Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 11 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ZA
+
urgette
„lk
=#
gevulde co
al
briand en
maat
3
A to
Zn
TAK gedr
met ol
ROUES
si
à
ji
Ingrediënten (@ personen)
4 biefstukken chateaubriand (beenhouwerij)
4 gevulde aardappelen (beenhouwerij)
E
En
a
4 ronde courgettes
250 g champignons
1 sjalot
2 teentjes knoflook
50 g zongedroogde tomaten (versmarkt)
as
50 g groene olijven met feta en kruiden (versmarkt)
AN
Pe
2 eetl. boter
RN
1 eetl. pompoenpitten
S
T
m
peper en zout
us
Voorbereiding (15 min)
- Snij het hoedje van de courgettes en hol uit. Snij het
Nd
vruchtvlees in Kleine stukjes.
haan igans
- Snij de champignons en de olijven in 4.
- Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
Bereiding (20 min. + 50 min.in de oven)
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
2 Smelt 1 eetl. boter in een pan of kookpot en stoof de sjalot
en het knoflook glazig. Voeg de champignons, het vruchtvlees
van de courgettes, de zongedroogde tomaten en de olijven
(zonder de feta) toe en roerbak 5 à 7 min. Meng er de feta van
de olijven en de pompoenpitten onder.
3 Vul de courgettes met het mengsel en zet er het hoedje op.
à
>
4 Doe in een ovenschaal en zet 50 min. in de voorverwarmde
oven. Zet na 20 min. de gevulde aardappelen mee in de oven.
}
1:
8
5 Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de biefstukken 2 min.
LM
aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout en haal
”
uit de pan. Blus de pan met een scheutje water. Schraap de
braadresten los en laat even inkoken.
A
" +
A
Afwerking
Snij de biefstukken in reepjes en lepel er het braadvocht
Y
over. Serveer met de gevulde courgettes en de gevulde
Li
aardappelen.
PA,
PD Maakt u deze schotel op voorhand? Dan hoeft u de oven
\
niet voor te verwarmen. Volg het recept t.e.m. stap 3. Laat
u a:
Ke
afkoelen en zet afgedekt in de koelkast. Ga de dag zelf
verder vanaf stap 4.
Er
Pi
Château Côtes du Fayan
AO. Puisseguin-Saint-Emilion
LeFort
Sterk donker bier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Energie 425 kal
vezels 5.88
Vetten
1678
Ewen 4,98
(waarvan) verzadigde verzuren
858
Zout
148
Koohydraten
2168
(waarvan) suikers
1288
Feta met beschermde
oorsprongsbenaming.
=
We
a #io
pare
RE
ar
ae
in
(5
MU e «
8
meer)
Ber
Boni Selection
Boni Selection
Boni Selection
Boni Selection
7
Sig =, pompoenpitten
zongedroogde tomaten
Bio groene olijven
aardappelgratin
2908
100 8
met feta en kruiden
met broccoli
859€/k
Versmarkt
2190 €/k8
150 8
1660 e/kg
10 stuks 1,2 kg
199 e/kg
Ontpit.
2,49:
2,19:
2,49:
5,99 <
sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
ec