Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2

7

Y

4

ar

BTU jy {|

9

5

à

|

|

ij

#

Es

IN

y

4

à

{

ei

|

}

}

'

/

4

\

#3

h

4

IR

Kk

%

Hl

ai

\

ir

Y

x

RN,

3

DÉS

UE

ir

17

#

f

AA

5

KG

N

£

$

+ {

=



#

"1

À

°

u



N

C4

8

he

»

x

24

N

4

7

N

es

4

to

fe,

u

kr

\

b

}

A

fy

RR

af

N

ù

à

7

Ÿ

&

je

SI

7

21

LS

Zr

3%

LE

II

7

27

4

SE

=

=

me

ee

}

PTT AU

Kaastaart met

Elles

PNT kad

Dessert

Ingrediënten (8 personen)

Voorbereiding (5 min)

3 Smeer de confituur op de kaastaart tot op 1 cm

50 g frambozen

= Snij het sneetje peperkoek in 2. Snij de ene helft

van de rand.

50 g bosbessen

in 1 cm brede staafjes. Snij de rest in kleine

4 Duw er de appelchips rechtop in. Werk af met de

2 aardbeien

blokjes.

peperkoek en het fruit.

1 kaastaart Natural (versmarkt)

- Snij de aardbeien in 4.

5 appelchips

Bereiding (15 min)

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

1 eetl. aardbeien-frambozenconfituur

1 sneetje peperkoek met honing en parelsuiker

1 Verwarm de confituur in een steelpan en laat

Energie 298 kal Vezels 118

Vetten

afkoelen (de confituur moet vloeibaar blijver).

1578 Emil 638

038

2 Bak intussen de peperkoek 1 min. in een pan

‘(waarvan verzadigde 105g Zout

(esra) verdie verwen

248

met antiaanbaklaag zonder vetstof.

(daarvan) suikers

mog

sk Met B XTRA .

BB -----