Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Fr

m

Mr

Mi

/

Belgische klassiekers

Ks!

En

ir

Waterzool

met venkel

nn

|

van pladijs

ROULE

Ingrediënten (à personen)

600 g pladisfilets (ersmars)

Eee

2 venkels

5 stengels witte selder

1 wortel

enkele takjes verse peterselie

800 g aardappelen

ri

sa



2 eetl. boter

7

3

1 di verse room (35 ov)

PA:

2 eetl. vloeiende bloem

1/2 blokje visbouillon

12

peper en zout

A

Voorbereiding (15 mn)

“Re

=

ze

- Rol de pladisfilets op met het vel naar

a

binnen en prik vast met een cocktailprikker.

{

Snij de venkels in 4 en verwijder de harde

kern. Snij de rest in dunne reepjes. Bewaar

iest:

Re

het groen.

>

LA

Snij de selder in blokjes.

à

Snij de wortel in staafjes.

Schil de aardappelen en snij in gelijke

stukken.

5)

} 8

Hak de peterselie fijn.

Bereiding (25 min)

ee.

1 Kook de aardappelen 20 min.in ichtgezouten

water. Giet af.

2 Smelt intussen de boter in een grote pan en

Dr

I

roer er de bloem onder. Laat even drogen op

git

het vuur. Voeg beetje bij beetje en al roerend 1 L

water toe. Verkruimel er het halve bouillonblokje

boven en Klop tot een gladde saus.

ko

3 Voeg de gesneden groenten toe aan de

-

À

saus en kook 10 min. op een laag vuur. Leg de

We,

pladijsrolletjes voorzichtig op de groenten. Giet —

er de room over, kruid met peper en zout en laat

5 min, afgedekt verder koken.

4 Voeg de aardappelen toe en werk af met de

— peterselie.

En

ae

Afwerking

|

a

Serveer de waterzooi in soepborden

en werk af met het venkelgroen.

Pr

5

E

=

Viré-Clessé A.O.P. "Vieilles Vignes"

==

== 1 cavedevire

I

a

en

LeFort Tripel

Sterk blond bier

Ki

ee

|

Be

SS

za

Vodigaade per pesoon (op bass van de ingredintenis)

B

Ee

ge

Energie kel veels 128

Vetten

175g Eiiten 36,58

(waaar) verzadigdevetzuren 1058 Zout

058

Kooïgraten

4038

(waanar) sukess

ag

9

er

Wist je dat?

» Het vlees van

we

de pladijs is

tegelijk fi

jn, zacht en stevig.

3,45€

UN

Br

Pladis is lekker gebakken,

(17,25 €/kg)

gepocheerd, gestoomd of

a 2

+ = zu

=

I)

mel

;

krokant gebakken op het vel.

» Onze pladijs

Wordt gevangen

m

in de No:

ordzee en draagt

Carlsbourg

Boni Selection

het MSc

=

Le Beurre des Chefs

voor een

label: een garantie

pladijsfilets

visvat

duurzame

2008

-10 %*

3 à 4stuks + 300g

Graatloos. Wilde vis.

vanaf 1 verpakking

Herkomst: Noordzee.

18,95 €}kg

js van di

(seizoens) product varieert momenteel erg sterk op de markt waardoor wij door onze garantie voor de laagste prijzen,

EX

druk van,

$

le folder

kunnen bepalen. Tidens de looptijd van de folder kan ude hus

pris vóór uw winkebe

wel steeds raadplegen via

Eu

Ek

uyt

app, op colruyt.be of bij onze Klantendenst (02 345 2345).

MZ laagste prijzen Eu