Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 9


Hier is pagina 9 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.



Colruyt Folder 03.06.2020

Hier is pagina 9 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 9

Tomaten Rozenwater wordt gemaakt van zuiver bronwater met rozenbloemblaadjes, Lekker en is een populaire smaakmaker in 3 Ir de Midden-Oosterse keuken. Het geeft Koken een bloemig toets aan thee, limonade, iijs, koekjes … Maar kan ook in hartige videorecept gerechten gebruikt worden. Enkele druppeltjes volstaan. 4 © IN as Zin in een voorsmaakje? Bekijk het filmpje op colruytbe/lekkerkoken | = ar Samra rozenwater 245 ml 404 EL 0,99: u 2 Kd he u Al ni ade met gekonfiite ( denbr Er a Een aten | Kumato-tom WEICH Ingrediönten (a personen) 3 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de Io; 8 eendenbrazades (beenhouwerij) ui glezig. Voeg de tomatenblokjes en de suiker Boni Selection 500 g tomaten (kumato) toe en laat 1 à 2 min. stoven. Voeg 1 dl water toe en laat nog 4 à 5 min. koken op een zacht vuur. Bio platte peterselie 1/2 plantje platte peterselie in pot 1 rode ui Voeg het rozenwater toe en kruid met peper en 1 eetl. boter zout. Herkomst: België. 250 g basmatirijst 4 Smelt de boter in een pan en bak de 4 eetl. amandelschilfers eendenbrazades 2 à 5 min. aan elke kant. Haal 0,99: 2 eetl. suiker uit de pan en zet opzij. Voeg de bloem toe en 1/2 eetl. bloem laat kort bakken. Blus met de gevogeltefond en laat inkoken tot een gebonden saus. 2 di gevogeltefond Eendenfilet in een marinade op 1 eetl. olifolie 1/2 koffiel. rozenwater Afwerking basis van look en fijne kruiden, peper en zout Lepel wat saus over de eendenbrazades en op een brochettestokje. serveer met de rijst en de gekonfijte tomaten. Voorbereiding (15 min) Werk af met geroosterde amandelen en, - Snij aan de onderkant van de tomaten een peterselie. kruisje in het vel. Dompel ze + 10 sec. onder mie in kokend water. Schep uit de kookpot en Campo Viejo Reserva ze es laat afkoelen in koud water. Trek dan het vel DOC. Rioja - Spanje DA van de tomaten. Verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in Kleine stukjes. LeFort Tripel Sterk blond bier - Snipper de rode ui fijn. - Hakde peterselie grof. Eendenbrazade Bereiding (soma) +80 Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst) 1 Kook de rijst gaar in lichtgezouten water In marinade op basis van look, peterselie, dragon, dille (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Energie akal vezels 488 en rozemarijn. 2 Verhit intussen een pan met antiaanbaklaag Vetten 3218 Ewilen 40,78 zonder vetstof en bak de amandelschilfers (waann) veradigde vetzuren 65g Zout 178 Koohydraten 98 1 min. goudbruin. Haal uit de pan en zet opzij. (waarvan) suikers 1598 17,90 ex; ‘Omdat we altijd re er ven op de prijzen en promoties in de andere in uw Cokuyt-winkelnög Le zijn dan in deze lol ie x, De kort rloon van uw Xlra-app. of ete vies n usteck lumnen de rien e prijzen in uw winkel kan LE vanlelbezoek raadplegen via de rc app, op caluyt be Di onze Klantendienst ER Lond u'géenkansen. Æ laagste prijzen

Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 9