Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 9


Hier is pagina 9 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Colruyt Folder 09.09.2020

Hier is pagina 9 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 9

Op voorhand wannes eb Vispapillotten: ideaal om op voorhand te maken N » Als u verse vis wil klaarmaken in papillot, dep hem dan vooraf goed droog. Bij diepvriesvis verwijdert u het best de bovenste 4) waterlaag. LÉ È » Gebruik groenten met dezelfde gaartijd als de vis. Harde groenten kan u eventueel vooraf stoven. = » Voeg 1 dl vocht toe, zoals witte wijn, kokosolie of visfond. Hou er wel rekening mee dat groenten als tomaat en courgette veel vocht afgeven. Wikkel uw ingrediënten daarom eerst in bakpapier en daarna nog eens in aluminiumfolie. » Kruid naar smaak, vouw het pakketje dicht en schuif in de oven. dx ES B a B “ be Fa, MSC MSC = ll A Ve Z N Boni Selection Boni Selection Boni Selection kabeljauwhaasje Atlantische zalmhaasjes kabeljauwhaasjes 1 stuk + 250 g 7 à 10 stuks + 1,5 kg 5 à 10 stuks + 1 kg Graatloos. Graatloos. Gekweekte vis. Graatloos. Wilde vis. Wilde vis. Herkomst: Usland. Herkomst: Noorwegen. Herkomst Island, (Versmarkt ) 24,90 ex; 15,50 ene 21,95 ene Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 9