Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

-

2

>=

1,

en

/

Wittekool

per stuk

Herkomst: België.

0,89:

W

x

an.

v

bnn

Dubbelroom 250

ce

>

Pr

3,34:

» À

(13,36 €/kg)

CT

Fu

#€

Y

A

Ey

Mared:

il

#

>

Fagotin Traditie 170g

7 (7 €/k)

Maredsous

volledig assortiment

-25 %*

vanaf

2 verpakkingen

vegetarische gyro

gyros

Parme

ntier met

ttekoo

[PE OS

TLC PAL 0

2 in

het recept

Hoofdgerecht

IE

Ingrediënten (4 personen)

4 Smelt 2 eetl. boter in een kookpot en meng

500 g vegetarische gyros (diepvries)

er de bloem onder. Laat even drogen op het vuur

1/2 wittekool

en verkruimel er het bouillonblokje over. Voeg

SER

beetje bij beetje en al roerend de rest van de

1 kg aardappelen

7,65 «asen ono)

100 g smeerkaas (bv. Maredsous Dubbelroom)

melk toe en Klop tot een gladde saus. Roer er de

40 g geraspte emmentaler

smeerkaas onder.

Imperial

5 dl halfvolle melk

5 Meng het kruidentuiltje onder de gyros

wilde roze zalm

3 eetl. boter

en verdeel over een ovenschaal. Schik er de

2 eetl. bloem

wittekool op en giet er de kaassaus over. Lepel er

213g

Zonder vel en graten

-15 %*

3 eetl. paneermeel

de aardappelpuree over.

Wilde vis.

vanaf

1 koffiel. nootmuskaat

6 Bestrooi met de geraspte kaas en het

Herkomst: Stille Oceaan.

2 verpakkingen

1/2 blokje groentebouillon

paneermeel. Zet + 30 min. in de voorverwarmde

1/2 koffiel. kruidentuiltje

oven.

peper en zout

D- Maakt u deze ovenschotel op voorhand? Dan

Voorbereiding (ontdooitjd + 15 min)

hoeft u de oven niet voor te verwarmen. Volg

- Laat de gyros volledig ontdooien.

het recept tem. stap 5. Laat afkoelen, dek af

- Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.

en zet in de koelkast.

- Snij de wittekool in fijne reepjes met een

groot mes (of de mandoline).

Casa Mayor Chardonnay Old Vines

D.O. Colchagua Valley

In chil-tomatensaus

Bereiding (50 min + 30 min in de oven)

Chili

3,09 « air ero

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

In uien-en tomatensaus

2 Kook de aardappelen 20 min. gear in

Hopus

lichtgezouten water. Giet af en meng er 1 dl melk

Sterk blond bier

Feuille d'Or

3,09 coco)

en 1 eetl. boter onder. Prak tot puree en kruid met

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

alle makreelfilet

peper, zout en de nootmuskaat.

Energie skal Vezels 1528

125g

3 Kook intussen de wittekool 8 min. gaar in

Vetten

2178 Ellen 44,08

20 %°

lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud

) verzadig 13,78 Zout

3,78

water.

(esra) vera de vetzuren

ET:

op 2verpakkingen

Ceeanar) suikers

16,98

Ons vakmanschap drink je met verstand.

sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.