Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

—y

Ingrediënten (@ personen)

24 grote, ongepelde rauwe scampi's diepvries)

1 gele paprika

125 g rucola

À

y

1 plantje basilicum

1 eetl. tomatentapenade (versmarkt)

2,5 dl extra lichte room

1 scheutje witte wijn

2 eetl. olijfolie

peper en zout

Voorbereiding ontdooid + 15 min)

- Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien. Pel de scampi's (dat

gaat makkelijk als u ze eerst even onderdompelt in koud water).

- Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij

es

in blokjes van 1 cm.

Ca

- Pluk de blaadjes basilicum.

Bereiding (10 min)

1 Verhit de olijfolie in een pan en bek de paprikablokjes 3 à 4 min.

Mi

Pd

Voeg de scampi's toe en bak nog 2 min.

2 Blus met de witte wijn en voeg de tomatentapenade en de

room toe. Laat 1 min. inkoken.

3 Roer er de blaadjes basilicum onder en kruid met peper en zout.

Afwerking

Verdeel de scampi's over diepe borden en werk af met wat

rucola.

À

A

au

® veneto LGT. Garganega

=

Rss

Le Cenge

Veneto - Italië



Postel Tripel

Blond abdibier

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)

Energie. %0kal Vezels 178

Vetten

1278 Ewilen

“A

(waanan) veradigdeveruen 59g Zout

Koolhydraten

(wann) suikers,

588

Va

508

#

Ÿ'

Boni Selection

wir

wilde Argentijnse scampi

rh

Yin

16-25 stuks 500 g

y

a

Ongepeld. Ontdarmd.

Herkomst: Argentinië.

Se. ge

dl

ban)

1438 e/kg

Wilde Argentijnse scampi's

» De Argentijnse scampi is groter dan zijn soortgenoten,

en is ook krokanter, zoeter en vleziger.

#

» Perfect om te grillen met look, of op de barbecue.

I

sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

ec