Okay - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Wan

Bs

ya E

|



a

dt

1.

ll

a

3

kn

a

NUTRI-SCORE

CO} a

A

Be

MOND

IE

Re

ji

I

ve

Zn

"

N

wortelen en kruidensausje |

Ingrediënten (4 personen)

: Bereiding (20 min.)

ji

« 500 g tong (freshmart)

5

Kook de wortelstaafjes 4 min. in lichtgezouten water. Voeg de laatste minuut de

+ 600 g aardappelpuree (diepvries)

aspergepunten toe. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.

B

5

+ 400 g gekleurde wortelen

2;

Warm de puree op in een kookpot op een zacht vuur. Roer regelmatig om.

à

+ 200 g groene-aspergepunten

LR

Smelt1 eetl. boter in een kookpot en stoof de wortelen en de asperges 3 min. Kruid met

ARE

« 40 g microgroenten Spicy Mix

zwarte peper en zout.

+ 1sjalot

4.

Smelt 1 eetl. boter in een steelpannetje en stoof de sjalot en de paprika 3 min. Kruid met

+ 125 g Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden

zwarte peper en zout en overgiet met de witte wijn. Laat inkoken tot de witte wijn bijna

« 3 eetl. boter

helemaal verdampt is. Voeg de Boursin toe en laat 2 min. opwarmen. Mix fijn.

3,

+ 1 gegrilde paprika (bokaal)

Dep de tong goed droog, kruid met peper en zout en

+ Aeetl. bloem

haal door de bloem. Schud de overtollige bloem eraf.

_

a

oh

6.

+ 12,5 cl droge witte wijn

Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en

Hi

« zwarte peper (molen)

bak + 2 min. aan elke kant.

i

« zout

Sancerre A.O.

Ee

Manoir du Fort

HE

u

>.

Afwerking

x

=

a

Schep de puree op het bord en trek open met de bolle

2020

ki

Vokeo (10 min.)

kant van een lepel. Verdeel er de groenten over en leg

75 cl

= Snipper de sjalot fijn.

daarop de vis. Werk af met de microgroenten en enkele

ij

- Dep de gegrilde papri

droog en sn

n blokjes.

druppels saus.

Fi

c12,49

= Schil de wortelen en snij ze in staafjes van * 5 cm

‘Voedingswaarden van het recept (per per

lang.

rer 367 he vertan 24 g,nsonan 142 gueraigd » holydreten 412 9,

warn Mg mn verd goten Sg mt Zg

waver

N

an

EB

Ee

mE

Po

u

ANSIEHT

veen

pi

Se

Ri

il

4

sal

pl

be

re

*

a

ii

EV

|

el

©

Me

ei



bes

1

Ei

FE

te

a

2 xTRA

N

fe

A

et

a

we

a

=

as

}

Ken

Ein

Fi

©

RE

ei

enn