Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
“ur
Kazen van bij ons
..
1 æ
4
Wan
,e
LR
x
À
:)
re
Y
tl
#1
=
j
À
dE
y
=
ÿ
ï
Ê
ge
un
ss
nee
RK
rf
i
*
veeg inn peinst ”
F
/#
ehamen
’
fi
gedroogd
18
ketten met
Kaaskro
7
U
de peterse
WE
Ù
gefrituur
KCT
Ingrediënten (4 personen)
vuur. Voeg beetje bij beetje en al roerend de
friteuse op 180 °C. Bak de peterselie 30 sec.
koude melk toe. Roer tot een gladde saus.
6 sneetjes Ganda-ham
2 blaadjes gelatine
Afwerking
1 citroen
nootmuskaat
Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Voeg
1 bosje peterselie
zwarte peper (molen)
de geraspte kaas en de hamreepjes toe. Voeg
Verdeel de salade over de borden en geef er
200 g Oud Brugge-kaas
zout
de gelatineblaadjes, het eiermengsel en het
2 kroketten per persoon bij. Werk af met de
(blok)
Voor de salade:
citroensap toe.
gefrituurde peterselie en 1 citroenpartje.
N
5 dl melk
:
Giet het mengsel in een of meer rechthoekige
1/2 di extra lichte room
200 g kropsla met
De U kan de kroketten invriezen. Zorg ervoor dat
kruiden
ovenschalen tot een dikte van max. 1,5 cm.
G VG)
1 komkommer
Zet 4 u. in de koelkast.
ze niet tegen elkaar aanliggen, zodat ze niet aan
50 g boter
1 bosje radijzen
Pluk de blaadjes van de peterselie en dep
elkaar kleven.
3 eieren
6 eetl. honing-
voorzichtig droog.
200 g paneermeel
Rudolf Müller Riesling Classic
230 g vloeiende bloem
mosterdvinaigrette
Bereiding (30 min)
Pfalz — Duitsland
1_Snij de ongeschilde komkommer en de radijzen
Paranoia
-
Voorbereiding (25 min. + 4 u. rusttijd)
in dunne plakjes. Meng onder de sla en werk af
Blond bier
Rasp de kaas.
met de vinaigrette.
2
Snij de sneetjes ham in reepjes van 1 cm.
2 Snij 16 porties uit het afgekoelde kaasmengsel
-
Klop 1 eidocier los met de room.
en vorm er kroketten van.
=
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water.
3 Doe de rest van de bloem en het paneermeel
'
Laat uitlekken en knijp uit.
in 2 aparte diepe borden. Klop 2 eieren los in een
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenl)
Pers de halve citroen en snij de andere helft in
derde bord.
527kcal Veres
4 partjes.
4 Doop de kroketten in de bloem, daarna in de
Velten,
Energe
268
Smelt de boter in een steelpan. Roer er 130 g
losgeklopte eieren en tot slot in het paneermeel.
2628 Einen 2918
(waarvan) verzadigde vetzuren 111g Zout
258
bloem onder en laat 1 min. drogen op het
5 Bak de kroketten in kleine porties 3 min. in een
Koolhydraten
4618
(waarvan) sues
928
sk Met 28 XTRA
BB ---