Okay - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 52 pagina's van de Okay folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
(8)
=>
4
LIL
cl
5
=
D.
a
7
en
%
4
N
3
dt |
I
M
\ FAQ
Dhs s
à
NUTRI-SCORE
yi
we
AU:EB
3
ie
ad
1
OPI
\
OA ak
à
champignonmix en rozemarijnspiesje met geitenkaas
5}
au
2
rame,
- Maak lange linten van de courgette met een dunschiller, je hebt er 8 nodig.
Ingred
ten (4 personen)
= Schil de pompoen en verwijder de pitten en de draden. Snij het vruchtvlees in blokjes
+ 500 g butternutpompoen
van * 2 em. Kruid met zwarte peperen zout.
« 400 g herfstmix champignons
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
+ 1/2 courgette
« 175 gfijnproeverswitloof
Bere
g CO min. +25 min. in de oven)
+ Atakjes verse rozemarijn
+ 500 g verse tagliatelle (freshmart)
Leg de blokjes pompoen op een bakplaat met bakpapier en bestrooi met 2 eetl.
fijngesnipperde rozemarijn. Kruid met zwarte peper en zout en meng er de olijfolie onder.
+ 250 g grillkaas van geit
+ 1,5 di plantaardig alternatief voor room
Bak 25
in. in de voorverwarmde oven.
+ 3 eetl. vloeibare vetstof (Bakken & Braden)
2
Verhit intussen 1 eetl. vetstof in een kookpot en bak de halve witloofstronken goudbruin aan
« Zeetl. hazelnoten
beide kanten. Kruid met zwarte peper en zout en laat nog 5
afgedekt garen.
« Zeetl. groene pesto
4
Bestrijk de courgettelinten met de pesto en rol strak op. Prik afwisselend 2 blokjes
+ 2eetl. olifolie
geitenkaas en 2 rolletjes courgette op elk takje rozemarijn. Kruid met zwarte peper en zout.
« zwarte peper (molen)
4.
Kook de pasta gaar in licht gezouten water (kooktijd
ie verpakking). Hou 1 dl kookvocht
« zout
opzij en giet af.
=
Doe de blokjespompoen in een hoge beker. Voeg
het roomalternatief en het kookvocht toe en mix tot
Voorbereiding (20 min.)
een gladde saus. Meng onder de pasta en hou warm.
6.
- Rits de blaadjes van de takjes rozemarijn. Laat aan
Verhit 1 eetl. vetstof in een pan met antiaanbaklaag
de bovenkant van het takje wel + 3 cm blaadjes
en bak de champignons 5 min. op een hoog vuur.
Tarapacá Sauvignon
Blanc 2021
staan. Snipper de blaadjes fijn.
Kruid met zwarte peper en zout. Haal uit de pan en
- Rooster de hazelnoten in een pan met
hou warm.
DO. Central Valley
Verhit in dezelfde pan 1 eetl. vetstof en bak de
Chili
antiaanbaklaag zonder vetstof. Laat afkoelen en
@
hak grof.
spiesjes 2 min. aan elke kant.
Tara
75 cl
- Snij het witloof in de lengte in 2.
- Snij de grillkaas in de lengte in 4 en snij daarna elk
Voedingswaarden van het recept (per persoon)
mamven Tigin vern Bg: sten Agee 28,
ane DB al vetianSL6 g warten 7 vormd ocht 717 B
stuk in 2 Boe
a ite
Orls vakmahschap.dink
oane
32 „Ale voordelen geld met: x XTRA han