Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 3


Hier is pagina 3 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Colruyt Folder 14.07.2021

Hier is pagina 3 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 3

Belgische klassiekers Tomaten zijn de echte sterren van de zomer. Dan smaken ze vissersbordie het best en zijn hun voedingswaarden optimaal. Tomaten zijn Ma aat en selder ik aan vezels, een bron van vitamine C en caloriearm. Ze zijn ook een bron van lycopeen, een krachtige antioxidant Plat Principal Ingrediënten (4 personen) die ook voor de rode kleur zorgt. Vorm, grootte, kleur jan U 500 g Zeeuwse mosselen 180 g tonijn in eigen nat (bi) om uw favoriete tomatensoort te kiezen. Een suggestie: deze (versmarkt) 2 halve perziken op sap (blik) trostomaten zijn heel aromatisch en smaakvol en ze zijn 4 haringfilets in azijn (versmarkt) 2 tomaten 1 eetl. tartaarsaus ideaal in een slaatje of op een sandwich. Een lust voor het 6 eetl. paneermeel oog en voor uw smaakpapillen! 1 witte selder 2 eetl. bloem 1 bosje kervel 2 eetl. arachideolie lei 1 eetl olijfolie 1 eetl. magere yoghurt natuur 1 koffiel. peterselie (gedroogd) 1/2 voorgebakken zwarte peper (malen) meergranenstokbrood zout Voorbereiding (20 min. + afkoeltid) ‘ \ ‘Snij de selder in fijne staafjes Klop het ef los Spoel de mosselen onder koud water en verwijder de baarden. Stoof de mosselen, de selder, de peterselie en de peper 3 min. afgedekt op een hoog vuur. Schud de mosselen halverwege op. Giet af en laat afkoelen. Hou de selder apart en haal de mosselen uit hun schelp (bewaar enkele schelpen voor de afwerking). Doop de |coepkoopsre) mosselen in de bloem, daarna in het losgeklopte ei en tot slot in het paneermeel Snij het stokbrood in sneetjes van 1,5 cm. Trostomaten ‘ Laat de tonijn en de perzikhelften uitlekken. Snij de perzikheiften in Herkomst: België/Nederland. dunne partjes. Snij de haringfilets in stukjes. Versmarkt 0,99 ‘ Snij de tomaten in dunne schijfjes. Bereiding (15 min) 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. 2 Leg de sneetjes stokbrood op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met olijfolie en zet + 5 in de voorverwarmde oven. 3 Meng intussen de tonijn met de yoghurt. Kruid met peper en zout. 4 Verhit de arachideolie in een pan en bak de mosselen 1 min. Witte selder per stuk 5 Verdeel de tonijnsalade over de toasts en werk af met de perziken. Herkomst: België. Afwerking Leg de schijfjes tomaat en de stukjes haring op de borden. Verdeel er de koude selder en de tonijntoastjes over. Giet een scheutje tartaarsaus in de apart gehouden schelpen en leg er een gepaneerde mossel in Schik op de borden en werk af met de kervel. 1,29 « Mud House Sauvignon Blanc Marlborough Nieuw-Zeeland Martha Sexy Blond Sterk blond bier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Marsel tk Vezels fleur de sel Vetten Energie 428 Dig Ewillen 4898 ws 1258 (waarvan) verzadigde vetzuren 6,78 Koohydrten sn Zout 398 (daarvan) suikers 168 NEE ee 3,49: Ineigen nat 180 8 GED oo 4,49 cor exe Rs 0,95 c ascerio) En Vandermaesen Imperial > Boni Selection > mis haringfilets in azijn yellowfin-tonijn in halve perziken op sap Ik eigen nat 180 g of +410g Wilde vis. Herkomst: no in olifolie 180 g of Sa noordoostelijk deel van de Atlantische Oceaan. Con = us 4008 Q Ed EF En DEMI-PÊCHES MSC Inolifdie 180 g 15 %* -15 %" 15 %* AG € casa rte) vanaf 7 ‘op 1 verpakking vanaf 2 blikken 2 verpakkingen Omdat weatidre zijn dan in deze ol ie r. en op de pen en promis in de andere De kort vertoon van uw Xa en zen in uwColruyt-winkel nög lager ze prijzen in uw winkel kan u winkelbezoek raadplegen via Eine de dt EDR D mal u geen kansen. MZ laagste prijzen Es

Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 3