Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Belgische klassiekers

Tomaten zijn de echte sterren van de zomer. Dan smaken ze

vissersbordie

het best en zijn hun voedingswaarden optimaal. Tomaten zijn

Ma

aat en selder

ik aan vezels, een bron van vitamine C en caloriearm. Ze

zijn ook een bron van lycopeen, een krachtige antioxidant

Plat Principal

Ingrediënten (4 personen)

die ook voor de rode kleur zorgt. Vorm, grootte, kleur

jan U

500 g Zeeuwse mosselen

180 g tonijn in eigen nat (bi)

om uw favoriete tomatensoort te kiezen. Een suggestie: deze

(versmarkt)

2 halve perziken op sap (blik)

trostomaten zijn heel aromatisch en smaakvol en ze zijn

4 haringfilets in azijn (versmarkt)

2 tomaten

1 eetl. tartaarsaus

ideaal in een slaatje of op een sandwich. Een lust voor het

6 eetl. paneermeel

oog en voor uw smaakpapillen!

1 witte selder

2 eetl. bloem

1 bosje kervel

2 eetl. arachideolie

lei

1 eetl olijfolie

1 eetl. magere yoghurt natuur

1 koffiel. peterselie (gedroogd)

1/2 voorgebakken

zwarte peper (malen)

meergranenstokbrood

zout

Voorbereiding (20 min. + afkoeltid)



\

‘Snij de selder in fijne staafjes

Klop het ef los

Spoel de mosselen onder koud water en verwijder de baarden.

Stoof de mosselen, de selder, de peterselie en de peper 3 min.

afgedekt op een hoog vuur. Schud de mosselen halverwege op. Giet

af en laat afkoelen. Hou de selder apart en haal de mosselen uit

hun schelp (bewaar enkele schelpen voor de afwerking). Doop de

|coepkoopsre)

mosselen in de bloem, daarna in het losgeklopte ei en tot slot in het

paneermeel

Snij het stokbrood in sneetjes van 1,5 cm.

Trostomaten



Laat de tonijn en de perzikhelften uitlekken. Snij de perzikheiften in

Herkomst: België/Nederland.

dunne partjes.

Snij de haringfilets in stukjes.

Versmarkt

0,99



Snij de tomaten in dunne schijfjes.

Bereiding (15 min)

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

2 Leg de sneetjes stokbrood op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel

met olijfolie en zet + 5

in de voorverwarmde oven.

3 Meng intussen de tonijn met de yoghurt. Kruid met peper en zout.

4 Verhit de arachideolie in een pan en bak de mosselen 1 min.

Witte selder

per stuk

5 Verdeel de tonijnsalade over de toasts en werk af met de perziken.

Herkomst: België.

Afwerking

Leg de schijfjes tomaat en de stukjes haring op de borden. Verdeel er

de koude selder en de tonijntoastjes over. Giet een scheutje tartaarsaus

in de apart gehouden schelpen en leg er een gepaneerde mossel in

Schik op de borden en werk af met de kervel.

1,29 «

Mud House Sauvignon Blanc

Marlborough

Nieuw-Zeeland

Martha Sexy Blond

Sterk blond bier

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Marsel

tk Vezels

fleur de sel

Vetten

Energie

428

Dig Ewillen 4898

ws

1258

(waarvan) verzadigde vetzuren 6,78

Koohydrten

sn Zout

398

(daarvan) suikers

168

NEE

ee

3,49:

Ineigen nat 180 8

GED oo

4,49 cor exe

Rs

0,95 c ascerio)

En

Vandermaesen

Imperial

>

Boni Selection

>

mis

haringfilets in azijn

yellowfin-tonijn in

halve perziken op sap

Ik

eigen nat 180 g of

+410g

Wilde vis. Herkomst:

no

in olifolie 180 g of

Sa

noordoostelijk deel van de

Atlantische Oceaan.

Con

=

us

4008

Q Ed

EF

En

DEMI-PÊCHES

MSC

Inolifdie 180 g

15 %*

-15 %"

15 %*

AG € casa rte)

vanaf

7

‘op 1 verpakking

vanaf 2 blikken

2 verpakkingen

Omdat weatidre

zijn dan in deze ol

ie

r.

en op de pen en promis in de andere

De kort

vertoon van uw Xa

en

zen in uwColruyt-winkel nög lager

ze prijzen in uw winkel kan u

winkelbezoek raadplegen via

Eine

de

dt EDR D mal

u geen kansen.

MZ laagste prijzen Es