Okay - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.

Hier is pagina 34 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 34
Wan Bs ya E | “ a dt 1. ll a 3 kn a NUTRI-SCORE CO} a A Be MOND IE Re ji I ve Zn " N wortelen en kruidensausje | Ingrediënten (4 personen) : Bereiding (20 min.) ji « 500 g tong (freshmart) 5 Kook de wortelstaafjes 4 min. in lichtgezouten water. Voeg de laatste minuut de + 600 g aardappelpuree (diepvries) aspergepunten toe. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken. B 5 + 400 g gekleurde wortelen 2; Warm de puree op in een kookpot op een zacht vuur. Roer regelmatig om. à + 200 g groene-aspergepunten LR Smelt1 eetl. boter in een kookpot en stoof de wortelen en de asperges 3 min. Kruid met ARE « 40 g microgroenten Spicy Mix zwarte peper en zout. + 1sjalot 4. Smelt 1 eetl. boter in een steelpannetje en stoof de sjalot en de paprika 3 min. Kruid met + 125 g Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden zwarte peper en zout en overgiet met de witte wijn. Laat inkoken tot de witte wijn bijna « 3 eetl. boter helemaal verdampt is. Voeg de Boursin toe en laat 2 min. opwarmen. Mix fijn. 3, + 1 gegrilde paprika (bokaal) Dep de tong goed droog, kruid met peper en zout en + Aeetl. bloem haal door de bloem. Schud de overtollige bloem eraf. _ a oh 6. + 12,5 cl droge witte wijn Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en Hi « zwarte peper (molen) bak + 2 min. aan elke kant. i « zout Sancerre A.O. Ee Manoir du Fort HE u >. Afwerking x = a Schep de puree op het bord en trek open met de bolle 2020 ki Vokeo (10 min.) kant van een lepel. Verdeel er de groenten over en leg 75 cl = Snipper de sjalot fijn. daarop de vis. Werk af met de microgroenten en enkele ij - Dep de gegrilde papri droog en sn n blokjes. druppels saus. Fi c12,49 = Schil de wortelen en snij ze in staafjes van * 5 cm ‘Voedingswaarden van het recept (per per lang. rer 367 he vertan 24 g,nsonan 142 gueraigd » holydreten 412 9, warn Mg mn verd goten Sg mt Zg waver N an EB Ee mE Po u ANSIEHT veen pi Se Ri il 4 sal pl be re * a ii EV | el © Me ei “ bes 1 Ei FE te a 2 xTRA N fe A et a we a = as } Ken Ein Fi © RE ei enn
Okay - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 34