Okay - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

DRUID ONRI A

u

DE

NUTRI-SCORE

+

Hit

í

2

” Le

dr

SOHO

Ingrediënten (4 à 6 personen)

1/3 plantje bieslook

Z eetl. paneermeel

2 eieren

2 eetl olijfolie

nootmuskaat

40 g geraspte gruyère

500 g aardappelen

peper en zout

as

Voorbereiding (5 min.)

-_ Schilde aardappelen en snij in stukken

= Snipper het bieslook fijn

I

+

Berei

Bs

18 (30 min. +15 min. in de oven)

es

Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af, laat

=

even drogen op het vuur en stamp fijn.

ME

Meng de eieren en de gruyère onder de puree en kruid met peper, zout en

Ge

nootmuskaat

w

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Bedek een ovenschaal met bakpapier. Verdeel de puree gelijkmatig over

de schaal en bak 15 min. in de voorverwarmde oven

Snij de gebakken aardappelpuree in vierkantjes en bewaar in de koelkast.

on

Meng net voor het serveren de olijfolie met het paneermeel en het

bieslook.

Voedingswaarden van het recept (per persae

regie DA heal vote 46 mr 23 gene Inobyaten 13,94,

aan

Ogen vere 1g mite 62 zen 02

es

ps

- Je kan de aardappelvierkantjes gerust de dag voordien maken.

- Warm op in een raclettepannetje met een less Si

Beschikban in

Ê

kistje vaar 3 flessen

Château

er;

f

Tena) als EED

La Chapelle 2019

Bru

A.O.P. Bordeaux

75cl

lichtbruisend natuurlijk

38,34 %: korting wordt

mineraalwater

automatisch verrekend aan

y +

de kassa,

|

Br

1,25 L

tu

Pr

©0,741

«6,75

«0,92

u

ÿ