Okay - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.

Hier is pagina 23 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Okay - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 23
DRUID ONRI A u DE NUTRI-SCORE + Hit í 2 ” Le dr SOHO Ingrediënten (4 à 6 personen) 1/3 plantje bieslook Z eetl. paneermeel 2 eieren 2 eetl olijfolie nootmuskaat 40 g geraspte gruyère 500 g aardappelen peper en zout as Voorbereiding (5 min.) -_ Schilde aardappelen en snij in stukken = Snipper het bieslook fijn I + Berei Bs 18 (30 min. +15 min. in de oven) es Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af, laat = even drogen op het vuur en stamp fijn. ME Meng de eieren en de gruyère onder de puree en kruid met peper, zout en Ge nootmuskaat w Verwarm de oven voor op 180 °C. Bedek een ovenschaal met bakpapier. Verdeel de puree gelijkmatig over de schaal en bak 15 min. in de voorverwarmde oven Snij de gebakken aardappelpuree in vierkantjes en bewaar in de koelkast. on Meng net voor het serveren de olijfolie met het paneermeel en het bieslook. Voedingswaarden van het recept (per persae regie DA heal vote 46 mr 23 gene Inobyaten 13,94, aan Ogen vere 1g mite 62 zen 02 es ps - Je kan de aardappelvierkantjes gerust de dag voordien maken. - Warm op in een raclettepannetje met een less Si Beschikban in Ê kistje vaar 3 flessen Château er; f Tena) als EED La Chapelle 2019 Bru A.O.P. Bordeaux 75cl lichtbruisend natuurlijk 38,34 %: korting wordt mineraalwater automatisch verrekend aan y + de kassa, | Br 1,25 L tu Pr ©0,741 «6,75 «0,92 u ÿ
Okay - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 23