Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

pe à

N

+2

Y

4

es

4

am

à

a

3

rn A

ur,

C

Boni Selection

219 €/kg

paprikareepjes

15 kg

Gele, groene en rode paprika.

"

7

x

2

u.

N

in “2

Ei

=

Rs

A

agi

2,

er

Lu

Si

SH

LA

pe

5

an

u

a

Boni Selection

à

aardappelblokjes

1kg

Lo

à

à

we:

-

au

4 7

-

Boni Selection

Ingrediënten (@ personen)

3 Zet de kip 35 min. in de voorverwarmde

1 hoevekip 'Rood Label’ (beenhouwerij)

oven.

champignons 100 % Belgische teelt

800 g aardappelblokjes (diepvries)

& Snij intussen de lente-uitjes in 3. Meng 2 eetl.

500

358 E/kg

300 g paprikareepjes (diepvries)

olijfolie onder de diepgevroren aardappelblokjes,

Herkomst: België.

500 g champignons

de diepgevroren paprikareepjes, de lente-uitjes

1 bosje lente-uitjes

en de champignons. Haal de kip uit de oven en

doe er de groenten bij. Kruid met peper en zout.

1 onbehandelde citroen (bio)

1/2 bosje peterselie

Zet nog + 30 min. in de hete oven.

2 teentjes knoflook

6 eetl olijfolie

D- Maakt u deze schotel op voorhand? Volg

dan het recept te.m. stap 3. Laat afkoelen

peper en zout

en zet afgedekt in de koelkast. Ga de dag

Voorbereiding (10 min)

zelf verder vanaf stap 4.

:

Rasp de schil van 1/3 citroen (niet het wit)

ï

en pers de citroen volledig uit.

Hardy's ‘Nottage Hill”

Snipper het knoflook fin.

Chardonnay

Lente-uitjes

:

Hak de peterselie fijn.

Australië

bosje

Herkomst: België/

Bereiding (20 min + 65 min in de oven)

Floreffe Blond

Duitsland/Marokko.

Blond abdijbier

1. Verwarm de oven voor op 180 °C.



Versmarkt

2 Meng 4 eetl. olifoie onder de peterselie,

het knoflook, het citroensap en de citroenzeste.

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediëntenlst)

Energie

72keal exe

918

Kruid met peper en zout. Leg de kip in een

Vetten

3728 Ewillen 4458

ovenschaal en bestrijk met het mengsel.

(waarvan) verzadigde vetzuren 7,18.

078

Koohydrten

a Zout

(aanan) suikers

968

sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

EE...