Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

nr

Vooraf begonnen

gs

Pa

zak”

Zi

tijd gewonnen

CA

Lt

Hebt u enkele gaatjes in uw agenda of wat tijd in het weekend? Dan kan u misschien

2

de gerechten op de volgende pagina's voorbereiden. Zo

int u tijd op de drukke

momenten en geniet u toch samen van een heerlijke maaltijd.

videorecept

x



Se

Pi.

En

PE

Ba

=

#

og

EN

en

ze

+

Ls

#

=



D

ei

à

=.

=

%

El:

Fe

#5

+;

a

a



he

JE:

7

kr

CH

El:

En

k

rsmaake

het filmpje

Dn sn

Lex

Ingrediënten (à personen)

Bereiding (15 min. + 1 u. 30 min. sudderen)

De Maakt u deze stoofpot op voorhand? Voeg

800 g varkenswangetjes (beenhouwerij)

1 Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de

in stap 3 dan maar de helft van de groenten

700 g frieten diepvries)

varkenswangetjes + 10 min. goudbruin aan alle

toe aan de kookpot en werk af volgens het

2 wortelen

kanten. Kruid met peper en zout.

recept. Voeg de dag zelf de rest van de

1 witte selder

groenten toe en laat 20 min. sudderen op

2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot met

2 uien

dikke bodem en stoof de uien en het knoflook 1 à

een zacht vuur. Voeg eventueel nog 2 dl

2 teentjes knoflook

2 min. Doe er de varkenswangetjes bij.

bouillon toe.

2 eetl. boter

3 Blus de pan van de varkenswangetjes met

2 eetl. mosterd op traditionele wijze

het bier en schraap de braadresten los. Voeg toe

Caves Saint-Pierre Vieilles Vignes

2 eetl. donkerbruine suiker

aan de kookpot en doe er het kruidentuiltje, het

A.O.P. Côtes du Rhône

33 cl LeFort (sterk donker bier)

bouillonblokje, de witte selder, de wortelen, de

Martha Sexy Blond

1 kruidentuiltje

suiker en 4 dl water bij. Laat 1 u. 50 min. afgedekt

Sterk blond bier

1 blokje vleesbouillon

sudderen op een zacht vuur. Kruid met peper en

peper en zout

zout en roer er de mosterd onder.

4 Bak aan het einde van de gaartid de

Voorbereiding (0 min)

Voedingswaarde per persoon (op basis vande ingrediënten)

diepgevroren frietjes in de friteuse op 175 °C.

Enge 1015kal

Energie

1015kcal vezels

458

- Snipper de uien en het knoflook fin.

Veren

#378 Ein 5078

- Schil de selderstengels. Snij in de lengte in

(waarvan) verzadigde vetzuren 15.08 Zout

308

2 en dan in blokjes van 1 cm.

Koohydeten

M6

(waarvan) suikers

2588

- Schil de wortelen en snij in blokjes van 1 cm.

sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.