Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 9


Hier is pagina 9 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Colruyt Folder 14.07.2021

Hier is pagina 9 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 9

Belgische klassiekers gerloum! enponen, AUS ML) essalade m roop et Luikse S! en vinal grette m Hoofdgerecht 4 hr on En zZ Ingrediënten (4 personen) 3 Kook de eieren 10 min. in “+ = 400 g prinsessenbonen kokend water. Giet af, spoel onder 100 g kerstomaten koud water en pel Snij in de lengte 1 rode ui in 4. 600 g minikrieltjes 4 Verhit intussen 2 eetl oljfolie in w 540 g Berloumi met een pan en bak de blokjes Berloumi Provencaalse kruiden (Belgische 2 à 3 min. aan alle kanten. Laat ED grlkaas, versmarki) uitlekken op keukenpapier. 4 eieren 5 Verhit 1 eetl. olifolie in de pan Boni Selection 3 sneetjes zonnebrood en bak de broodblokjes aan beide Jean-Baptise Lambert 1 eetl. Luikse siroop kanten 2 min. goudbruin hele prinsessenbonen zeer fijn Luikse stroop 1 koffiel. mosterd 6 Meng de mosterd met de Luikse en 4508 4 eetl. olijfolie siroop, 1 eet. olifolie, de azijn, (Diepvries ) 107 e/kg seg 1 eetl azijn peper en zout. peper en zout Afwerking 1,60: 2,35€ Voorbereiding 15 min) Meng de aardappelen met = Wrijf de ongeschilde de prinsessenbonen, de Brood met een beetje krielaardappelen goed schoon kerstomaten en de rode ui. Werk Rond grijs brood met onder koud water en snij in 2. af met de blokjes Berloumi, zonnebloempitjes en lijnzaad. bloem op de korst. \ Snij de rode ui in ringen. de hardgekookte eieren en Verwijder de uiteinden van de de croutons. Serveer met de prinsessenbonen en srij ze in 2 vinaigrette. Snij het brood in blokjes a : Snij de Berloumi in blokjes 5 Snij de kerstomaatjes in 2. Salento 1.G.T. Verso Rosato a Puglia Italië 2 An Kd EME Bereiding (25 min) Martha Brown Eyes $ En Sterk donker bier 1 Kook de krieltjes 15 min. in fsd lichtgezouten water. Giet af. 2 Kook intussen de prinsessen- bonen 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Laat uitlekken Boni Selection Boni Selection en spoel onder koud water. dagvers zonnebrood dagvers rond wit boerenbrood Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) 600 g 8008 315€/kg vaerkg Veten Energie 898kcal Veres 958 5526 Eten A68 568 (waarvan) verzadigde vetzuren 308g Zout Koohydrten Sag (waarvan) sues 1508 1,89: 1,39 Herontdek de grote klassiekers (ES van de Belgische keuken Ons mooie land is niet alleen bekend voor zijn frietjes en chocolade. We hebben een overvloed aan culinaire specialiteiten die de smaakpapillen verwennen. Tomaat-garnaal, konijn met bier, Luikse of Ko a Brusselse wafels Herontdek de toppers van ons vlakke land! =, PIERRE CC Gentse Se Fruitsia Pr nl waterzoo! ck Cv Zu > ei d an) 4 € ef er N & j "+ stoofvlees ms AN ax Ë: > op z'nVlaal Maak een culinaire tocht van de Noordzee tot de Ardennen met onze recepten en tips. Alle inspiratie vindt u op colruyt.be/lekkerkoken/belgische-klassiekers Omdat we atd rea eng de prijzen en groote de andere rte winken um ste Kuna de pen in Coryn ne zijn dan in deze winkelbezoek rat er ryeapp op kuyt be bi onze Kantendenst vertoon van uw Xa of aart Ge 22 ome ze prijzen in uw winkel kan u ugeen kansen. MZ laagste prijzen Eu

Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 9