Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ls
m
a,
ken zal
nn
(Es
TL LE M
Hoofdgerecht
um
ra
a»
Ingrediënten (4 personen)
y
4 Atlantische zalmhaasjes (diepvries)
3 wortelen
1 venkel
1 citroen
Ar;
1/2 plantje platte peterselie
600 g aardappelen
2 uien
2 teentjes knoflook
1 eetl. amandelschilfers
400 g tomatenstukjes (blik)
1 koffiel. paprikapoeder
1/2 koffiel. kurkuma
1/2 koffiel. gemberpoeder
peper en zout
125 g gepelde noordzeegamalen
Gersmarkt optioneel)
Voorbereiding (ontdooitjd + 20 min)
Laat de zalmhaasjes oppervlakkig
ontdooien en dep droog.
Snipper de uien en het knoflook fin.
Hak de platte peterselie grof.
Schil de aardappelen en de wortelen
'
en snij in dunne schifjes.
Verwijder de harde kern uit de venkel
>-
en snij in reepjes.
Meng het paprikapoeder, de kurkuma
+
pan
7
en het gemberpoeder onder de
tomatenstukjes. Voeg 1 dl water toe en
LT
meng goed. Kruid met peper en zout.
Les
Bereiding (10 min. + 50 min. in de over)
mn
4
st
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
het
de
12
2 Meng de
ui,
Knoflook,
FEE
f
venkelreepjes, de aardappelen en de
in
wortelen onder elkaar in een ovenschaal.
FEN
Overgiet met het tomatenmengsel en
3
dek af met bakpapier. Zet 30 min. in de
voorverwarmde oven.
ê
3 Pers de citroen. Schik de stukken zalm
op de groenten, besprenkel met het
sap van de citroen en bestrooi met de
pe
amandelschifers. Kruid met peper en zout
LA
1
en
en zet nog 20 min. in de hete oven.
RT
3
Afwerking
ee
Werk af met de platte peterselie en
eventueel de garnalen.
De Maakt u deze stoofpot op voorhand?
Laurette: stevig én verfijnd
Volg het recept tiem. stap 2. Laat
afkoelen, dek af en zet in de koelkast.
» Vastkokende aardappel met een stevig, geel vruchtvlees,
Ga de dag zelf verder vanaf stap 5.
een fijne textuur en een nootachtige smaak.
» Lekker in de schil, in salades, koude gerechten of gratin.
Bourgogne AOP.
"Les Cailloux Chardonnay
Albert Bichot
Boni Selection
Tripel Karmeliet
vastkokende aardappelen
Ei
Sterk blond bier
laurette
Boni Selection
2,5 k
amandelschilfers
Herkomst: België/ Frankrijk.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlis)
[E]
1508
Energie
St6kcal Vezeis.
918
12€fk8
1660€/kg
Veren
186g Ewillen 4458
#4
(waarvan) verzadigdevetzuren 398 Zout
108
»
5
Koolhydraten.
ET
7
(waarvan) suikers
1508
3,29:
2,49:
sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
ee ..