Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op voorhand
‘De kip van weleer’:
uitstekend gevogelte
met Rood Label
nt
Om de traditionele manier van kweken in ere te houden,
richtten Franse gevogeltekwekers in 1965 het Rood Label op.
mr
Dg
Pluimvee met dat kwaliteitslabel groeit langzaam en wordt
gekweekt in de openlucht. Daardoor smaakt het vlees sappiger.
À
ET ied
Langzaam en natuurlijk gekweekt
De hoevekippen van ‘De kip van weleer’ die u bij Colruyt vindt, dragen dit
kwaliteitslabel. De kippen worden in minstens 100 dagen gekweekt. Dat is
60 dagen langer dan bij de meeste kippenkwekers en bijna 3 keer langer dan bij een gewone kip.
Door die lange kweekperiode wordt het vlees lekker stevig en veel sappiger.
2
Vrije uitloop
De kippen komen van kleinschalige Franse kwekerijen die de natuur en de dieren
7
u
respecteren. Ze lopen er vrij rond in de openlucht en kunnen altijd op een
kat
grasweide of in de schaduw lopen. Jens, onze aankoper: “Dierenwelzijn is voor
Colruyt heel belangrijk. We zijn ervan overtuigd dat kippen die een beter leven hebben met
minder stress, ook beter vlees geven. En onze klanten zoeken naar zo'n manier van kweken die
aanleunt bij hoe het vroeger gemaakt werd: vlees dat tegelijk stevig, verfijnd en sappig is.”
De kip van weleer
Hoevekip ‘Rood Label’
Kwaliteitsvoeding
+15 kg
De kippen krijgen 100 % plantaardige voeding. Jens: ‘Alle hoevekippen met het
‘Rood Label' krijgen minstens 75 % granen. Dat geeft het vlees die smaak en
malsheid. Ze krijgen ook mineralen, maar echt uniek is dat er de laatste 10 dagen melk aan hun
voeding toegevoegd wordt. En dat maakt het vlees zo sappig.”
7,49 €}kg
Olijfolie: zo veelzijdig!
U kan olijfolie gebruiken om te bakken, om uw pasta's en slaatjes op smaak te brengen of als basis voor vinaigrette. Ze bevat
voornamelijk onverzadigde vetten, en is rijk aan vitamine E.
Bewaring: Bewaar olijfolie op een donkere en koele plaats (niet de koelkast). Sluit de fles na elk gebruik goed af, zo blijven geur en
smaak optimaal bewaard.
Extra vierge? Dat is olijfolie uit de eerste koude persing. Olijfolie krijgt pas de vermelding extra vierge na strenge controles op
samenstelling, geur en smaak.
Pietro Coricelli: een traditie van vakmanschap
Terra Creta: Griekse specialiteit
Al meer dan 80 jaar maakt Pietro Coricelli olijfolie. De tradities
De olijfolie van Terra Creta komt uit Kolymvari, een van de
en het vakmanschap worden er van generatie op generatie
belangrijkste regio’s voor olijfolie in Kreta. U vindt er zelfs de
doorgegeven. Daardoor blijven de pure smaak en de kwaliteit
oudste olijfbomen ter wereld die nog vruchten dragen. De olijfolie,
van de producten altijd primeren.
met beschermde oorsprongsbenaming, heeft
een uitzonderlijke kwaliteit.
Olijfolie 1 L
0
€
9,99.
=
Terra Creta Estate
Terra di Bari
ME raunt
500 ml
A.O.P. Kolymvari
AOP 750 ml
r
€
er
Pietro Coricelli
5,69:
olijfolie extra vierge 1 L,
(1.99 €/L)
(1,38 €)
500 ml of spray 250 ml
volledig assortiment
%
-15 %*
-15 %*
or
vanaf 2 flessen
-10 %
vanaf 2 flessen
op 1 fes
Ê
op 1 fes
IF
il
‘Omdat we altijd re:
eren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw streel
jen in uw Coluyt-winkelnög
zijn dan in deze lol
ie
x, De kort
vertoon van uw Xtra-app ol kaart komen daar
bovenc
tunen depri
e prijzen in uw winkel kan
LE
vanlelbezoek raadplegen via de
co
app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst (
Ko
12345 2.
#5 tom
u'géenkansen.
Æ laagste prijzen En