Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op voorhand

NN

L

site

Stoven doe je zo

Stoofpotjes zijn ideaal om op voorhand te maken. De smaken worden alleen maar intenser als je het gerecht

(EE)

een nachtje in de koelkast laat trekken. Zelf proberen? Gebruik dan deze tips.

Lekkere combinaties

Bereiding

» rundvlees met champignons, knolselder,

» Gebruik een kookpot met dikke bodem. Die verdeelt de warmte optimaal.

tijm, laurier en een donker bier

» Kruid vlees of vis met peper, zout en kruiden, net voor u begint te bakken. Laat bij

» varkensvlees met pompoen, rozemarijn

vlees kleine stukjes vet zitten. Die smelten weg tijdens het stoven en geven extra

en een blond bier

smaak.

» kip met gele en rode paprika, courgette,

» Bak eerst op een hoog vuur en blus dan met water of een andere vloeistof. Typische

basilicum, tijm, laurier en kippenbouillon

combinaties zijn vlees en bier, en vis en wijn. Giet de vloeistof langzaam bij de

» witte vis en/of zalm met tomaten, prei,

ingrediënten langs de rand van de pot.

witte wijn, groentebouillon en room

» Gaat u voor een gebonden saus? Meng dan 1 à 2 eetl. bloem onder het vlees of de

vis, voor u de vloeistof toevoegt. Bij stoofvlees kan u ook een boterham met mosterd

toevoegen.

» Hou tijdens het stoven het deksel op de kookpot. Zo blijft het vochtgehalte op peil

i

EERE

EEE

ee

eg

sas

manne

Eens lekker koken met konijn?

dou

Ontdek meer dan 70 recepten op

colruyt.be/lekkerkoken

=

Konijn:

à

uitsluitend Belgisch

Bi

» Het konijnenvlees dat we bij Colruyt

=

verkopen komt van konijnen die in

, ©

Belgische parken worden geboren,

Bet

Parkkonijn

gekweekt en geslacht.

+15 kg

» Zo kunnen we de kwaliteit beter

Versneden met kop,

controleren, stimuleren we de lokale

Lever en niertjes in apart potje

economie en beperken we de impact op

het milieu.

Es

8 99 €/kg

En

en

en

nn

nn

en

en

en

en

nn

en

u

nn

nn

a

be

IE hit

Varkenswangetjes:

smelt op de tong

Boni Selection

» Vlees uit de wangen van het varken, met een unieke smaak en zacht als

wortelen in schijfjes

boter.

15 kg

» Verwerk in stoofpotjes met groenten. Of met fruit, want het vlees past

goed bij zoete smaken.

veg

» Tip: laat het vlees even op kamertemperatuur komen voor u het bakt.

1,50:

EL

FA

u

Boni Selection

eikenbladsla

er.

1258

Varkenswangetjes

Groene en rode

Sa

eikenbladsla.

r

vn

11,90 en

1032 €/kg

Eon,

rer

séries)

san

res

: 1,29:

‘Omdat we altijd re

eren op de prijzen en promoties in de andere.

te winkels in uwstreel

jen in uw Coluyt-winkelnög

zijn dan in deze lol

ie

x, De kort

rtoon van uw Xtrapp of kaart komen daar

tunen depri

e prijzen in uw winkel kan

LE

vanlelbezoek raadplegen via de

rc

app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst (

ar;

ugeenkansen.

Æ laagste prijzen Es