Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Fr
m
Mr
Mi
/
Belgische klassiekers
Ks!
En
ir
Waterzool
met venkel
nn
|
van pladijs
ROULE
Ingrediënten (à personen)
600 g pladisfilets (ersmars)
Eee
2 venkels
5 stengels witte selder
1 wortel
enkele takjes verse peterselie
800 g aardappelen
ri
sa
—
2 eetl. boter
7
3
1 di verse room (35 ov)
PA:
2 eetl. vloeiende bloem
1/2 blokje visbouillon
12
peper en zout
A
Voorbereiding (15 mn)
“Re
=
ze
- Rol de pladisfilets op met het vel naar
a
binnen en prik vast met een cocktailprikker.
{
Snij de venkels in 4 en verwijder de harde
kern. Snij de rest in dunne reepjes. Bewaar
iest:
Re
het groen.
>
LA
Snij de selder in blokjes.
à
Snij de wortel in staafjes.
Schil de aardappelen en snij in gelijke
stukken.
5)
} 8
Hak de peterselie fijn.
Bereiding (25 min)
ee.
1 Kook de aardappelen 20 min.in ichtgezouten
water. Giet af.
2 Smelt intussen de boter in een grote pan en
Dr
I
roer er de bloem onder. Laat even drogen op
git
het vuur. Voeg beetje bij beetje en al roerend 1 L
water toe. Verkruimel er het halve bouillonblokje
boven en Klop tot een gladde saus.
ko
3 Voeg de gesneden groenten toe aan de
-
À
saus en kook 10 min. op een laag vuur. Leg de
We,
pladijsrolletjes voorzichtig op de groenten. Giet —
er de room over, kruid met peper en zout en laat
5 min, afgedekt verder koken.
4 Voeg de aardappelen toe en werk af met de
— peterselie.
En
ae
Afwerking
|
a
Serveer de waterzooi in soepborden
en werk af met het venkelgroen.
Pr
5
E
=
Viré-Clessé A.O.P. "Vieilles Vignes"
==
== 1 cavedevire
I
a
en
LeFort Tripel
Sterk blond bier
Ki
ee
|
Be
SS
za
Vodigaade per pesoon (op bass van de ingredintenis)
B
Ee
ge
Energie kel veels 128
Vetten
175g Eiiten 36,58
(waaar) verzadigdevetzuren 1058 Zout
058
Kooïgraten
4038
(waanar) sukess
ag
9
er
Wist je dat?
» Het vlees van
we
de pladijs is
tegelijk fi
jn, zacht en stevig.
3,45€
UN
Br
Pladis is lekker gebakken,
(17,25 €/kg)
gepocheerd, gestoomd of
a 2
+ = zu
=
I)
mel
;
krokant gebakken op het vel.
» Onze pladijs
Wordt gevangen
m
in de No:
ordzee en draagt
Carlsbourg
Boni Selection
het MSc
=
Le Beurre des Chefs
voor een
label: een garantie
pladijsfilets
visvat
duurzame
2008
-10 %*
3 à 4stuks + 300g
Graatloos. Wilde vis.
vanaf 1 verpakking
Herkomst: Noordzee.
18,95 €}kg
js van di
(seizoens) product varieert momenteel erg sterk op de markt waardoor wij door onze garantie voor de laagste prijzen,
EX
druk van,
$
le folder
kunnen bepalen. Tidens de looptijd van de folder kan ude hus
pris vóór uw winkebe
wel steeds raadplegen via
Eu
Ek
uyt
app, op colruyt.be of bij onze Klantendenst (02 345 2345).
MZ laagste prijzen Eu