Okay - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Wan
Bs
ya E
|
“
a
dt
1.
ll
a
3
kn
a
NUTRI-SCORE
CO} a
A
Be
MOND
IE
Re
ji
I
ve
Zn
"
N
wortelen en kruidensausje |
Ingrediënten (4 personen)
: Bereiding (20 min.)
ji
« 500 g tong (freshmart)
5
Kook de wortelstaafjes 4 min. in lichtgezouten water. Voeg de laatste minuut de
+ 600 g aardappelpuree (diepvries)
aspergepunten toe. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
B
5
+ 400 g gekleurde wortelen
2;
Warm de puree op in een kookpot op een zacht vuur. Roer regelmatig om.
à
+ 200 g groene-aspergepunten
LR
Smelt1 eetl. boter in een kookpot en stoof de wortelen en de asperges 3 min. Kruid met
ARE
« 40 g microgroenten Spicy Mix
zwarte peper en zout.
+ 1sjalot
4.
Smelt 1 eetl. boter in een steelpannetje en stoof de sjalot en de paprika 3 min. Kruid met
+ 125 g Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden
zwarte peper en zout en overgiet met de witte wijn. Laat inkoken tot de witte wijn bijna
« 3 eetl. boter
helemaal verdampt is. Voeg de Boursin toe en laat 2 min. opwarmen. Mix fijn.
3,
+ 1 gegrilde paprika (bokaal)
Dep de tong goed droog, kruid met peper en zout en
+ Aeetl. bloem
haal door de bloem. Schud de overtollige bloem eraf.
_
a
oh
6.
+ 12,5 cl droge witte wijn
Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en
Hi
« zwarte peper (molen)
bak + 2 min. aan elke kant.
i
« zout
Sancerre A.O.
Ee
Manoir du Fort
HE
u
>.
Afwerking
x
=
a
Schep de puree op het bord en trek open met de bolle
2020
ki
Vokeo (10 min.)
kant van een lepel. Verdeel er de groenten over en leg
75 cl
= Snipper de sjalot fijn.
daarop de vis. Werk af met de microgroenten en enkele
ij
- Dep de gegrilde papri
droog en sn
n blokjes.
druppels saus.
Fi
c12,49
= Schil de wortelen en snij ze in staafjes van * 5 cm
‘Voedingswaarden van het recept (per per
lang.
rer 367 he vertan 24 g,nsonan 142 gueraigd » holydreten 412 9,
warn Mg mn verd goten Sg mt Zg
waver
N
an
EB
Ee
mE
Po
u
ANSIEHT
veen
pi
Se
Ri
il
4
sal
pl
be
re
*
a
ii
EV
|
el
©
Me
ei
“
bes
1
Ei
FE
te
a
2 xTRA
N
fe
A
et
a
we
a
=
as
}
Ken
Ein
Fi
©
RE
ei
enn