Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Belgische klassiekers

gerloum!

enponen,

AUS

ML)

essalade m

roop

et Luikse S!

en vinal

grette m

Hoofdgerecht

4

hr

on

En

zZ

Ingrediënten (4 personen)

3 Kook de eieren 10 min. in

“+

=

400 g prinsessenbonen

kokend water. Giet af, spoel onder

100 g kerstomaten

koud water en pel Snij in de lengte

1 rode ui

in 4.

600 g minikrieltjes

4 Verhit intussen 2 eetl oljfolie in

w

540 g Berloumi met

een pan en bak de blokjes Berloumi

Provencaalse kruiden (Belgische

2 à 3 min. aan alle kanten. Laat

ED

grlkaas, versmarki)

uitlekken op keukenpapier.

4 eieren

5 Verhit 1 eetl. olifolie in de pan

Boni Selection

3 sneetjes zonnebrood

en bak de broodblokjes aan beide

Jean-Baptise Lambert

1 eetl. Luikse siroop

kanten 2 min. goudbruin

hele prinsessenbonen zeer fijn

Luikse stroop

1 koffiel. mosterd

6 Meng de mosterd met de Luikse

en

4508

4 eetl. olijfolie

siroop, 1 eet. olifolie, de azijn,

(Diepvries )

107 e/kg

seg

1 eetl azijn

peper en zout.

peper en zout

Afwerking

1,60:

2,35€

Voorbereiding 15 min)

Meng de aardappelen met

=

Wrijf de ongeschilde

de prinsessenbonen, de

Brood met een beetje

krielaardappelen goed schoon

kerstomaten en de rode ui. Werk

Rond grijs brood met

onder koud water en snij in 2.

af met de blokjes Berloumi,

zonnebloempitjes en lijnzaad.

bloem op de korst.

\

Snij de rode ui in ringen.

de hardgekookte eieren en

Verwijder de uiteinden van de

de croutons. Serveer met de

prinsessenbonen en srij ze in 2

vinaigrette.

Snij het brood in blokjes

a

:

Snij de Berloumi in blokjes

5

Snij de kerstomaatjes in 2.

Salento 1.G.T. Verso Rosato

a

Puglia

Italië

2

An

Kd

EME

Bereiding (25 min)

Martha Brown Eyes

$

En

Sterk donker bier

1 Kook de krieltjes 15 min. in

fsd

lichtgezouten water. Giet af.

2 Kook intussen de prinsessen-

bonen 8 min. onafgedekt in

lichtgezouten water. Laat uitlekken

Boni Selection

Boni Selection

en spoel onder koud water.

dagvers zonnebrood

dagvers rond wit boerenbrood

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

600 g

8008

315€/kg

vaerkg

Veten

Energie 898kcal Veres 958

5526 Eten

A68

568

(waarvan) verzadigde vetzuren 308g Zout

Koohydrten

Sag

(waarvan) sues

1508

1,89:

1,39

Herontdek de grote klassiekers

(ES

van de Belgische keuken

Ons mooie land is niet alleen bekend voor zijn frietjes en chocolade. We hebben een overvloed aan

culinaire specialiteiten die de smaakpapillen verwennen. Tomaat-garnaal, konijn met bier, Luikse of

Ko a

Brusselse wafels

Herontdek de toppers van ons vlakke land!

=, PIERRE CC

Gentse

Se

Fruitsia

Pr

nl

waterzoo!

ck

Cv

Zu

>

ei

d

an)

4



ef

er

N

&

j

"+

stoofvlees

ms

AN

ax

Ë:

>

op z'nVlaal

Maak een culinaire tocht van de Noordzee tot de Ardennen met onze recepten en tips.

Alle inspiratie vindt u op colruyt.be/lekkerkoken/belgische-klassiekers

Omdat we atd rea

eng de prijzen en groote de andere rte winken um ste Kuna de pen in Coryn ne

zijn dan in deze

winkelbezoek rat

er

ryeapp op kuyt be bi onze Kantendenst

vertoon van uw Xa

of aart

Ge 22 ome

ze prijzen in uw winkel kan u

ugeen kansen.

MZ laagste prijzen Eu