Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
-
2
>=
1,
en
/
Wittekool
per stuk
Herkomst: België.
0,89:
W
x
an.
v
bnn
Dubbelroom 250
ce
>
Pr
3,34:
» À
(13,36 €/kg)
CT
Fu
#€
Y
A
Ey
Mared:
il
#
>
Fagotin Traditie 170g
7 (7 €/k)
Maredsous
volledig assortiment
-25 %*
vanaf
2 verpakkingen
vegetarische gyro
gyros
Parme
ntier met
ttekoo
[PE OS
TLC PAL 0
2 in
het recept
Hoofdgerecht
IE
Ingrediënten (4 personen)
4 Smelt 2 eetl. boter in een kookpot en meng
500 g vegetarische gyros (diepvries)
er de bloem onder. Laat even drogen op het vuur
1/2 wittekool
en verkruimel er het bouillonblokje over. Voeg
SER
beetje bij beetje en al roerend de rest van de
1 kg aardappelen
7,65 «asen ono)
100 g smeerkaas (bv. Maredsous Dubbelroom)
melk toe en Klop tot een gladde saus. Roer er de
40 g geraspte emmentaler
smeerkaas onder.
Imperial
5 dl halfvolle melk
5 Meng het kruidentuiltje onder de gyros
wilde roze zalm
3 eetl. boter
en verdeel over een ovenschaal. Schik er de
2 eetl. bloem
wittekool op en giet er de kaassaus over. Lepel er
213g
Zonder vel en graten
-15 %*
3 eetl. paneermeel
de aardappelpuree over.
Wilde vis.
vanaf
1 koffiel. nootmuskaat
6 Bestrooi met de geraspte kaas en het
Herkomst: Stille Oceaan.
2 verpakkingen
1/2 blokje groentebouillon
paneermeel. Zet + 30 min. in de voorverwarmde
1/2 koffiel. kruidentuiltje
oven.
peper en zout
D- Maakt u deze ovenschotel op voorhand? Dan
Voorbereiding (ontdooitjd + 15 min)
hoeft u de oven niet voor te verwarmen. Volg
- Laat de gyros volledig ontdooien.
het recept tem. stap 5. Laat afkoelen, dek af
- Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
en zet in de koelkast.
- Snij de wittekool in fijne reepjes met een
groot mes (of de mandoline).
Casa Mayor Chardonnay Old Vines
D.O. Colchagua Valley
In chil-tomatensaus
Bereiding (50 min + 30 min in de oven)
Chili
3,09 « air ero
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
In uien-en tomatensaus
2 Kook de aardappelen 20 min. gear in
Hopus
lichtgezouten water. Giet af en meng er 1 dl melk
Sterk blond bier
Feuille d'Or
3,09 coco)
en 1 eetl. boter onder. Prak tot puree en kruid met
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
alle makreelfilet
peper, zout en de nootmuskaat.
Energie skal Vezels 1528
125g
3 Kook intussen de wittekool 8 min. gaar in
Vetten
2178 Ellen 44,08
20 %°
lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud
) verzadig 13,78 Zout
3,78
water.
(esra) vera de vetzuren
ET:
op 2verpakkingen
Ceeanar) suikers
16,98
Ons vakmanschap drink je met verstand.
sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.