Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 6


Hier is pagina 6 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Colruyt Folder 09.09.2020

Hier is pagina 6 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 6

ZA + urgette „lk =# gevulde co al briand en maat 3 A to Zn TAK gedr met ol ROUES si à ji Ingrediënten (@ personen) 4 biefstukken chateaubriand (beenhouwerij) 4 gevulde aardappelen (beenhouwerij) E En a 4 ronde courgettes 250 g champignons 1 sjalot 2 teentjes knoflook 50 g zongedroogde tomaten (versmarkt) as 50 g groene olijven met feta en kruiden (versmarkt) AN Pe 2 eetl. boter RN 1 eetl. pompoenpitten S T m peper en zout us Voorbereiding (15 min) - Snij het hoedje van de courgettes en hol uit. Snij het Nd vruchtvlees in Kleine stukjes. haan igans - Snij de champignons en de olijven in 4. - Snipper de sjalot en het knoflook fijn. Bereiding (20 min. + 50 min.in de oven) 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. 2 Smelt 1 eetl. boter in een pan of kookpot en stoof de sjalot en het knoflook glazig. Voeg de champignons, het vruchtvlees van de courgettes, de zongedroogde tomaten en de olijven (zonder de feta) toe en roerbak 5 à 7 min. Meng er de feta van de olijven en de pompoenpitten onder. 3 Vul de courgettes met het mengsel en zet er het hoedje op. à > 4 Doe in een ovenschaal en zet 50 min. in de voorverwarmde oven. Zet na 20 min. de gevulde aardappelen mee in de oven. } 1: 8 5 Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de biefstukken 2 min. LM aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout en haal ” uit de pan. Blus de pan met een scheutje water. Schraap de braadresten los en laat even inkoken. A " + A Afwerking Snij de biefstukken in reepjes en lepel er het braadvocht Y over. Serveer met de gevulde courgettes en de gevulde Li aardappelen. PA, PD Maakt u deze schotel op voorhand? Dan hoeft u de oven \ niet voor te verwarmen. Volg het recept t.e.m. stap 3. Laat u a: Ke afkoelen en zet afgedekt in de koelkast. Ga de dag zelf verder vanaf stap 4. Er Pi Château Côtes du Fayan AO. Puisseguin-Saint-Emilion LeFort Sterk donker bier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Energie 425 kal vezels 5.88 Vetten 1678 Ewen 4,98 (waarvan) verzadigde verzuren 858 Zout 148 Koohydraten 2168 (waarvan) suikers 1288 Feta met beschermde oorsprongsbenaming. = We a #io pare RE ar ae in (5 MU e « 8 meer) Ber Boni Selection Boni Selection Boni Selection Boni Selection 7 Sig =, pompoenpitten zongedroogde tomaten Bio groene olijven aardappelgratin 2908 100 8 met feta en kruiden met broccoli 859€/k Versmarkt 2190 €/k8 150 8 1660 e/kg 10 stuks 1,2 kg 199 e/kg Ontpit. 2,49: 2,19: 2,49: 5,99 < sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. ec

Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 6