Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 64 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
me
EGG
Smaa
wild
(5
Koken,
7
AI
deorecept
>
f
Se,
=:
K
„els
ve
D
2
El
|
\
FA
Zin in een voorsmaakje?
t BEETA Lb
Bekijk het filmpje op
Hazenru
gfilet me
PLA LESE
colruytbe/lekkerkoken
PAUL
ning en Hu
groent)
Hoofdgerecht 11,
20 €/pers.
Ingrediënten (4 personen)
- Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
4 Verhit intussen 1 eetl. boter in een pan en
4 hazenrugfilets (diepvries)
- Schil de butternutpompoen, verwijder de pi
bak de hazenrugfilets aan alle kanten goudbruin
en de draden en snij het vruchtvlees in gelij
op een hoog vuur. Zet het vuur lager en laat nog
150 g zilveruitjes (diepvries)
stukken.
600 g gekleurde wortelen
+ 10 min. bakken. Kruid met peper en zout. Haal
1 kleine butternutpompoen
- Meng 1 koffi
L zachte boter met 1 koffiel.
het vlees van het vuur en laat 5 à 10 min. rusten
10 g preischeuten
bloem, zo krijgt u ‘beurre manié’.
onder aluminiumfolie.
500 g aardappelen
Bereiding @omn)
Afwerking
1 sjalot
1 Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten
Snij het vlees in schuine sneetjes. Leg het op de
1 teentje knoflook
2 eetl. + 1 koffiel. boter
water. Voeg de stukken butternut en het
borden samen met de puree, de groentjes en de
1 eetl. vloeibare honing
urierblaadje na 10 min. toe. Giet af en bewaar
rodewijnsaus. Werk af met de preischeuten.
1 koffiel. bloem
het kookvocht. Haal het laurierblaadje eruit. Maak
puree van de aardappelen en de butternut en
Villa Sirana ‘La Chapelle’
15 dl rode wijn
kruid met peper en zout (voeg wat kookvocht toe
A.O.P. Minervois
2 dl wildfond (bokaal)
2 eetl. olijfolie
als de puree te droog is).
Kasteel Cuvée du Château
1 blaadje laurier
2 Laat intussen 1 eetl. boter smelten in een
Sterk donker bier
zwarte peper (molen)
kookpot en bak de sjalot en het knoflook 1 min.
zout
Overgiet met de rode wijn en de wildfond en laat
15 à 20 min. inkoken. Voeg de ‘beurre manié' toe
Voorbereiding (ontdootijd + 15 min)
en klop tot de saus lichtgebonden is. Kruid met
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
peper en zout.
Energie 53 kal vds
628
- Laat de hazenrugfilets oppervlakkig ontdooien
3 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de
Veten
1928 Eten
5428
en dep droog.
diepgevroren zilveruitjes en de wortelen 15 à
8 Zou
108
- Schilde aardappelen en snij in gelijke stukken.
20 min. Voeg de laatste 2 min. de honing toe.
(ema) vende venen 5
- Schil de wortelen en snij in stukken van 3 cm.
(waaar) sukers
1908
Kruid met peper en zout.
Die
res
Coprs) EX
-15 %*
2verpakkingen | }
JF
a
25,50 en:
E
49,90 en
18,30 enz
Parelhoenfilets
Pe
Fazantenborstfilets
f
ME
Hazenrugfilets
—
Laat oppervlakkig
Six
Laat oppervlakkig.
Laat oppervlakkig ontdooien
ontdooien. Bak + 15 min.
+] |
ontdooien en bak
2
en bak + 3 min. goudbruin aan
in een op 220 °C
8 à 10 min. in de pan.
beide kanten. Voeg wat vocht
voorverwarmde oven.
Wordt rosé gegeten.
toe en laat 6 à 8 min. verder
Draai om en laat nog
geren op een zacht vuur.
+ 15 min. bakken.
Es ex