Colruyt - Folder van 03.06.2020 tot 16.06.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 15 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 03.06.2020 tot 16.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
—y
Ingrediënten (@ personen)
24 grote, ongepelde rauwe scampi's diepvries)
1 gele paprika
125 g rucola
À
y
1 plantje basilicum
1 eetl. tomatentapenade (versmarkt)
2,5 dl extra lichte room
1 scheutje witte wijn
2 eetl. olijfolie
peper en zout
Voorbereiding ontdooid + 15 min)
- Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien. Pel de scampi's (dat
gaat makkelijk als u ze eerst even onderdompelt in koud water).
- Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij
es
in blokjes van 1 cm.
Ca
- Pluk de blaadjes basilicum.
Bereiding (10 min)
1 Verhit de olijfolie in een pan en bek de paprikablokjes 3 à 4 min.
Mi
Pd
Voeg de scampi's toe en bak nog 2 min.
2 Blus met de witte wijn en voeg de tomatentapenade en de
room toe. Laat 1 min. inkoken.
3 Roer er de blaadjes basilicum onder en kruid met peper en zout.
Afwerking
Verdeel de scampi's over diepe borden en werk af met wat
rucola.
À
A
au
® veneto LGT. Garganega
=
Rss
Le Cenge
Veneto - Italië
”
Postel Tripel
Blond abdibier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)
Energie. %0kal Vezels 178
Vetten
1278 Ewilen
“A
(waanan) veradigdeveruen 59g Zout
Koolhydraten
(wann) suikers,
588
Va
508
#
Ÿ'
Boni Selection
wir
wilde Argentijnse scampi
rh
Yin
16-25 stuks 500 g
y
a
Ongepeld. Ontdarmd.
Herkomst: Argentinië.
Se. ge
dl
ban)
1438 e/kg
Wilde Argentijnse scampi's
» De Argentijnse scampi is groter dan zijn soortgenoten,
en is ook krokanter, zoeter en vleziger.
#
» Perfect om te grillen met look, of op de barbecue.
I
sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
ec