Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.

Hier is pagina 16 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 16
2 7 Y 4 ar BTU jy {| 9 5 à | | ij # Es IN y 4 à { ei | } } ' / 4 \ #3 h 4 IR Kk % Hl ai \ ir Y x RN, 3 DÉS UE ir 17 # f AA 5 KG N £ $ + { = € # "1 À ° u “ N C4 8 he » x 24 N 4 7 N es 4 to fe, u kr \ b } A fy RR af N ù à 7 Ÿ & je SI 7 21 LS Zr 3% LE II 7 27 4 SE = = me ee } PTT AU Kaastaart met Elles PNT kad Dessert Ingrediënten (8 personen) Voorbereiding (5 min) 3 Smeer de confituur op de kaastaart tot op 1 cm 50 g frambozen = Snij het sneetje peperkoek in 2. Snij de ene helft van de rand. 50 g bosbessen in 1 cm brede staafjes. Snij de rest in kleine 4 Duw er de appelchips rechtop in. Werk af met de 2 aardbeien blokjes. peperkoek en het fruit. 1 kaastaart Natural (versmarkt) - Snij de aardbeien in 4. 5 appelchips Bereiding (15 min) Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) 1 eetl. aardbeien-frambozenconfituur 1 sneetje peperkoek met honing en parelsuiker 1 Verwarm de confituur in een steelpan en laat Energie 298 kal Vezels 118 Vetten afkoelen (de confituur moet vloeibaar blijver). 1578 Emil 638 038 2 Bak intussen de peperkoek 1 min. in een pan ‘(waarvan verzadigde 105g Zout (esra) verdie verwen 248 met antiaanbaklaag zonder vetstof. (daarvan) suikers mog sk Met B XTRA . BB -----
Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 16