Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ZA

+

urgette

„lk

=#

gevulde co

al

briand en

maat

3

A to

Zn

TAK gedr

met ol

ROUES

si

à

ji

Ingrediënten (@ personen)

4 biefstukken chateaubriand (beenhouwerij)

4 gevulde aardappelen (beenhouwerij)

E

En

a

4 ronde courgettes

250 g champignons

1 sjalot

2 teentjes knoflook

50 g zongedroogde tomaten (versmarkt)

as

50 g groene olijven met feta en kruiden (versmarkt)

AN

Pe

2 eetl. boter

RN

1 eetl. pompoenpitten

S

T

m

peper en zout

us

Voorbereiding (15 min)

- Snij het hoedje van de courgettes en hol uit. Snij het

Nd

vruchtvlees in Kleine stukjes.

haan igans

- Snij de champignons en de olijven in 4.

- Snipper de sjalot en het knoflook fijn.

Bereiding (20 min. + 50 min.in de oven)

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

2 Smelt 1 eetl. boter in een pan of kookpot en stoof de sjalot

en het knoflook glazig. Voeg de champignons, het vruchtvlees

van de courgettes, de zongedroogde tomaten en de olijven

(zonder de feta) toe en roerbak 5 à 7 min. Meng er de feta van

de olijven en de pompoenpitten onder.

3 Vul de courgettes met het mengsel en zet er het hoedje op.

à

>

4 Doe in een ovenschaal en zet 50 min. in de voorverwarmde

oven. Zet na 20 min. de gevulde aardappelen mee in de oven.

}

1:

8

5 Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de biefstukken 2 min.

LM

aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout en haal



uit de pan. Blus de pan met een scheutje water. Schraap de

braadresten los en laat even inkoken.

A

" +

A

Afwerking

Snij de biefstukken in reepjes en lepel er het braadvocht

Y

over. Serveer met de gevulde courgettes en de gevulde

Li

aardappelen.

PA,

PD Maakt u deze schotel op voorhand? Dan hoeft u de oven

\

niet voor te verwarmen. Volg het recept t.e.m. stap 3. Laat

u a:

Ke

afkoelen en zet afgedekt in de koelkast. Ga de dag zelf

verder vanaf stap 4.

Er

Pi

Château Côtes du Fayan

AO. Puisseguin-Saint-Emilion

LeFort

Sterk donker bier

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Energie 425 kal

vezels 5.88

Vetten

1678

Ewen 4,98

(waarvan) verzadigde verzuren

858

Zout

148

Koohydraten

2168

(waarvan) suikers

1288

Feta met beschermde

oorsprongsbenaming.

=

We

a #io

pare

RE

ar

ae

in

(5

MU e «

8

meer)

Ber

Boni Selection

Boni Selection

Boni Selection

Boni Selection

7

Sig =, pompoenpitten

zongedroogde tomaten

Bio groene olijven

aardappelgratin

2908

100 8

met feta en kruiden

met broccoli

859€/k

Versmarkt

2190 €/k8

150 8

1660 e/kg

10 stuks 1,2 kg

199 e/kg

Ontpit.

2,49:

2,19:

2,49:

5,99 <

sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

ec