Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op voorhand

‘De kip van weleer’:

uitstekend gevogelte

met Rood Label

nt

Om de traditionele manier van kweken in ere te houden,

richtten Franse gevogeltekwekers in 1965 het Rood Label op.

mr

Dg

Pluimvee met dat kwaliteitslabel groeit langzaam en wordt

gekweekt in de openlucht. Daardoor smaakt het vlees sappiger.

À

ET ied

Langzaam en natuurlijk gekweekt

De hoevekippen van ‘De kip van weleer’ die u bij Colruyt vindt, dragen dit

kwaliteitslabel. De kippen worden in minstens 100 dagen gekweekt. Dat is

60 dagen langer dan bij de meeste kippenkwekers en bijna 3 keer langer dan bij een gewone kip.

Door die lange kweekperiode wordt het vlees lekker stevig en veel sappiger.

2

Vrije uitloop

De kippen komen van kleinschalige Franse kwekerijen die de natuur en de dieren

7

u

respecteren. Ze lopen er vrij rond in de openlucht en kunnen altijd op een

kat

grasweide of in de schaduw lopen. Jens, onze aankoper: “Dierenwelzijn is voor

Colruyt heel belangrijk. We zijn ervan overtuigd dat kippen die een beter leven hebben met

minder stress, ook beter vlees geven. En onze klanten zoeken naar zo'n manier van kweken die

aanleunt bij hoe het vroeger gemaakt werd: vlees dat tegelijk stevig, verfijnd en sappig is.”

De kip van weleer

Hoevekip ‘Rood Label’

Kwaliteitsvoeding

+15 kg

De kippen krijgen 100 % plantaardige voeding. Jens: ‘Alle hoevekippen met het

‘Rood Label' krijgen minstens 75 % granen. Dat geeft het vlees die smaak en

malsheid. Ze krijgen ook mineralen, maar echt uniek is dat er de laatste 10 dagen melk aan hun

voeding toegevoegd wordt. En dat maakt het vlees zo sappig.”

7,49 €}kg

Olijfolie: zo veelzijdig!

U kan olijfolie gebruiken om te bakken, om uw pasta's en slaatjes op smaak te brengen of als basis voor vinaigrette. Ze bevat

voornamelijk onverzadigde vetten, en is rijk aan vitamine E.

Bewaring: Bewaar olijfolie op een donkere en koele plaats (niet de koelkast). Sluit de fles na elk gebruik goed af, zo blijven geur en

smaak optimaal bewaard.

Extra vierge? Dat is olijfolie uit de eerste koude persing. Olijfolie krijgt pas de vermelding extra vierge na strenge controles op

samenstelling, geur en smaak.

Pietro Coricelli: een traditie van vakmanschap

Terra Creta: Griekse specialiteit

Al meer dan 80 jaar maakt Pietro Coricelli olijfolie. De tradities

De olijfolie van Terra Creta komt uit Kolymvari, een van de

en het vakmanschap worden er van generatie op generatie

belangrijkste regio’s voor olijfolie in Kreta. U vindt er zelfs de

doorgegeven. Daardoor blijven de pure smaak en de kwaliteit

oudste olijfbomen ter wereld die nog vruchten dragen. De olijfolie,

van de producten altijd primeren.

met beschermde oorsprongsbenaming, heeft

een uitzonderlijke kwaliteit.

Olijfolie 1 L

0



9,99.

=

Terra Creta Estate

Terra di Bari

ME raunt

500 ml

A.O.P. Kolymvari

AOP 750 ml

r



er

Pietro Coricelli

5,69:

olijfolie extra vierge 1 L,

(1.99 €/L)

(1,38 €)

500 ml of spray 250 ml

volledig assortiment

%

-15 %*

-15 %*

or

vanaf 2 flessen

-10 %

vanaf 2 flessen

op 1 fes

Ê

op 1 fes

IF

il

‘Omdat we altijd re:

eren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw streel

jen in uw Coluyt-winkelnög

zijn dan in deze lol

ie

x, De kort

vertoon van uw Xtra-app ol kaart komen daar

bovenc

tunen depri

e prijzen in uw winkel kan

LE

vanlelbezoek raadplegen via de

co

app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst (

Ko

12345 2.

#5 tom

u'géenkansen.

Æ laagste prijzen En