Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 26


Hier is pagina 26 van 64 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.



Colruyt Folder 15.12.2021

Hier is pagina 26 van 64 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 26

me EGG Smaa wild (5 Koken, 7 AI deorecept > f Se, =: K „els ve D 2 El | \ FA Zin in een voorsmaakje? t BEETA Lb Bekijk het filmpje op Hazenru gfilet me PLA LESE colruytbe/lekkerkoken PAUL ning en Hu groent) Hoofdgerecht 11, 20 €/pers. Ingrediënten (4 personen) - Snipper het knoflook en de sjalot fijn. 4 Verhit intussen 1 eetl. boter in een pan en 4 hazenrugfilets (diepvries) - Schil de butternutpompoen, verwijder de pi bak de hazenrugfilets aan alle kanten goudbruin en de draden en snij het vruchtvlees in gelij op een hoog vuur. Zet het vuur lager en laat nog 150 g zilveruitjes (diepvries) stukken. 600 g gekleurde wortelen + 10 min. bakken. Kruid met peper en zout. Haal 1 kleine butternutpompoen - Meng 1 koffi L zachte boter met 1 koffiel. het vlees van het vuur en laat 5 à 10 min. rusten 10 g preischeuten bloem, zo krijgt u ‘beurre manié’. onder aluminiumfolie. 500 g aardappelen Bereiding @omn) Afwerking 1 sjalot 1 Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten Snij het vlees in schuine sneetjes. Leg het op de 1 teentje knoflook 2 eetl. + 1 koffiel. boter water. Voeg de stukken butternut en het borden samen met de puree, de groentjes en de 1 eetl. vloeibare honing urierblaadje na 10 min. toe. Giet af en bewaar rodewijnsaus. Werk af met de preischeuten. 1 koffiel. bloem het kookvocht. Haal het laurierblaadje eruit. Maak puree van de aardappelen en de butternut en Villa Sirana ‘La Chapelle’ 15 dl rode wijn kruid met peper en zout (voeg wat kookvocht toe A.O.P. Minervois 2 dl wildfond (bokaal) 2 eetl. olijfolie als de puree te droog is). Kasteel Cuvée du Château 1 blaadje laurier 2 Laat intussen 1 eetl. boter smelten in een Sterk donker bier zwarte peper (molen) kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 min. zout Overgiet met de rode wijn en de wildfond en laat 15 à 20 min. inkoken. Voeg de ‘beurre manié' toe Voorbereiding (ontdootijd + 15 min) en klop tot de saus lichtgebonden is. Kruid met Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) peper en zout. Energie 53 kal vds 628 - Laat de hazenrugfilets oppervlakkig ontdooien 3 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de Veten 1928 Eten 5428 en dep droog. diepgevroren zilveruitjes en de wortelen 15 à 8 Zou 108 - Schilde aardappelen en snij in gelijke stukken. 20 min. Voeg de laatste 2 min. de honing toe. (ema) vende venen 5 - Schil de wortelen en snij in stukken van 3 cm. (waaar) sukers 1908 Kruid met peper en zout. Die res Coprs) EX -15 %* 2verpakkingen | } JF a 25,50 en: E 49,90 en 18,30 enz Parelhoenfilets Pe Fazantenborstfilets f ME Hazenrugfilets — Laat oppervlakkig Six Laat oppervlakkig. Laat oppervlakkig ontdooien ontdooien. Bak + 15 min. +] | ontdooien en bak 2 en bak + 3 min. goudbruin aan in een op 220 °C 8 à 10 min. in de pan. beide kanten. Voeg wat vocht voorverwarmde oven. Wordt rosé gegeten. toe en laat 6 à 8 min. verder Draai om en laat nog geren op een zacht vuur. + 15 min. bakken. Es ex

Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 26