Okay - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
DRUID ONRI A
u
DE
NUTRI-SCORE
+
Hit
í
2
” Le
dr
SOHO
Ingrediënten (4 à 6 personen)
1/3 plantje bieslook
Z eetl. paneermeel
2 eieren
2 eetl olijfolie
nootmuskaat
40 g geraspte gruyère
500 g aardappelen
peper en zout
as
Voorbereiding (5 min.)
-_ Schilde aardappelen en snij in stukken
= Snipper het bieslook fijn
I
+
Berei
Bs
18 (30 min. +15 min. in de oven)
es
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af, laat
=
even drogen op het vuur en stamp fijn.
ME
Meng de eieren en de gruyère onder de puree en kruid met peper, zout en
Ge
nootmuskaat
w
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bedek een ovenschaal met bakpapier. Verdeel de puree gelijkmatig over
de schaal en bak 15 min. in de voorverwarmde oven
Snij de gebakken aardappelpuree in vierkantjes en bewaar in de koelkast.
on
Meng net voor het serveren de olijfolie met het paneermeel en het
bieslook.
Voedingswaarden van het recept (per persae
regie DA heal vote 46 mr 23 gene Inobyaten 13,94,
aan
Ogen vere 1g mite 62 zen 02
es
ps
- Je kan de aardappelvierkantjes gerust de dag voordien maken.
- Warm op in een raclettepannetje met een less Si
Beschikban in
Ê
kistje vaar 3 flessen
Château
er;
f
Tena) als EED
La Chapelle 2019
Bru
A.O.P. Bordeaux
75cl
lichtbruisend natuurlijk
38,34 %: korting wordt
mineraalwater
automatisch verrekend aan
y +
de kassa,
|
Br
1,25 L
tu
Pr
©0,741
«6,75
«0,92
u
ÿ