Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Tomaten
Rozenwater wordt gemaakt van zuiver
bronwater met rozenbloemblaadjes,
Lekker
en is een populaire smaakmaker in
3
Ir
de Midden-Oosterse keuken. Het geeft
Koken
een bloemig toets aan thee, limonade,
iijs, koekjes … Maar kan ook in hartige
videorecept
gerechten gebruikt worden. Enkele
druppeltjes volstaan.
4
©
IN as
Zin in een voorsmaakje?
Bekijk het filmpje op
colruytbe/lekkerkoken
|
=
ar
Samra
rozenwater
245 ml
404 EL
0,99:
u
2
Kd
he
u
Al
ni
ade met
gekonfiite
(
denbr
Er
a
Een
aten
| Kumato-tom
WEICH
Ingrediönten (a personen)
3 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de
Io;
8 eendenbrazades (beenhouwerij)
ui glezig. Voeg de tomatenblokjes en de suiker
Boni Selection
500 g tomaten (kumato)
toe en laat 1 à 2 min. stoven. Voeg 1 dl water toe
en laat nog 4 à 5 min. koken op een zacht vuur.
Bio platte peterselie
1/2 plantje platte peterselie
in pot
1 rode ui
Voeg het rozenwater toe en kruid met peper en
1 eetl. boter
zout.
Herkomst: België.
250 g basmatirijst
4 Smelt de boter in een pan en bak de
4 eetl. amandelschilfers
eendenbrazades 2 à 5 min. aan elke kant. Haal
0,99:
2 eetl. suiker
uit de pan en zet opzij. Voeg de bloem toe en
1/2 eetl. bloem
laat kort bakken. Blus met de gevogeltefond en
laat inkoken tot een gebonden saus.
2 di gevogeltefond
Eendenfilet in een marinade op
1 eetl. olifolie
1/2 koffiel. rozenwater
Afwerking
basis van look en fijne kruiden,
peper en zout
Lepel wat saus over de eendenbrazades en
op een brochettestokje.
serveer met de rijst en de gekonfijte tomaten.
Voorbereiding (15 min)
Werk af met geroosterde amandelen en,
- Snij aan de onderkant van de tomaten een
peterselie.
kruisje in het vel. Dompel ze + 10 sec. onder
mie
in kokend water. Schep uit de kookpot en
Campo Viejo Reserva
ze
es
laat afkoelen in koud water. Trek dan het vel
DOC. Rioja - Spanje
DA
van de tomaten. Verwijder de pitjes en snij
het vruchtvlees in Kleine stukjes.
LeFort Tripel
Sterk blond bier
- Snipper de rode ui fijn.
- Hakde peterselie grof.
Eendenbrazade
Bereiding (soma)
+80
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst)
1 Kook de rijst gaar in lichtgezouten water
In marinade op basis van look, peterselie, dragon, dille
(kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Energie akal vezels 488
en rozemarijn.
2 Verhit intussen een pan met antiaanbaklaag
Vetten
3218 Ewilen 40,78
zonder vetstof en bak de amandelschilfers
(waann) veradigde vetzuren 65g Zout
178
Koohydraten
98
1 min. goudbruin. Haal uit de pan en zet opzij.
(waarvan) suikers
1598
17,90 ex;
‘Omdat we altijd re
er
ven op de prijzen en promoties in de andere
in uw Cokuyt-winkelnög Le
zijn dan in deze lol
ie
x, De kort
rloon van uw Xlra-app.
of
ete vies n usteck lumnen de rien
e prijzen in uw winkel kan
LE
vanlelbezoek raadplegen via de
rc
app, op caluyt be
Di onze Klantendienst
ER Lond
u'géenkansen.
Æ laagste prijzen