Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op voorhand
NN
L
site
Stoven doe je zo
Stoofpotjes zijn ideaal om op voorhand te maken. De smaken worden alleen maar intenser als je het gerecht
(EE)
een nachtje in de koelkast laat trekken. Zelf proberen? Gebruik dan deze tips.
Lekkere combinaties
Bereiding
» rundvlees met champignons, knolselder,
» Gebruik een kookpot met dikke bodem. Die verdeelt de warmte optimaal.
tijm, laurier en een donker bier
» Kruid vlees of vis met peper, zout en kruiden, net voor u begint te bakken. Laat bij
» varkensvlees met pompoen, rozemarijn
vlees kleine stukjes vet zitten. Die smelten weg tijdens het stoven en geven extra
en een blond bier
smaak.
» kip met gele en rode paprika, courgette,
» Bak eerst op een hoog vuur en blus dan met water of een andere vloeistof. Typische
basilicum, tijm, laurier en kippenbouillon
combinaties zijn vlees en bier, en vis en wijn. Giet de vloeistof langzaam bij de
» witte vis en/of zalm met tomaten, prei,
ingrediënten langs de rand van de pot.
witte wijn, groentebouillon en room
» Gaat u voor een gebonden saus? Meng dan 1 à 2 eetl. bloem onder het vlees of de
vis, voor u de vloeistof toevoegt. Bij stoofvlees kan u ook een boterham met mosterd
toevoegen.
» Hou tijdens het stoven het deksel op de kookpot. Zo blijft het vochtgehalte op peil
i
EERE
EEE
ee
eg
sas
manne
Eens lekker koken met konijn?
dou
Ontdek meer dan 70 recepten op
colruyt.be/lekkerkoken
=
Konijn:
à
uitsluitend Belgisch
Bi
» Het konijnenvlees dat we bij Colruyt
=
verkopen komt van konijnen die in
, ©
Belgische parken worden geboren,
Bet
Parkkonijn
gekweekt en geslacht.
+15 kg
» Zo kunnen we de kwaliteit beter
Versneden met kop,
controleren, stimuleren we de lokale
Lever en niertjes in apart potje
economie en beperken we de impact op
het milieu.
Es
8 99 €/kg
En
en
en
nn
nn
en
en
en
en
nn
en
u
nn
nn
a
be
IE hit
Varkenswangetjes:
smelt op de tong
Boni Selection
» Vlees uit de wangen van het varken, met een unieke smaak en zacht als
wortelen in schijfjes
boter.
15 kg
» Verwerk in stoofpotjes met groenten. Of met fruit, want het vlees past
goed bij zoete smaken.
veg
» Tip: laat het vlees even op kamertemperatuur komen voor u het bakt.
1,50:
EL
FA
u
Boni Selection
eikenbladsla
er.
1258
Varkenswangetjes
Groene en rode
Sa
eikenbladsla.
r
vn
11,90 en
1032 €/kg
Eon,
rer
séries)
san
res
: 1,29:
‘Omdat we altijd re
eren op de prijzen en promoties in de andere.
te winkels in uwstreel
jen in uw Coluyt-winkelnög
zijn dan in deze lol
ie
x, De kort
rtoon van uw Xtrapp of kaart komen daar
tunen depri
e prijzen in uw winkel kan
LE
vanlelbezoek raadplegen via de
rc
app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst (
ar;
ugeenkansen.
Æ laagste prijzen Es