Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 10


Hier is pagina 10 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Colruyt Folder 09.09.2020

Hier is pagina 10 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 10

- 2 >= 1, en / Wittekool per stuk Herkomst: België. 0,89: W x an. v bnn Dubbelroom 250 ce > Pr 3,34: » À (13,36 €/kg) CT Fu #€ Y A Ey Mared: il # > Fagotin Traditie 170g 7 (7 €/k) Maredsous volledig assortiment -25 %* vanaf 2 verpakkingen vegetarische gyro gyros Parme ntier met ttekoo [PE OS TLC PAL 0 2 in het recept Hoofdgerecht IE Ingrediënten (4 personen) 4 Smelt 2 eetl. boter in een kookpot en meng 500 g vegetarische gyros (diepvries) er de bloem onder. Laat even drogen op het vuur 1/2 wittekool en verkruimel er het bouillonblokje over. Voeg SER beetje bij beetje en al roerend de rest van de 1 kg aardappelen 7,65 «asen ono) 100 g smeerkaas (bv. Maredsous Dubbelroom) melk toe en Klop tot een gladde saus. Roer er de 40 g geraspte emmentaler smeerkaas onder. Imperial 5 dl halfvolle melk 5 Meng het kruidentuiltje onder de gyros wilde roze zalm 3 eetl. boter en verdeel over een ovenschaal. Schik er de 2 eetl. bloem wittekool op en giet er de kaassaus over. Lepel er 213g Zonder vel en graten -15 %* 3 eetl. paneermeel de aardappelpuree over. Wilde vis. vanaf 1 koffiel. nootmuskaat 6 Bestrooi met de geraspte kaas en het Herkomst: Stille Oceaan. 2 verpakkingen 1/2 blokje groentebouillon paneermeel. Zet + 30 min. in de voorverwarmde 1/2 koffiel. kruidentuiltje oven. peper en zout D- Maakt u deze ovenschotel op voorhand? Dan Voorbereiding (ontdooitjd + 15 min) hoeft u de oven niet voor te verwarmen. Volg - Laat de gyros volledig ontdooien. het recept tem. stap 5. Laat afkoelen, dek af - Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. en zet in de koelkast. - Snij de wittekool in fijne reepjes met een groot mes (of de mandoline). Casa Mayor Chardonnay Old Vines D.O. Colchagua Valley In chil-tomatensaus Bereiding (50 min + 30 min in de oven) Chili 3,09 « air ero 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. In uien-en tomatensaus 2 Kook de aardappelen 20 min. gear in Hopus lichtgezouten water. Giet af en meng er 1 dl melk Sterk blond bier Feuille d'Or 3,09 coco) en 1 eetl. boter onder. Prak tot puree en kruid met Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) alle makreelfilet peper, zout en de nootmuskaat. Energie skal Vezels 1528 125g 3 Kook intussen de wittekool 8 min. gaar in Vetten 2178 Ellen 44,08 20 %° lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud ) verzadig 13,78 Zout 3,78 water. (esra) vera de vetzuren ET: op 2verpakkingen Ceeanar) suikers 16,98 Ons vakmanschap drink je met verstand. sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 10