Okay - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
de saus? Laat de cognac
wegen gebruik 1 dl extra
Cal
met cognac-mosterdsaus
gevogeltefond.
ze
%
I-SCORE
ed
wi
E
7
u
is
En
Ë
30
5
Fe
par
OI
N
Er
Ae
Ingrediënten (4 personen)
leetl. boter
j
440 g gebraadjes van hoevekip
(freshmart)
2 eetl. amandelschilfers
400 g voorgegaard wortelduo
2 eetl. mosterd op grootmoeders wijze
400 g broccolini
dl cognac
420 g zoete-aardappelkroketten
2dl gevogeltefond (bokaal)
(freshmart)
3 eetl. olijfolie
|
LL
2 rode uien
zwarte peper (molen)
kn
1dllichte room
zout
+
ee
ze
Voorbereiding G min.)
ket
47
- Vet een ruime ovenschaal in met 1 eetl. olijfolie.
=
Snij de rode uien in 2 en daarna in halve ringen.
de
wd
Bereiding (15 min. + 25 à 30 min. in de oven)
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Smelt de boter in een braadpan en bak de gebraadjes aan alle kanten goudbruin.
a
Breng een kookpot met lichtgezouten water aan de kook. Haal van het vuur en leger
de broccolini 1 min. onafgedekt in. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
u
Leg de gebraadjes naast elkaar in het midden van de ovenschaal, verdeel er de
broccolini, de rode ui en de worteltjes rond. Menger 2 eetl. olijfolie onder, kruid met
zwarte peper en zout en meng alles goed door elkaar.
Bak 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
Rooster intussen de amandelschilfers in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof.
6
Verdeel de kroketten over een bakplaat met bakpapier en plaats 15 à 17 min. mee in
de oven.
A
os
Giet intussen de cognac in de pan van de gebraadjes. Roer de braadresten los en laat
volledig verdampen. Giet er de gevogeltefond in en laat tot de helft inkoken.
Roer er de mosterd en de room onder en laat nog 1 min. opwarmen.
‘Voedingswaarden van het recap (per persoon)
kel
en Og ne
en A6 gr
rardet 38 eiten 62 gs zout 2€
23 grande kochen 129g,
ARS
Vacqueyras AOP.
2019
Bru
Cru des Côtes du
natuurlijk
Rhône
lichtbruisend
75cl
mineraalwater
El
50 cl
weg
BEEN
5
_
c0,673
7 7
o
vakmanschap dinkje m
tand.
OKay
ee
zijd