Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.

Hier is pagina 9 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 9
Op voorhand
wannes
eb
Vispapillotten:
ideaal om op voorhand te maken
N
» Als u verse vis wil klaarmaken in papillot, dep hem dan vooraf
goed droog. Bij diepvriesvis verwijdert u het best de bovenste
4)
waterlaag.
LÉ
È
» Gebruik groenten met dezelfde gaartijd als de vis. Harde
groenten kan u eventueel vooraf stoven.
=
» Voeg 1 dl vocht toe, zoals witte wijn, kokosolie of visfond.
Hou er wel rekening mee dat groenten als tomaat en courgette
veel vocht afgeven. Wikkel uw ingrediënten daarom eerst in
bakpapier en daarna nog eens in aluminiumfolie.
» Kruid naar smaak, vouw het pakketje dicht en schuif in de oven.
dx
ES
B
a
B
“
be
Fa,
MSC
MSC
=
ll
A
Ve
Z
N
Boni Selection
Boni Selection
Boni Selection
kabeljauwhaasje
Atlantische zalmhaasjes
kabeljauwhaasjes
1 stuk + 250 g
7 à 10 stuks + 1,5 kg
5 à 10 stuks + 1 kg
Graatloos.
Graatloos. Gekweekte vis.
Graatloos. Wilde vis.
Wilde vis. Herkomst: Usland.
Herkomst: Noorwegen.
Herkomst Island,
(Versmarkt )
24,90 ex;
15,50 ene
21,95 ene