Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 64 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Een hapje vooraf

MSC

&

MSC

Ua

“Ho a

I)

Mouss

e van kree

CC.

Boni Selection

PT FU

garnalen

Boni Selection

sint-jakobsnoten



zonder koraal

rit

gekookte kreeft

Aperitiefhapje 1 90 €/glaasje

275

22 à 33 stuks

Wilde kreeft.

500 g

Ingrediënten @ glaasjes)

Herkomst:

Wilde sint-jakobsnoten.

1 kleine gekookte kreeft (275 g, diepvries)

noordwestelijk deel

125 g noordzeegarnalen (versmarkt)

van de Atlantische

Herkomst: Canada,

Ingevroren op zee.

5 dl kreeftensoep (versmarkt)

Oceaan,

2 koffiel. zwarte lompviseieren (bokaal, versmarkt)

1/2 bosje waterkers

100 g lichte zure room

318 efkg

3566 €/kg

8 maïssticks (Scrikki)

1 blaadje gelatine

8,75:

17,83 «

zwarte peper (molen)

zout

Voorbere

8 (ontdooid + 15 min)

Se

-

Laat de kreeft ontdooien in de verpakking.

Snij dan in de lengte in 2 en verwijder het

vlees. Kraak de poten met een notenkraker

u

€)

en haal er het vlees uit. Hou 8 mooie

u

stukken kreeftenvlees opzij

Boni Selection

-

Week de gelatine in koud water en knijp uit.

=

gekookte kreeft

Se

Pluk de blaadjes van de waterkers.

600 g

Wilde kreeft.

Bereiding (10 min. + +4 u. in de koelkast)

Herkomst:

Beschikbaar

1 Verwarm de

kreeftensoep

in

een

noordwestelijk deel van

CC.

vanaf 16/12

steelpannetje tot net onder het kookpunt. Haal

de Atlantische Oceaan.

van het vuur, roer er de zure room onder en

Boni Selection

laat de gelatine smelten. Verdeel het mengsel

sint-jakobsnoten

over 8 glaasjes en zet + 4 u. in de koelkast.

3658 €/kg

+200g

2 Werk de glaasjes af met een stukje kreeft,

Wilde ae

wat grijze garnalen, waterkers en lompviseitjes.

jakobsnoten.

Steek in elk glaasje ook een maïsstick (breek

21,95 «

Herkomst: Canada.

44,95 cr

onderaan een stukje af als ze te lang zijn voor

uw glaasjes)

Vissoep op Bretoense wijze

4

EURE)

Voedingswaarde per gaasje (op basis van de ingrediënten)

Veres

14

PA

En

Energie 155 kel

Vetten

Eviter

Boni Selection

508

Zout

EXT

Kreeftensoep

&

EN

(waarvan) verzadigde vetzuren

alen

248

218

u

gevulde sint-

(daarvan) suikers

188

458

3,29 caen)

if

jakobsschelpen

ei

à

we

met

Boni Selection

rivierkreeftjes

alle soepen

2 stuks 250 g

950 ml

Hoe berekenen we de

(_Versmarkt_)

2796 e/kg

Prijzen van onze menus

ie

en recepten?

-15 %* |]

25 %]]

op tverpaiting WS

2ver a

6,99:

» De meeste recepten en menu's

zijn voor 4 personen. Voor de

menu's geven we u de prijs per

Natuur

persoon. Bij de recepten zelf

1,22 e acar ero)

staat de prijs per persoon of

ee

per stuk.

v

Ls

CROUTONS D'OR

Ingrediënten die u maar voor

een deel nodig hebt en die

u niet langer kan bewaren,

A

[ARSEI

=

zitten volledig in de prijs. Voor

ingrediënten die u kan bewaren,

bv. diepvriesproducten,

Fijne kruiden

rekenen we alleen de gebruikte

22 ensen

hoeveelheid mee.

: Fleur de sel 1

v

Flodor Croütons d'or

Basisingrediënten zoals boter,

Marsel

peper, zout rekenen we niet

NEE

Natuur of

mee.

fleur de sel

Fijnekruidensmaak

125g

-25 Vo

3,49:

758

vanaf

2 verpakkin

Omdat weatidre

zijn dan in deze ol

ie

r.

en op de pen en promis in de andere

De kort

vertoon van uw Xa

en

zen in uwColruyt-winkel nög lager

ze prijzen in uw winkel kan u

winkelbezoek raadplegen via

Eine

de

dt EDR D mal

u geen kansen.

MZ laagste prijzen