Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 64 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

me

EGG

Smaa

wild

(5

Koken,

7

AI

deorecept

>

f

Se,

=:

K

„els

ve

D

2

El

|

\

FA

Zin in een voorsmaakje?

t BEETA Lb

Bekijk het filmpje op

Hazenru

gfilet me

PLA LESE

colruytbe/lekkerkoken

PAUL

ning en Hu

groent)

Hoofdgerecht 11,

20 €/pers.

Ingrediënten (4 personen)

- Snipper het knoflook en de sjalot fijn.

4 Verhit intussen 1 eetl. boter in een pan en

4 hazenrugfilets (diepvries)

- Schil de butternutpompoen, verwijder de pi

bak de hazenrugfilets aan alle kanten goudbruin

en de draden en snij het vruchtvlees in gelij

op een hoog vuur. Zet het vuur lager en laat nog

150 g zilveruitjes (diepvries)

stukken.

600 g gekleurde wortelen

+ 10 min. bakken. Kruid met peper en zout. Haal

1 kleine butternutpompoen

- Meng 1 koffi

L zachte boter met 1 koffiel.

het vlees van het vuur en laat 5 à 10 min. rusten

10 g preischeuten

bloem, zo krijgt u ‘beurre manié’.

onder aluminiumfolie.

500 g aardappelen

Bereiding @omn)

Afwerking

1 sjalot

1 Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten

Snij het vlees in schuine sneetjes. Leg het op de

1 teentje knoflook

2 eetl. + 1 koffiel. boter

water. Voeg de stukken butternut en het

borden samen met de puree, de groentjes en de

1 eetl. vloeibare honing

urierblaadje na 10 min. toe. Giet af en bewaar

rodewijnsaus. Werk af met de preischeuten.

1 koffiel. bloem

het kookvocht. Haal het laurierblaadje eruit. Maak

puree van de aardappelen en de butternut en

Villa Sirana ‘La Chapelle’

15 dl rode wijn

kruid met peper en zout (voeg wat kookvocht toe

A.O.P. Minervois

2 dl wildfond (bokaal)

2 eetl. olijfolie

als de puree te droog is).

Kasteel Cuvée du Château

1 blaadje laurier

2 Laat intussen 1 eetl. boter smelten in een

Sterk donker bier

zwarte peper (molen)

kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 min.

zout

Overgiet met de rode wijn en de wildfond en laat

15 à 20 min. inkoken. Voeg de ‘beurre manié' toe

Voorbereiding (ontdootijd + 15 min)

en klop tot de saus lichtgebonden is. Kruid met

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

peper en zout.

Energie 53 kal vds

628

- Laat de hazenrugfilets oppervlakkig ontdooien

3 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de

Veten

1928 Eten

5428

en dep droog.

diepgevroren zilveruitjes en de wortelen 15 à

8 Zou

108

- Schilde aardappelen en snij in gelijke stukken.

20 min. Voeg de laatste 2 min. de honing toe.

(ema) vende venen 5

- Schil de wortelen en snij in stukken van 3 cm.

(waaar) sukers

1908

Kruid met peper en zout.

Die

res

Coprs) EX

-15 %*

2verpakkingen | }

JF

a

25,50 en:

E

49,90 en

18,30 enz

Parelhoenfilets

Pe

Fazantenborstfilets

f

ME

Hazenrugfilets



Laat oppervlakkig

Six

Laat oppervlakkig.

Laat oppervlakkig ontdooien

ontdooien. Bak + 15 min.

+] |

ontdooien en bak

2

en bak + 3 min. goudbruin aan

in een op 220 °C

8 à 10 min. in de pan.

beide kanten. Voeg wat vocht

voorverwarmde oven.

Wordt rosé gegeten.

toe en laat 6 à 8 min. verder

Draai om en laat nog

geren op een zacht vuur.

+ 15 min. bakken.

Es ex