Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
2
7
Y
4
ar
BTU jy {|
9
5
à
|
|
ij
#
Es
IN
y
4
à
{
ei
|
}
}
'
/
4
\
#3
h
4
IR
Kk
%
Hl
ai
\
ir
Y
x
RN,
3
DÉS
UE
ir
17
#
f
AA
5
KG
N
£
$
+ {
=
€
#
"1
À
°
u
“
N
C4
8
he
»
x
24
N
4
7
N
es
4
to
fe,
u
kr
\
b
}
A
fy
RR
af
N
ù
à
7
Ÿ
&
je
SI
7
21
LS
Zr
3%
LE
II
7
27
4
SE
=
=
me
ee
}
PTT AU
Kaastaart met
Elles
PNT kad
Dessert
Ingrediënten (8 personen)
Voorbereiding (5 min)
3 Smeer de confituur op de kaastaart tot op 1 cm
50 g frambozen
= Snij het sneetje peperkoek in 2. Snij de ene helft
van de rand.
50 g bosbessen
in 1 cm brede staafjes. Snij de rest in kleine
4 Duw er de appelchips rechtop in. Werk af met de
2 aardbeien
blokjes.
peperkoek en het fruit.
1 kaastaart Natural (versmarkt)
- Snij de aardbeien in 4.
5 appelchips
Bereiding (15 min)
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
1 eetl. aardbeien-frambozenconfituur
1 sneetje peperkoek met honing en parelsuiker
1 Verwarm de confituur in een steelpan en laat
Energie 298 kal Vezels 118
Vetten
afkoelen (de confituur moet vloeibaar blijver).
1578 Emil 638
038
2 Bak intussen de peperkoek 1 min. in een pan
‘(waarvan verzadigde 105g Zout
(esra) verdie verwen
248
met antiaanbaklaag zonder vetstof.
(daarvan) suikers
mog
sk Met B XTRA .
BB -----