Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Een klassieker in sausen
er
É
4
#
EN
5
FR
Boni Selection
tomaten in blokjes
1 kg
1,45:
3
A
Voeg deze groentemix toe
2
aan het recept hiernaast,
8
voor een zuiderse twist.
ze
Ê
3
LA
ns
=
Kir
K >
=
Lx
zi
Fes
Boni Selection
==
mediterrane groentemix
1kg
Tomaten, aubergines, courgettes, uien, groene
paprika's en rode paprika's
vers
A tomatensaus
Bijgerecht
2,99:
- Trek de blaadjes van de takjes tijm, oregano
en basilicum.
Bereiding 50 min)
Ingrediënten ( personen)
1 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de
1,5 kg tomaten
fijngesnipperde ui en het knoflook glazig op een
matig vuur.
Kant-en-klaar
4 takjes vers basilicum
3 takjes verse oregano
2 Voeg de tomaten, de tomatenpuree, de suiker,
geej alternatief
3 takjes verse tijm
de verse kruiden en het laurierblaadje toe. Laat
Tui
20 min. sudderen op een zacht vuur. Voeg indien
nodig nog 1 dl water toe.
2 teentjes knoflook
70 g tomatenpuree
3 Kruid met peper en zout en verwijder het
1 koffiel. suiker
laurierblaadje. Mix de saus eventueel.
2 eet olijfolie
Afwerking
1 blaadje laurier
4,69:
peper en zout
Serveer bij pasta of gebruik als basissaus voor
(6.70 e/ke)
pizza en lasagne. Ook lekker bij vis, kalfsvlees, kip,
kalkoen en gehaktballetjes
Voorbereiding (20 min)
Boni Selection
- Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze
bolognesesaus
10 sec. onderdompelt in heet water). Snij in
DP Voeg 1 dl room toe voor een romiger sausje.
DP Voor meer pit kan u een mespunt
7008
25 *
4 en verwijder de pitjes.
vanaf
- Snipper de ui en het knoflook fin.
cayennepeper of pilipili toevoegen.
2 verpakkingen
sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.