Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.

Hier is pagina 4 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 4
pe à N +2 Y 4 es 4 am à a 3 rn A ur, C Boni Selection 219 €/kg paprikareepjes 15 kg Gele, groene en rode paprika. " 7 x 2 u. N in “2 Ei = Rs A agi 2, er Lu Si SH LA pe 5 an u a Boni Selection à aardappelblokjes 1kg Lo à à we: - au 4 7 - Boni Selection Ingrediënten (@ personen) 3 Zet de kip 35 min. in de voorverwarmde 1 hoevekip 'Rood Label’ (beenhouwerij) oven. champignons 100 % Belgische teelt 800 g aardappelblokjes (diepvries) & Snij intussen de lente-uitjes in 3. Meng 2 eetl. 500 358 E/kg 300 g paprikareepjes (diepvries) olijfolie onder de diepgevroren aardappelblokjes, Herkomst: België. 500 g champignons de diepgevroren paprikareepjes, de lente-uitjes 1 bosje lente-uitjes en de champignons. Haal de kip uit de oven en doe er de groenten bij. Kruid met peper en zout. 1 onbehandelde citroen (bio) 1/2 bosje peterselie Zet nog + 30 min. in de hete oven. 2 teentjes knoflook 6 eetl olijfolie D- Maakt u deze schotel op voorhand? Volg dan het recept te.m. stap 3. Laat afkoelen peper en zout en zet afgedekt in de koelkast. Ga de dag Voorbereiding (10 min) zelf verder vanaf stap 4. : Rasp de schil van 1/3 citroen (niet het wit) ï en pers de citroen volledig uit. Hardy's ‘Nottage Hill” Snipper het knoflook fin. Chardonnay Lente-uitjes : Hak de peterselie fijn. Australië bosje Herkomst: België/ Bereiding (20 min + 65 min in de oven) Floreffe Blond Duitsland/Marokko. Blond abdijbier 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Là Versmarkt 2 Meng 4 eetl. olifoie onder de peterselie, het knoflook, het citroensap en de citroenzeste. Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediëntenlst) Energie 72keal exe 918 Kruid met peper en zout. Leg de kip in een Vetten 3728 Ewillen 4458 ovenschaal en bestrijk met het mengsel. (waarvan) verzadigde vetzuren 7,18. 078 Koohydrten a Zout (aanan) suikers 968 sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. EE...
Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 4