Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A
KT beeuf
r van cœur
Hamburge
ardappel
nzoete 4
met frieties Va
a
Hoofdgerecht
Ingrediënten (à personen)
a
4 barbecueburgers (beenhounen)
Fr
Fat
500 g groentesalade (mix van wittekool wortel, appel
‘en lente-ui met imoervinaigrette)
Pi
en
4 tomaten (cœur de bœuf)
1/2 krop krulsla (Lolo sonde)
1/2 komkommer
ne
1 kg zoete aardappelen
2 eetl. ricotta
Ea
2 eetl. yoghurt
3 eetl. oljfolie
peper en zout
En
Bereiding in de keuken (somin)
Pi
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
2 Schil de zoete aardappelen en snij in frieten
#
van 1 cm. Verdeel over een bakplaat met
bakpapier. Besprenkel met de olijfolie en meng
W
goed. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
3 Snij intussen de tomaten horizontaal in 2
(het kroontje mag eraan blijven). Hol elke heft
een beetje uit.
4 Snij met een dunschiller lange slierten van
de halve komkommer.
5 Meng de yoghurt onder de ricotta en kruid
hs
met peper en zout.
er
6 Trek de blaadjes van de halve krop sla.
Bereiding op de barbecue (10 min)
7 Bak de barbecueburgers 2 3 3 min. aan elke
kant op een matig warme barbecue.
=“:
En
en
Afwerking
PSS
Schik de onderste helft van elke tomaat op de
4
borden. Leg er een burger op en bedek met
sla, komkommer en groentesalade. Bedek met
de bovenste helft van de tomaat. Serveer de
tomatenburger met de frietjes en de yoghurt.
Château Machorre
AO. Bordeaux Supérieur
Martha Brown Eyes
Sterk donker bier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredinten)
Energie
pekel vezels
Veels 1048
10,48
Vetten
490g Bitten
3528
(vaaman) verzadigdevetzuren 12,89 Zout
488
Koohydraten
8
(waarvan) suikers,
2118
sk Metuw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.