Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Tomaten

Rozenwater wordt gemaakt van zuiver

bronwater met rozenbloemblaadjes,

Lekker

en is een populaire smaakmaker in

3

Ir

de Midden-Oosterse keuken. Het geeft

Koken

een bloemig toets aan thee, limonade,

iijs, koekjes … Maar kan ook in hartige

videorecept

gerechten gebruikt worden. Enkele

druppeltjes volstaan.

4

©

IN as

Zin in een voorsmaakje?

Bekijk het filmpje op

colruytbe/lekkerkoken

|

=

ar

Samra

rozenwater

245 ml

404 EL

0,99:

u

2

Kd

he

u

Al

ni

ade met

gekonfiite

(

denbr

Er

a

Een

aten

| Kumato-tom

WEICH

Ingrediönten (a personen)

3 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de

Io;

8 eendenbrazades (beenhouwerij)

ui glezig. Voeg de tomatenblokjes en de suiker

Boni Selection

500 g tomaten (kumato)

toe en laat 1 à 2 min. stoven. Voeg 1 dl water toe

en laat nog 4 à 5 min. koken op een zacht vuur.

Bio platte peterselie

1/2 plantje platte peterselie

in pot

1 rode ui

Voeg het rozenwater toe en kruid met peper en

1 eetl. boter

zout.

Herkomst: België.

250 g basmatirijst

4 Smelt de boter in een pan en bak de

4 eetl. amandelschilfers

eendenbrazades 2 à 5 min. aan elke kant. Haal

0,99:

2 eetl. suiker

uit de pan en zet opzij. Voeg de bloem toe en

1/2 eetl. bloem

laat kort bakken. Blus met de gevogeltefond en

laat inkoken tot een gebonden saus.

2 di gevogeltefond

Eendenfilet in een marinade op

1 eetl. olifolie

1/2 koffiel. rozenwater

Afwerking

basis van look en fijne kruiden,

peper en zout

Lepel wat saus over de eendenbrazades en

op een brochettestokje.

serveer met de rijst en de gekonfijte tomaten.

Voorbereiding (15 min)

Werk af met geroosterde amandelen en,

- Snij aan de onderkant van de tomaten een

peterselie.

kruisje in het vel. Dompel ze + 10 sec. onder

mie

in kokend water. Schep uit de kookpot en

Campo Viejo Reserva

ze

es

laat afkoelen in koud water. Trek dan het vel

DOC. Rioja - Spanje

DA

van de tomaten. Verwijder de pitjes en snij

het vruchtvlees in Kleine stukjes.

LeFort Tripel

Sterk blond bier

- Snipper de rode ui fijn.

- Hakde peterselie grof.

Eendenbrazade

Bereiding (soma)

+80

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst)

1 Kook de rijst gaar in lichtgezouten water

In marinade op basis van look, peterselie, dragon, dille

(kooktijd: zie verpakking). Giet af.

Energie akal vezels 488

en rozemarijn.

2 Verhit intussen een pan met antiaanbaklaag

Vetten

3218 Ewilen 40,78

zonder vetstof en bak de amandelschilfers

(waann) veradigde vetzuren 65g Zout

178

Koohydraten

98

1 min. goudbruin. Haal uit de pan en zet opzij.

(waarvan) suikers

1598

17,90 ex;

‘Omdat we altijd re

er

ven op de prijzen en promoties in de andere

in uw Cokuyt-winkelnög Le

zijn dan in deze lol

ie

x, De kort

rloon van uw Xlra-app.

of

ete vies n usteck lumnen de rien

e prijzen in uw winkel kan

LE

vanlelbezoek raadplegen via de

rc

app, op caluyt be

Di onze Klantendienst

ER Lond

u'géenkansen.

Æ laagste prijzen