Okay - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 27


Hier is pagina 27 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.



Okay Folder 15.12.2021

Hier is pagina 27 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Okay - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 27

de saus? Laat de cognac wegen gebruik 1 dl extra Cal met cognac-mosterdsaus gevogeltefond. ze % I-SCORE ed wi E 7 u is En Ë 30 5 Fe par OI N Er Ae Ingrediënten (4 personen) leetl. boter j 440 g gebraadjes van hoevekip (freshmart) 2 eetl. amandelschilfers 400 g voorgegaard wortelduo 2 eetl. mosterd op grootmoeders wijze 400 g broccolini dl cognac 420 g zoete-aardappelkroketten 2dl gevogeltefond (bokaal) (freshmart) 3 eetl. olijfolie | LL 2 rode uien zwarte peper (molen) kn 1dllichte room zout + ee ze Voorbereiding G min.) ket 47 - Vet een ruime ovenschaal in met 1 eetl. olijfolie. = Snij de rode uien in 2 en daarna in halve ringen. de wd Bereiding (15 min. + 25 à 30 min. in de oven) Verwarm de oven voor op 200 °C. Smelt de boter in een braadpan en bak de gebraadjes aan alle kanten goudbruin. a Breng een kookpot met lichtgezouten water aan de kook. Haal van het vuur en leger de broccolini 1 min. onafgedekt in. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken. u Leg de gebraadjes naast elkaar in het midden van de ovenschaal, verdeel er de broccolini, de rode ui en de worteltjes rond. Menger 2 eetl. olijfolie onder, kruid met zwarte peper en zout en meng alles goed door elkaar. Bak 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven. Rooster intussen de amandelschilfers in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof. 6 Verdeel de kroketten over een bakplaat met bakpapier en plaats 15 à 17 min. mee in de oven. A os Giet intussen de cognac in de pan van de gebraadjes. Roer de braadresten los en laat volledig verdampen. Giet er de gevogeltefond in en laat tot de helft inkoken. Roer er de mosterd en de room onder en laat nog 1 min. opwarmen. ‘Voedingswaarden van het recap (per persoon) kel en Og ne en A6 gr rardet 38 eiten 62 gs zout 2€ 23 grande kochen 129g, ARS Vacqueyras AOP. 2019 Bru Cru des Côtes du natuurlijk Rhône lichtbruisend 75cl mineraalwater El 50 cl weg BEEN 5 _ c0,673 7 7 o vakmanschap dinkje m tand. OKay ee zijd

Okay - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 27