Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Tomaten

}

M 2

m”

ur

ed

Er a

in

zi

EN

ae

a

SS

2:

>

Eu

AS

a

«=

courgette

ä

met EN

TRY CE

oogde tom aten

en halfgedr

Aperitiefhapje

Ingrediënten (@ personen)

1 courgette

250 g filodeeg (versmarkt)

1 eidooier

—_

enkele takjes verse tijm

=

enkele blaadjes verse munt

1 eetl, vloeibare bloemenhoning

8 halfgedroogde tomaten in olie

3 eetl. oljfolie

Cersmañkt)

peper en zout

=.

150 g manouri (Griekse kaas)

Voorberei

ing (5 min)

'

Rasp de ongeschilde courgette grof.

\

Snij de halfgedroogde tomaten in heel fijne blokjes.

Wat is manouri?

Snipper de munt fijn (hou enkele blaadjes apart voor de afwerking).

Prak de manouri fijn met een vork.

Manouri-kaas wordt gemaakt van

Meng de manouri met de courgette, de tomaten en de munt.

Kruid met peper en zout.

gepasteuriseerde geïten-

en schapenmelk, met een

Nt

Klop de eidooier los.

volle smaak die dicht bij die

Rn

Rits de blaadjes van de takjes tijm.

iS

van fetakaas ligt. Hij is bijna

Bereiding (20 min)

ongezouten en past dus

1 Snij vierkanten van 15 cm van het filodeeg.

perfect in slaatjes en hartige

2 Bestrijk 1 stuk filodeeg met eidooier en leg er een tweede vel filodeeg

taarten, maar ook in desserts

Hi

op. Draai een hoek van het vierkant naar u toe en schik er een koffielepel

met honing en walnoten. Ook

van het manourimengsel op. Vouw de hoek naar boven en de zijkanten

een beetje naar binnen. Rol dan op tot een loempia. Kleef vast met nog

heerlijk op de grill.

wat eidooier. Herhaal tot het manourimengsel op is.

f

Kalos

3 verhit de olijfolie in een pan en bak de loempia's 2 à 3 min. aan elke

manouri-kaas

kant.

1508

Afwerking

MANOURI

Op basis van schapen- en geitenmelk.

Werk af met de honing, de tjmblaadjes en de blaadjes munt.

Fe

967 ekg

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

M

Energie 434 kcal Vezek 108

a

Vetten

248 Ellen 117g

(waarvan) verzadigde vetzuren 14,68 Zout

128

Koolhydraten

4,08

(waarvan) suikers

958

1,45

3,69.

ned

EOL

(er

ACHO

MAL

299 en EN)

En

Alvalle

Fe

u)

gazpacho Original

i

1Lof50 dc

he

Pe

Nog meer frisse

tomatenrecepten?

En

Kijk snel op

al

colruyt.be/lekkerkoken

KA

-25 Y*

B

À

vanaf 2 brikken

de

dat we altijd re

eren op de prijzen en promoties in de andere

jen in uw Colruyt-winkelnög,

u

Wi

zijn dan in deze lol

or

Dekortin,

vertoon van uw Xtra-app

of

pe vinek in use, kunnen dep

bovenc

je prijzen in uw wind

Eur

wnlelbezoek raadplegen via de

Kl

app, op Club

ne de

5452:

ern

ugeenkansen.

Æ laagste prijzen