Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4
nr
Vooraf begonnen
gs
Pa
zak”
Zi
tijd gewonnen
CA
Lt
Hebt u enkele gaatjes in uw agenda of wat tijd in het weekend? Dan kan u misschien
2
de gerechten op de volgende pagina's voorbereiden. Zo
int u tijd op de drukke
momenten en geniet u toch samen van een heerlijke maaltijd.
videorecept
x
—
Se
Pi.
En
PE
Ba
=
#
og
EN
en
ze
+
Ls
#
=
”
D
ei
à
=.
=
%
El:
Fe
#5
+;
a
a
—
he
JE:
7
kr
CH
El:
En
k
rsmaake
het filmpje
Dn sn
Lex
Ingrediënten (à personen)
Bereiding (15 min. + 1 u. 30 min. sudderen)
De Maakt u deze stoofpot op voorhand? Voeg
800 g varkenswangetjes (beenhouwerij)
1 Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de
in stap 3 dan maar de helft van de groenten
700 g frieten diepvries)
varkenswangetjes + 10 min. goudbruin aan alle
toe aan de kookpot en werk af volgens het
2 wortelen
kanten. Kruid met peper en zout.
recept. Voeg de dag zelf de rest van de
1 witte selder
groenten toe en laat 20 min. sudderen op
2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot met
2 uien
dikke bodem en stoof de uien en het knoflook 1 à
een zacht vuur. Voeg eventueel nog 2 dl
2 teentjes knoflook
2 min. Doe er de varkenswangetjes bij.
bouillon toe.
2 eetl. boter
3 Blus de pan van de varkenswangetjes met
2 eetl. mosterd op traditionele wijze
het bier en schraap de braadresten los. Voeg toe
Caves Saint-Pierre Vieilles Vignes
2 eetl. donkerbruine suiker
aan de kookpot en doe er het kruidentuiltje, het
A.O.P. Côtes du Rhône
33 cl LeFort (sterk donker bier)
bouillonblokje, de witte selder, de wortelen, de
Martha Sexy Blond
1 kruidentuiltje
suiker en 4 dl water bij. Laat 1 u. 50 min. afgedekt
Sterk blond bier
1 blokje vleesbouillon
sudderen op een zacht vuur. Kruid met peper en
peper en zout
zout en roer er de mosterd onder.
4 Bak aan het einde van de gaartid de
Voorbereiding (0 min)
Voedingswaarde per persoon (op basis vande ingrediënten)
diepgevroren frietjes in de friteuse op 175 °C.
Enge 1015kal
Energie
1015kcal vezels
458
- Snipper de uien en het knoflook fin.
Veren
#378 Ein 5078
- Schil de selderstengels. Snij in de lengte in
(waarvan) verzadigde vetzuren 15.08 Zout
308
2 en dan in blokjes van 1 cm.
Koohydeten
M6
(waarvan) suikers
2588
- Schil de wortelen en snij in blokjes van 1 cm.
sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.