Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Belgische klassiekers
Tomaten zijn de echte sterren van de zomer. Dan smaken ze
vissersbordie
het best en zijn hun voedingswaarden optimaal. Tomaten zijn
Ma
aat en selder
ik aan vezels, een bron van vitamine C en caloriearm. Ze
zijn ook een bron van lycopeen, een krachtige antioxidant
Plat Principal
Ingrediënten (4 personen)
die ook voor de rode kleur zorgt. Vorm, grootte, kleur
jan U
500 g Zeeuwse mosselen
180 g tonijn in eigen nat (bi)
om uw favoriete tomatensoort te kiezen. Een suggestie: deze
(versmarkt)
2 halve perziken op sap (blik)
trostomaten zijn heel aromatisch en smaakvol en ze zijn
4 haringfilets in azijn (versmarkt)
2 tomaten
1 eetl. tartaarsaus
ideaal in een slaatje of op een sandwich. Een lust voor het
6 eetl. paneermeel
oog en voor uw smaakpapillen!
1 witte selder
2 eetl. bloem
1 bosje kervel
2 eetl. arachideolie
lei
1 eetl olijfolie
1 eetl. magere yoghurt natuur
1 koffiel. peterselie (gedroogd)
1/2 voorgebakken
zwarte peper (malen)
meergranenstokbrood
zout
Voorbereiding (20 min. + afkoeltid)
‘
\
‘Snij de selder in fijne staafjes
Klop het ef los
Spoel de mosselen onder koud water en verwijder de baarden.
Stoof de mosselen, de selder, de peterselie en de peper 3 min.
afgedekt op een hoog vuur. Schud de mosselen halverwege op. Giet
af en laat afkoelen. Hou de selder apart en haal de mosselen uit
hun schelp (bewaar enkele schelpen voor de afwerking). Doop de
|coepkoopsre)
mosselen in de bloem, daarna in het losgeklopte ei en tot slot in het
paneermeel
Snij het stokbrood in sneetjes van 1,5 cm.
Trostomaten
‘
Laat de tonijn en de perzikhelften uitlekken. Snij de perzikheiften in
Herkomst: België/Nederland.
dunne partjes.
Snij de haringfilets in stukjes.
Versmarkt
0,99
‘
Snij de tomaten in dunne schijfjes.
Bereiding (15 min)
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
2 Leg de sneetjes stokbrood op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel
met olijfolie en zet + 5
in de voorverwarmde oven.
3 Meng intussen de tonijn met de yoghurt. Kruid met peper en zout.
4 Verhit de arachideolie in een pan en bak de mosselen 1 min.
Witte selder
per stuk
5 Verdeel de tonijnsalade over de toasts en werk af met de perziken.
Herkomst: België.
Afwerking
Leg de schijfjes tomaat en de stukjes haring op de borden. Verdeel er
de koude selder en de tonijntoastjes over. Giet een scheutje tartaarsaus
in de apart gehouden schelpen en leg er een gepaneerde mossel in
Schik op de borden en werk af met de kervel.
1,29 «
Mud House Sauvignon Blanc
Marlborough
Nieuw-Zeeland
Martha Sexy Blond
Sterk blond bier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Marsel
tk Vezels
fleur de sel
Vetten
Energie
428
Dig Ewillen 4898
ws
1258
(waarvan) verzadigde vetzuren 6,78
Koohydrten
sn Zout
398
(daarvan) suikers
168
NEE
ee
3,49:
Ineigen nat 180 8
GED oo
4,49 cor exe
Rs
0,95 c ascerio)
En
Vandermaesen
Imperial
>
Boni Selection
>
mis
haringfilets in azijn
yellowfin-tonijn in
halve perziken op sap
Ik
eigen nat 180 g of
+410g
Wilde vis. Herkomst:
no
in olifolie 180 g of
Sa
noordoostelijk deel van de
Atlantische Oceaan.
Con
=
us
4008
Q Ed
EF
En
DEMI-PÊCHES
MSC
Inolifdie 180 g
15 %*
-15 %"
15 %*
AG € casa rte)
vanaf
7
‘op 1 verpakking
vanaf 2 blikken
2 verpakkingen
Omdat weatidre
zijn dan in deze ol
ie
r.
en op de pen en promis in de andere
De kort
vertoon van uw Xa
en
zen in uwColruyt-winkel nög lager
ze prijzen in uw winkel kan u
winkelbezoek raadplegen via
Eine
de
dt EDR D mal
u geen kansen.
MZ laagste prijzen Es