Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ee

Lees meer over ons Belgisch

rundvlees op p. 20

Rund van

>

Belgisch witblau

2

N

|

&

"

x

à

Rumpsteak

nt

+3cm + 170g



Met peperboter. Bakken naar wens.

>

N.

Al

if

14,30 ex;

\

Vd

à

\

\

N

l

ÿ

ù

à

ad

ZU]

je

Fi

M

Í

Boni Selection

bloemige friet- & pureeaardappelen primeur

5

120 €/kg

Herkomst: Spanje.

Steak

TA frietjeS,

de mayo

en homema

5,99 <

waterk

ersslaatje

Hoofdgerec,

Ingrediënten (4 personen)

3 Smelt de boter in een pan en bak de

rumpsteaks 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin

Snel

4 rumpsteaks (beenhouwerij)

klaar!

Eer


1 kropsla

op een hoog vuur. Zet het vuur lager en bak

1 bosje waterkers

verder naar smaak. Kruid met peper en zout.

A

40 g preischeuten

800 g frietaardappelen primeur

Afwerking

1e

2 eetl. boter

Snij het vlees in schuine sneetjes en schik

op de borden. Serveer met de frietjes en de

S

Wie

peper en zout

Voor de mayonaise

salade. Werk af met de mayonaise.

1 eidooier

1 eetl. mosterd

Pimp uw mayonaise:

2,5 dl arachideolie

Boni Selection

D- Kruidenmayo: met gehakte kruiden en/of

verse frieten

eetl azijn

fijngesnipperd knoflook.

D- cocktailsaus: met een lepeltje ketchup en

Ik

Voorbereiding (15mn)

Voorgebakken.

'

Schil de aardappelen en snij ze in frieten.

eventueel een scheutje cognac.

1,09:

Spoel onder koud water en dep goed droog.

D- Tartaarsaus: met kappertjes, augurken

en gehakte ui. Voeg een fijngeprakt

Bak 5 min. in een friteuse op 150 °C. Laat

hardgekookt ei toe voor een remoulade,

uitlekken op keukenpapier.

\

Maak intussen de mayonaise: klop de

heerlijk bj vis

eidooier met de mosterd en de azijn. Voeg

D- Dressing: met azijn, mosterd en/of yoghurt.

de olie in een dun straaltje toe en blijf

m

kloppen tot u een dikke saus hebt. Kruid met

Reserve du Chäteau Croix-Mouton

peper en zout.

AOP. Bordeaux Supérieur

\

Scheur de sla in reepjes

Gentse Strop

'

Verwijder de harde steeltjes van de

Blond bier

waterkers.

NoStik

Bereiding (15 min)

1 Verhoog de temperatuur van de friteuse tot

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

ovenmandje

175 °C en bak de voorgebakken frieten 2 à 3 min.

Energie Tekel vezels 488

29x34x3 cm

goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.

Vetten

4488 Ewillen 4418

Mag in de vaatwasser.

(waarvan) verzadigde vetzuren 108g Zout

048

2 Meng intussen de sla met de waterkers en de

Koofydraten

5158

preischeuten.

(waarvan) sukers

108

9,99:

sk Met 28 XTRA

Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand

MN -e