Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Bel;

ISCI

iekers

-

-

m

En

EEE

Ee

à

de

a -

Es

à p

oi

#4

RS

en

=

%

Ya

ej

» 4

SR

<4

w

4

ke

Sn

En,

x

ZN

v

<

TT

„Ad

rf

er

a

TA

z

ei

-

(& personen)

(10 min. + 1 u. 30 min. in de oven)

1 kip Val Dieu

1 rode ui

Meng de kippenkruiden met 3 eetl. olijfolie en |

(beenhouwer

2 teentjes knoflook

bestrijk er de kip mee. Schik in een ovenschaal en

250 g peultjes

600 g primeurkriel

zet 1 u. 30 min. in de voorverwarmde oven.

En

2 wortelen

aardappelen met

Bedek intussen een bakplaat met bakpapier

1 courgette

kruidenzakje

en schik er de krielaardappelen, de paprika, de

à

1 gele raap

6 eetl. olijfolie

courgette, de wortelen, de zoete aardappel, de



Se

1 rode paprika

2 eetl. kippenkruiden

raap, de rode ui en het knoflook op. Besprenkel

1 plantje rozemarijn

zwarte peper (molen)

met 3 eetl. olijfolie en kruid met zwarte peper,

1 zoete aardappel

grof zeezout

zeezout, de rozemarijn en de aardappelkruiden

Q5 min)

uit het zakje.



Zet de aardappelen en de groenten 35 à

Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed

45 min. mee in de oven bijde kip. Voeg de peultjes

#

schoon onder koud water en snij in de lengte

de laatste 10 à 15 min. toe aan de groenten.

in 2 of 4.

as:



\

Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit

Les Sarmentelles Vieilles Vignes

ö

de paprika en snij in stukken van 2 cm.

AOP. Beaujolais Villages

Schil de raap, de zoete aardappel en de

‘Adriaen Brouwer Audenaerds Bruyn

wortelen en snij in blokjes van 2 cm.

Donker bier

Kip Val Dieu

:

Snij de ui in partjes

:

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)

+ 1,4kg

Snij de courgette en de peultjes in stukken

748 kel vezels

Bak + 1 u 30 min. op 180°

ö

van 2 à 3 cm.

Velten,

Energie

10.08

(Beenhouwerij

Snipper het knoflook fijn.

4358 Ewen 3929

Rits de blaadjes van de takjes rozemarijn.

(waaıvan) verzadigde vetzuren 104g Zout

Koohydraten

4568

048

ö

Verwarm de oven voor op 180 °C

(waarvan) sukers

1248

»

ét

nn

U

>

Met de hulp van onze

ie,

le

A

diëtisten bedenkt het

culinaire team evenwichtige,



KS

\

snelle en eenvoudige

>



recepten. Ontdek ze op

colruyt.be/lekkerkoken

zijn dan in deze ol

Omdat we atd rea

BA eeR, in de andere

vertoon van uw Xa

east

inline kannen depri Cora

dige prijzen in uw va

on

ae ie

ryeapp op kuyt be bij onze Klantendienst

deren 345 on Zo mist

ugeen kansen.

laagste prijzen