Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 8


Hier is pagina 8 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Colruyt Folder 09.09.2020

Hier is pagina 8 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 8

Ls m a, ken zal nn (Es TL LE M Hoofdgerecht um ra a» Ingrediënten (4 personen) y 4 Atlantische zalmhaasjes (diepvries) 3 wortelen 1 venkel 1 citroen Ar; 1/2 plantje platte peterselie 600 g aardappelen 2 uien 2 teentjes knoflook 1 eetl. amandelschilfers 400 g tomatenstukjes (blik) 1 koffiel. paprikapoeder 1/2 koffiel. kurkuma 1/2 koffiel. gemberpoeder peper en zout 125 g gepelde noordzeegamalen Gersmarkt optioneel) Voorbereiding (ontdooitjd + 20 min) Laat de zalmhaasjes oppervlakkig ontdooien en dep droog. Snipper de uien en het knoflook fin. Hak de platte peterselie grof. Schil de aardappelen en de wortelen ' en snij in dunne schifjes. Verwijder de harde kern uit de venkel >- en snij in reepjes. Meng het paprikapoeder, de kurkuma + pan 7 en het gemberpoeder onder de tomatenstukjes. Voeg 1 dl water toe en LT meng goed. Kruid met peper en zout. Les Bereiding (10 min. + 50 min. in de over) mn 4 st 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. het de 12 2 Meng de ui, Knoflook, FEE f venkelreepjes, de aardappelen en de in wortelen onder elkaar in een ovenschaal. FEN Overgiet met het tomatenmengsel en 3 dek af met bakpapier. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven. ê 3 Pers de citroen. Schik de stukken zalm op de groenten, besprenkel met het sap van de citroen en bestrooi met de pe amandelschifers. Kruid met peper en zout LA 1 en en zet nog 20 min. in de hete oven. RT 3 Afwerking ee Werk af met de platte peterselie en eventueel de garnalen. De Maakt u deze stoofpot op voorhand? Laurette: stevig én verfijnd Volg het recept tiem. stap 2. Laat afkoelen, dek af en zet in de koelkast. » Vastkokende aardappel met een stevig, geel vruchtvlees, Ga de dag zelf verder vanaf stap 5. een fijne textuur en een nootachtige smaak. » Lekker in de schil, in salades, koude gerechten of gratin. Bourgogne AOP. "Les Cailloux Chardonnay Albert Bichot Boni Selection Tripel Karmeliet vastkokende aardappelen Ei Sterk blond bier laurette Boni Selection 2,5 k amandelschilfers Herkomst: België/ Frankrijk. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlis) [E] 1508 Energie St6kcal Vezeis. 918 12€fk8 1660€/kg Veren 186g Ewillen 4458 #4 (waarvan) verzadigdevetzuren 398 Zout 108 » 5 Koolhydraten. ET 7 (waarvan) suikers 1508 3,29: 2,49: sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. ee ..

Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 8