Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Colruyt Folder 09.09.2020

Hier is pagina 5 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 5

Op voorhand ‘De kip van weleer’: uitstekend gevogelte met Rood Label nt Om de traditionele manier van kweken in ere te houden, richtten Franse gevogeltekwekers in 1965 het Rood Label op. mr Dg Pluimvee met dat kwaliteitslabel groeit langzaam en wordt gekweekt in de openlucht. Daardoor smaakt het vlees sappiger. À ET ied Langzaam en natuurlijk gekweekt De hoevekippen van ‘De kip van weleer’ die u bij Colruyt vindt, dragen dit kwaliteitslabel. De kippen worden in minstens 100 dagen gekweekt. Dat is 60 dagen langer dan bij de meeste kippenkwekers en bijna 3 keer langer dan bij een gewone kip. Door die lange kweekperiode wordt het vlees lekker stevig en veel sappiger. 2 Vrije uitloop De kippen komen van kleinschalige Franse kwekerijen die de natuur en de dieren 7 u respecteren. Ze lopen er vrij rond in de openlucht en kunnen altijd op een kat grasweide of in de schaduw lopen. Jens, onze aankoper: “Dierenwelzijn is voor Colruyt heel belangrijk. We zijn ervan overtuigd dat kippen die een beter leven hebben met minder stress, ook beter vlees geven. En onze klanten zoeken naar zo'n manier van kweken die aanleunt bij hoe het vroeger gemaakt werd: vlees dat tegelijk stevig, verfijnd en sappig is.” De kip van weleer Hoevekip ‘Rood Label’ Kwaliteitsvoeding +15 kg De kippen krijgen 100 % plantaardige voeding. Jens: ‘Alle hoevekippen met het ‘Rood Label' krijgen minstens 75 % granen. Dat geeft het vlees die smaak en malsheid. Ze krijgen ook mineralen, maar echt uniek is dat er de laatste 10 dagen melk aan hun voeding toegevoegd wordt. En dat maakt het vlees zo sappig.” 7,49 €}kg Olijfolie: zo veelzijdig! U kan olijfolie gebruiken om te bakken, om uw pasta's en slaatjes op smaak te brengen of als basis voor vinaigrette. Ze bevat voornamelijk onverzadigde vetten, en is rijk aan vitamine E. Bewaring: Bewaar olijfolie op een donkere en koele plaats (niet de koelkast). Sluit de fles na elk gebruik goed af, zo blijven geur en smaak optimaal bewaard. Extra vierge? Dat is olijfolie uit de eerste koude persing. Olijfolie krijgt pas de vermelding extra vierge na strenge controles op samenstelling, geur en smaak. Pietro Coricelli: een traditie van vakmanschap Terra Creta: Griekse specialiteit Al meer dan 80 jaar maakt Pietro Coricelli olijfolie. De tradities De olijfolie van Terra Creta komt uit Kolymvari, een van de en het vakmanschap worden er van generatie op generatie belangrijkste regio’s voor olijfolie in Kreta. U vindt er zelfs de doorgegeven. Daardoor blijven de pure smaak en de kwaliteit oudste olijfbomen ter wereld die nog vruchten dragen. De olijfolie, van de producten altijd primeren. met beschermde oorsprongsbenaming, heeft een uitzonderlijke kwaliteit. Olijfolie 1 L 0 € 9,99. = Terra Creta Estate Terra di Bari ME raunt 500 ml A.O.P. Kolymvari AOP 750 ml r € er Pietro Coricelli 5,69: olijfolie extra vierge 1 L, (1.99 €/L) (1,38 €) 500 ml of spray 250 ml volledig assortiment % -15 %* -15 %* or vanaf 2 flessen -10 % vanaf 2 flessen op 1 fes Ê op 1 fes IF il ‘Omdat we altijd re: eren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw streel jen in uw Coluyt-winkelnög zijn dan in deze lol ie x, De kort vertoon van uw Xtra-app ol kaart komen daar bovenc tunen depri e prijzen in uw winkel kan LE vanlelbezoek raadplegen via de co app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst ( Ko 12345 2. #5 tom u'géenkansen. Æ laagste prijzen En

Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 5