Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.

Hier is pagina 3 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 3
Op voorhand NN L site Stoven doe je zo Stoofpotjes zijn ideaal om op voorhand te maken. De smaken worden alleen maar intenser als je het gerecht (EE) een nachtje in de koelkast laat trekken. Zelf proberen? Gebruik dan deze tips. Lekkere combinaties Bereiding » rundvlees met champignons, knolselder, » Gebruik een kookpot met dikke bodem. Die verdeelt de warmte optimaal. tijm, laurier en een donker bier » Kruid vlees of vis met peper, zout en kruiden, net voor u begint te bakken. Laat bij » varkensvlees met pompoen, rozemarijn vlees kleine stukjes vet zitten. Die smelten weg tijdens het stoven en geven extra en een blond bier smaak. » kip met gele en rode paprika, courgette, » Bak eerst op een hoog vuur en blus dan met water of een andere vloeistof. Typische basilicum, tijm, laurier en kippenbouillon combinaties zijn vlees en bier, en vis en wijn. Giet de vloeistof langzaam bij de » witte vis en/of zalm met tomaten, prei, ingrediënten langs de rand van de pot. witte wijn, groentebouillon en room » Gaat u voor een gebonden saus? Meng dan 1 à 2 eetl. bloem onder het vlees of de vis, voor u de vloeistof toevoegt. Bij stoofvlees kan u ook een boterham met mosterd toevoegen. » Hou tijdens het stoven het deksel op de kookpot. Zo blijft het vochtgehalte op peil i EERE EEE ee eg sas manne Eens lekker koken met konijn? dou Ontdek meer dan 70 recepten op colruyt.be/lekkerkoken = Konijn: à uitsluitend Belgisch Bi » Het konijnenvlees dat we bij Colruyt = verkopen komt van konijnen die in , © Belgische parken worden geboren, Bet Parkkonijn gekweekt en geslacht. +15 kg » Zo kunnen we de kwaliteit beter Versneden met kop, controleren, stimuleren we de lokale Lever en niertjes in apart potje economie en beperken we de impact op het milieu. Es 8 99 €/kg En en en nn nn en en en en nn en u nn nn a be IE hit Varkenswangetjes: smelt op de tong Boni Selection » Vlees uit de wangen van het varken, met een unieke smaak en zacht als wortelen in schijfjes boter. 15 kg » Verwerk in stoofpotjes met groenten. Of met fruit, want het vlees past goed bij zoete smaken. veg » Tip: laat het vlees even op kamertemperatuur komen voor u het bakt. 1,50: EL FA u Boni Selection eikenbladsla er. 1258 Varkenswangetjes Groene en rode Sa eikenbladsla. r vn 11,90 en 1032 €/kg Eon, rer séries) san res : 1,29: ‘Omdat we altijd re eren op de prijzen en promoties in de andere. te winkels in uwstreel jen in uw Coluyt-winkelnög zijn dan in deze lol ie x, De kort rtoon van uw Xtrapp of kaart komen daar tunen depri e prijzen in uw winkel kan LE vanlelbezoek raadplegen via de rc app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst ( ar; ugeenkansen. Æ laagste prijzen Es
Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 3