Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Belgische klassiekers
gerloum!
enponen,
AUS
ML)
essalade m
roop
et Luikse S!
en vinal
grette m
Hoofdgerecht
4
hr
on
En
zZ
Ingrediënten (4 personen)
3 Kook de eieren 10 min. in
“+
=
400 g prinsessenbonen
kokend water. Giet af, spoel onder
100 g kerstomaten
koud water en pel Snij in de lengte
1 rode ui
in 4.
600 g minikrieltjes
4 Verhit intussen 2 eetl oljfolie in
w
540 g Berloumi met
een pan en bak de blokjes Berloumi
Provencaalse kruiden (Belgische
2 à 3 min. aan alle kanten. Laat
ED
grlkaas, versmarki)
uitlekken op keukenpapier.
4 eieren
5 Verhit 1 eetl. olifolie in de pan
Boni Selection
3 sneetjes zonnebrood
en bak de broodblokjes aan beide
Jean-Baptise Lambert
1 eetl. Luikse siroop
kanten 2 min. goudbruin
hele prinsessenbonen zeer fijn
Luikse stroop
1 koffiel. mosterd
6 Meng de mosterd met de Luikse
en
4508
4 eetl. olijfolie
siroop, 1 eet. olifolie, de azijn,
(Diepvries )
107 e/kg
seg
1 eetl azijn
peper en zout.
peper en zout
Afwerking
1,60:
2,35€
Voorbereiding 15 min)
Meng de aardappelen met
=
Wrijf de ongeschilde
de prinsessenbonen, de
Brood met een beetje
krielaardappelen goed schoon
kerstomaten en de rode ui. Werk
Rond grijs brood met
onder koud water en snij in 2.
af met de blokjes Berloumi,
zonnebloempitjes en lijnzaad.
bloem op de korst.
\
Snij de rode ui in ringen.
de hardgekookte eieren en
Verwijder de uiteinden van de
de croutons. Serveer met de
prinsessenbonen en srij ze in 2
vinaigrette.
Snij het brood in blokjes
a
:
Snij de Berloumi in blokjes
5
Snij de kerstomaatjes in 2.
Salento 1.G.T. Verso Rosato
a
Puglia
Italië
2
An
Kd
EME
Bereiding (25 min)
Martha Brown Eyes
$
En
Sterk donker bier
1 Kook de krieltjes 15 min. in
fsd
lichtgezouten water. Giet af.
2 Kook intussen de prinsessen-
bonen 8 min. onafgedekt in
lichtgezouten water. Laat uitlekken
Boni Selection
Boni Selection
en spoel onder koud water.
dagvers zonnebrood
dagvers rond wit boerenbrood
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
600 g
8008
315€/kg
vaerkg
Veten
Energie 898kcal Veres 958
5526 Eten
A68
568
(waarvan) verzadigde vetzuren 308g Zout
Koohydrten
Sag
(waarvan) sues
1508
1,89:
1,39
Herontdek de grote klassiekers
(ES
van de Belgische keuken
Ons mooie land is niet alleen bekend voor zijn frietjes en chocolade. We hebben een overvloed aan
culinaire specialiteiten die de smaakpapillen verwennen. Tomaat-garnaal, konijn met bier, Luikse of
Ko a
Brusselse wafels
Herontdek de toppers van ons vlakke land!
=, PIERRE CC
Gentse
Se
Fruitsia
Pr
nl
waterzoo!
ck
Cv
Zu
>
ei
d
an)
4
€
ef
er
N
&
j
"+
stoofvlees
ms
AN
ax
Ë:
>
op z'nVlaal
Maak een culinaire tocht van de Noordzee tot de Ardennen met onze recepten en tips.
Alle inspiratie vindt u op colruyt.be/lekkerkoken/belgische-klassiekers
Omdat we atd rea
eng de prijzen en groote de andere rte winken um ste Kuna de pen in Coryn ne
zijn dan in deze
winkelbezoek rat
er
ryeapp op kuyt be bi onze Kantendenst
vertoon van uw Xa
of aart
Ge 22 ome
ze prijzen in uw winkel kan u
ugeen kansen.
MZ laagste prijzen Eu