Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 6


Hier is pagina 6 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Colruyt Folder 14.07.2021

Hier is pagina 6 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 6

“ur Kazen van bij ons .. 1 æ 4 Wan ,e LR x À :) re Y tl #1 = j À dE y = ÿ ï Ê ge un ss nee RK rf i * veeg inn peinst ” F /# ehamen ’ fi gedroogd 18 ketten met Kaaskro 7 U de peterse WE Ù gefrituur KCT Ingrediënten (4 personen) vuur. Voeg beetje bij beetje en al roerend de friteuse op 180 °C. Bak de peterselie 30 sec. koude melk toe. Roer tot een gladde saus. 6 sneetjes Ganda-ham 2 blaadjes gelatine Afwerking 1 citroen nootmuskaat Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Voeg 1 bosje peterselie zwarte peper (molen) de geraspte kaas en de hamreepjes toe. Voeg Verdeel de salade over de borden en geef er 200 g Oud Brugge-kaas zout de gelatineblaadjes, het eiermengsel en het 2 kroketten per persoon bij. Werk af met de (blok) Voor de salade: citroensap toe. gefrituurde peterselie en 1 citroenpartje. N 5 dl melk : Giet het mengsel in een of meer rechthoekige 1/2 di extra lichte room 200 g kropsla met De U kan de kroketten invriezen. Zorg ervoor dat kruiden ovenschalen tot een dikte van max. 1,5 cm. G VG) 1 komkommer Zet 4 u. in de koelkast. ze niet tegen elkaar aanliggen, zodat ze niet aan 50 g boter 1 bosje radijzen Pluk de blaadjes van de peterselie en dep elkaar kleven. 3 eieren 6 eetl. honing- voorzichtig droog. 200 g paneermeel Rudolf Müller Riesling Classic 230 g vloeiende bloem mosterdvinaigrette Bereiding (30 min) Pfalz — Duitsland 1_Snij de ongeschilde komkommer en de radijzen Paranoia - Voorbereiding (25 min. + 4 u. rusttijd) in dunne plakjes. Meng onder de sla en werk af Blond bier Rasp de kaas. met de vinaigrette. 2 Snij de sneetjes ham in reepjes van 1 cm. 2 Snij 16 porties uit het afgekoelde kaasmengsel - Klop 1 eidocier los met de room. en vorm er kroketten van. = Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. 3 Doe de rest van de bloem en het paneermeel ' Laat uitlekken en knijp uit. in 2 aparte diepe borden. Klop 2 eieren los in een Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenl) Pers de halve citroen en snij de andere helft in derde bord. 527kcal Veres 4 partjes. 4 Doop de kroketten in de bloem, daarna in de Velten, Energe 268 Smelt de boter in een steelpan. Roer er 130 g losgeklopte eieren en tot slot in het paneermeel. 2628 Einen 2918 (waarvan) verzadigde vetzuren 111g Zout 258 bloem onder en laat 1 min. drogen op het 5 Bak de kroketten in kleine porties 3 min. in een Koolhydraten 4618 (waarvan) sues 928 sk Met 28 XTRA BB ---

Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 6