokospoeder. Snij enkele sterren uit papier. Leg

+ 2 eetl. bloemsuiker

het p.

op de taart en zeef er wat cacaopoeder over. Haal het papier

+ Zeetl. cacaopoeder

voorzichtig van de taart.

Domaine

« 1koffiel. bakpoeder

13. Werk de rand van de taart af met afwisselend baci di dama en

i

du Gouyat

\

Bere

ananaskersen.

Moelleux

ing (40 min. +25 min.

2020

in de oven + 20 min. afkoelen)

d

AO.P. Côtes

2

=

1. Verwarm de oven voor op 180 ®

Ti

de Bergerac

FE

2. Voor het biscuitdeeg: doe de

Je kan deze taart de dag ervoor klaarmaken, werk ze de dag zelf af met

75cl

Be

eieren en de fijne suiker in een

het cacaopoeder, de baci

dama en de ananaskersen.

mengkom en mik minstens

‘Voedingswaarden van het recept (per persoon)

10 min. tot een heel luchtige,

amer Abed vaten

an A vermi holen 427 6,

iin 2 dea vn

sitte

Fout03g

c4,99

te masse (ruban).

ze

A

En

=

2

Fr

=

EE

5

di

en

=

=

er

=

5

à