Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Colruyt Folder 14.07.2021

Hier is pagina 5 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 5

Fr m Mr Mi / Belgische klassiekers Ks! En ir Waterzool met venkel nn | van pladijs ROULE Ingrediënten (à personen) 600 g pladisfilets (ersmars) Eee 2 venkels 5 stengels witte selder 1 wortel enkele takjes verse peterselie 800 g aardappelen ri sa — 2 eetl. boter 7 3 1 di verse room (35 ov) PA: 2 eetl. vloeiende bloem 1/2 blokje visbouillon 12 peper en zout A Voorbereiding (15 mn) “Re = ze - Rol de pladisfilets op met het vel naar a binnen en prik vast met een cocktailprikker. { Snij de venkels in 4 en verwijder de harde kern. Snij de rest in dunne reepjes. Bewaar iest: Re het groen. > LA Snij de selder in blokjes. à Snij de wortel in staafjes. Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. 5) } 8 Hak de peterselie fijn. Bereiding (25 min) ee. 1 Kook de aardappelen 20 min.in ichtgezouten water. Giet af. 2 Smelt intussen de boter in een grote pan en Dr I roer er de bloem onder. Laat even drogen op git het vuur. Voeg beetje bij beetje en al roerend 1 L water toe. Verkruimel er het halve bouillonblokje boven en Klop tot een gladde saus. ko 3 Voeg de gesneden groenten toe aan de - À saus en kook 10 min. op een laag vuur. Leg de We, pladijsrolletjes voorzichtig op de groenten. Giet — er de room over, kruid met peper en zout en laat 5 min, afgedekt verder koken. 4 Voeg de aardappelen toe en werk af met de — peterselie. En ae Afwerking | a Serveer de waterzooi in soepborden en werk af met het venkelgroen. Pr 5 E = Viré-Clessé A.O.P. "Vieilles Vignes" == == 1 cavedevire I a en LeFort Tripel Sterk blond bier Ki ee | Be SS za Vodigaade per pesoon (op bass van de ingredintenis) B Ee ge Energie kel veels 128 Vetten 175g Eiiten 36,58 (waaar) verzadigdevetzuren 1058 Zout 058 Kooïgraten 4038 (waanar) sukess ag 9 er Wist je dat? » Het vlees van we de pladijs is tegelijk fi jn, zacht en stevig. 3,45€ UN Br Pladis is lekker gebakken, (17,25 €/kg) gepocheerd, gestoomd of a 2 + = zu = I) mel ; krokant gebakken op het vel. » Onze pladijs Wordt gevangen m in de No: ordzee en draagt Carlsbourg Boni Selection het MSc = Le Beurre des Chefs voor een label: een garantie pladijsfilets visvat duurzame 2008 -10 %* 3 à 4stuks + 300g Graatloos. Wilde vis. vanaf 1 verpakking Herkomst: Noordzee. 18,95 €}kg js van di (seizoens) product varieert momenteel erg sterk op de markt waardoor wij door onze garantie voor de laagste prijzen, EX druk van, $ le folder kunnen bepalen. Tidens de looptijd van de folder kan ude hus pris vóór uw winkebe wel steeds raadplegen via Eu Ek uyt app, op colruyt.be of bij onze Klantendenst (02 345 2345). MZ laagste prijzen Eu

Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 5