Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Tomaten
}
M 2
m”
ur
ed
Er a
in
zi
EN
ae
a
SS
2:
>
Eu
AS
a
«=
courgette
ä
met EN
TRY CE
oogde tom aten
en halfgedr
Aperitiefhapje
Ingrediënten (@ personen)
1 courgette
250 g filodeeg (versmarkt)
1 eidooier
—_
enkele takjes verse tijm
=
enkele blaadjes verse munt
1 eetl, vloeibare bloemenhoning
8 halfgedroogde tomaten in olie
3 eetl. oljfolie
Cersmañkt)
peper en zout
=.
150 g manouri (Griekse kaas)
Voorberei
ing (5 min)
'
Rasp de ongeschilde courgette grof.
\
Snij de halfgedroogde tomaten in heel fijne blokjes.
Wat is manouri?
Snipper de munt fijn (hou enkele blaadjes apart voor de afwerking).
Prak de manouri fijn met een vork.
Manouri-kaas wordt gemaakt van
Meng de manouri met de courgette, de tomaten en de munt.
Kruid met peper en zout.
gepasteuriseerde geïten-
en schapenmelk, met een
Nt
Klop de eidooier los.
volle smaak die dicht bij die
Rn
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
iS
van fetakaas ligt. Hij is bijna
Bereiding (20 min)
ongezouten en past dus
1 Snij vierkanten van 15 cm van het filodeeg.
perfect in slaatjes en hartige
2 Bestrijk 1 stuk filodeeg met eidooier en leg er een tweede vel filodeeg
taarten, maar ook in desserts
Hi
op. Draai een hoek van het vierkant naar u toe en schik er een koffielepel
met honing en walnoten. Ook
van het manourimengsel op. Vouw de hoek naar boven en de zijkanten
een beetje naar binnen. Rol dan op tot een loempia. Kleef vast met nog
heerlijk op de grill.
wat eidooier. Herhaal tot het manourimengsel op is.
f
Kalos
3 verhit de olijfolie in een pan en bak de loempia's 2 à 3 min. aan elke
manouri-kaas
kant.
1508
Afwerking
MANOURI
Op basis van schapen- en geitenmelk.
Werk af met de honing, de tjmblaadjes en de blaadjes munt.
Fe
967 ekg
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
M
Energie 434 kcal Vezek 108
a
Vetten
248 Ellen 117g
(waarvan) verzadigde vetzuren 14,68 Zout
128
Koolhydraten
4,08
(waarvan) suikers
958
1,45
3,69.
ned
EOL
(er
ACHO
MAL
299 en EN)
En
Alvalle
Fe
u)
gazpacho Original
i
1Lof50 dc
he
Pe
Nog meer frisse
tomatenrecepten?
En
Kijk snel op
al
colruyt.be/lekkerkoken
KA
-25 Y*
B
À
vanaf 2 brikken
de
dat we altijd re
eren op de prijzen en promoties in de andere
jen in uw Colruyt-winkelnög,
u
Wi
zijn dan in deze lol
or
Dekortin,
vertoon van uw Xtra-app
of
pe vinek in use, kunnen dep
bovenc
je prijzen in uw wind
Eur
wnlelbezoek raadplegen via de
Kl
app, op Club
ne de
5452:
ern
ugeenkansen.
Æ laagste prijzen