Okay - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

de saus? Laat de cognac

wegen gebruik 1 dl extra

Cal

met cognac-mosterdsaus

gevogeltefond.

ze

%

I-SCORE

ed

wi

E

7

u

is

En

Ë

30

5

Fe

par

OI

N

Er

Ae

Ingrediënten (4 personen)

leetl. boter

j

440 g gebraadjes van hoevekip

(freshmart)

2 eetl. amandelschilfers

400 g voorgegaard wortelduo

2 eetl. mosterd op grootmoeders wijze

400 g broccolini

dl cognac

420 g zoete-aardappelkroketten

2dl gevogeltefond (bokaal)

(freshmart)

3 eetl. olijfolie

|

LL

2 rode uien

zwarte peper (molen)

kn

1dllichte room

zout

+

ee

ze

Voorbereiding G min.)

ket

47

- Vet een ruime ovenschaal in met 1 eetl. olijfolie.

=

Snij de rode uien in 2 en daarna in halve ringen.

de

wd

Bereiding (15 min. + 25 à 30 min. in de oven)

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Smelt de boter in een braadpan en bak de gebraadjes aan alle kanten goudbruin.

a

Breng een kookpot met lichtgezouten water aan de kook. Haal van het vuur en leger

de broccolini 1 min. onafgedekt in. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.

u

Leg de gebraadjes naast elkaar in het midden van de ovenschaal, verdeel er de

broccolini, de rode ui en de worteltjes rond. Menger 2 eetl. olijfolie onder, kruid met

zwarte peper en zout en meng alles goed door elkaar.

Bak 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.

Rooster intussen de amandelschilfers in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof.

6

Verdeel de kroketten over een bakplaat met bakpapier en plaats 15 à 17 min. mee in

de oven.

A

os

Giet intussen de cognac in de pan van de gebraadjes. Roer de braadresten los en laat

volledig verdampen. Giet er de gevogeltefond in en laat tot de helft inkoken.

Roer er de mosterd en de room onder en laat nog 1 min. opwarmen.

‘Voedingswaarden van het recap (per persoon)

kel

en Og ne

en A6 gr

rardet 38 eiten 62 gs zout 2€

23 grande kochen 129g,

ARS

Vacqueyras AOP.

2019

Bru

Cru des Côtes du

natuurlijk

Rhône

lichtbruisend

75cl

mineraalwater

El

50 cl

weg

BEEN

5

_

c0,673

7 7

o

vakmanschap dinkje m

tand.

OKay

ee

zijd