Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 18 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

“ur

Kazen van bij ons

..

1 æ

4

Wan

,e

LR

x

À

:)

re

Y

tl

#1

=

j

À

dE

y

=

ÿ

ï

Ê

ge

un

ss

nee

RK

rf

i

*

veeg inn peinst ”

F

/#

ehamen



fi

gedroogd

18

ketten met

Kaaskro

7

U

de peterse

WE

Ù

gefrituur

KCT

Ingrediënten (4 personen)

vuur. Voeg beetje bij beetje en al roerend de

friteuse op 180 °C. Bak de peterselie 30 sec.

koude melk toe. Roer tot een gladde saus.

6 sneetjes Ganda-ham

2 blaadjes gelatine

Afwerking

1 citroen

nootmuskaat

Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Voeg

1 bosje peterselie

zwarte peper (molen)

de geraspte kaas en de hamreepjes toe. Voeg

Verdeel de salade over de borden en geef er

200 g Oud Brugge-kaas

zout

de gelatineblaadjes, het eiermengsel en het

2 kroketten per persoon bij. Werk af met de

(blok)

Voor de salade:

citroensap toe.

gefrituurde peterselie en 1 citroenpartje.

N

5 dl melk

:

Giet het mengsel in een of meer rechthoekige

1/2 di extra lichte room

200 g kropsla met

De U kan de kroketten invriezen. Zorg ervoor dat

kruiden

ovenschalen tot een dikte van max. 1,5 cm.

G VG)

1 komkommer

Zet 4 u. in de koelkast.

ze niet tegen elkaar aanliggen, zodat ze niet aan

50 g boter

1 bosje radijzen

Pluk de blaadjes van de peterselie en dep

elkaar kleven.

3 eieren

6 eetl. honing-

voorzichtig droog.

200 g paneermeel

Rudolf Müller Riesling Classic

230 g vloeiende bloem

mosterdvinaigrette

Bereiding (30 min)

Pfalz — Duitsland

1_Snij de ongeschilde komkommer en de radijzen

Paranoia

-

Voorbereiding (25 min. + 4 u. rusttijd)

in dunne plakjes. Meng onder de sla en werk af

Blond bier

Rasp de kaas.

met de vinaigrette.

2

Snij de sneetjes ham in reepjes van 1 cm.

2 Snij 16 porties uit het afgekoelde kaasmengsel

-

Klop 1 eidocier los met de room.

en vorm er kroketten van.

=

Laat de gelatineblaadjes weken in koud water.

3 Doe de rest van de bloem en het paneermeel

'

Laat uitlekken en knijp uit.

in 2 aparte diepe borden. Klop 2 eieren los in een

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenl)

Pers de halve citroen en snij de andere helft in

derde bord.

527kcal Veres

4 partjes.

4 Doop de kroketten in de bloem, daarna in de

Velten,

Energe

268

Smelt de boter in een steelpan. Roer er 130 g

losgeklopte eieren en tot slot in het paneermeel.

2628 Einen 2918

(waarvan) verzadigde vetzuren 111g Zout

258

bloem onder en laat 1 min. drogen op het

5 Bak de kroketten in kleine porties 3 min. in een

Koolhydraten

4618

(waarvan) sues

928

sk Met 28 XTRA

BB ---