Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 64 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Een hapje vooraf
MSC
&
MSC
Ua
“Ho a
I)
Mouss
e van kree
CC.
Boni Selection
PT FU
garnalen
Boni Selection
sint-jakobsnoten
€
zonder koraal
rit
gekookte kreeft
Aperitiefhapje 1 90 €/glaasje
275
22 à 33 stuks
Wilde kreeft.
500 g
Ingrediënten @ glaasjes)
Herkomst:
Wilde sint-jakobsnoten.
1 kleine gekookte kreeft (275 g, diepvries)
noordwestelijk deel
125 g noordzeegarnalen (versmarkt)
van de Atlantische
Herkomst: Canada,
Ingevroren op zee.
5 dl kreeftensoep (versmarkt)
Oceaan,
2 koffiel. zwarte lompviseieren (bokaal, versmarkt)
1/2 bosje waterkers
100 g lichte zure room
318 efkg
3566 €/kg
8 maïssticks (Scrikki)
1 blaadje gelatine
8,75:
17,83 «
zwarte peper (molen)
zout
Voorbere
8 (ontdooid + 15 min)
Se
-
Laat de kreeft ontdooien in de verpakking.
Snij dan in de lengte in 2 en verwijder het
vlees. Kraak de poten met een notenkraker
u
€)
en haal er het vlees uit. Hou 8 mooie
u
stukken kreeftenvlees opzij
Boni Selection
-
Week de gelatine in koud water en knijp uit.
=
gekookte kreeft
Se
Pluk de blaadjes van de waterkers.
600 g
Wilde kreeft.
Bereiding (10 min. + +4 u. in de koelkast)
Herkomst:
Beschikbaar
1 Verwarm de
kreeftensoep
in
een
noordwestelijk deel van
CC.
vanaf 16/12
steelpannetje tot net onder het kookpunt. Haal
de Atlantische Oceaan.
van het vuur, roer er de zure room onder en
Boni Selection
laat de gelatine smelten. Verdeel het mengsel
sint-jakobsnoten
over 8 glaasjes en zet + 4 u. in de koelkast.
3658 €/kg
+200g
2 Werk de glaasjes af met een stukje kreeft,
Wilde ae
wat grijze garnalen, waterkers en lompviseitjes.
jakobsnoten.
Steek in elk glaasje ook een maïsstick (breek
21,95 «
Herkomst: Canada.
44,95 cr
onderaan een stukje af als ze te lang zijn voor
uw glaasjes)
Vissoep op Bretoense wijze
4
EURE)
Voedingswaarde per gaasje (op basis van de ingrediënten)
Veres
14
PA
En
Energie 155 kel
Vetten
Eviter
Boni Selection
508
Zout
EXT
Kreeftensoep
&
EN
(waarvan) verzadigde vetzuren
alen
248
218
u
gevulde sint-
(daarvan) suikers
188
458
3,29 caen)
if
jakobsschelpen
ei
à
we
met
Boni Selection
rivierkreeftjes
alle soepen
2 stuks 250 g
950 ml
Hoe berekenen we de
(_Versmarkt_)
2796 e/kg
Prijzen van onze menus
ie
en recepten?
-15 %* |]
25 %]]
op tverpaiting WS
2ver a
6,99:
» De meeste recepten en menu's
zijn voor 4 personen. Voor de
menu's geven we u de prijs per
Natuur
persoon. Bij de recepten zelf
1,22 e acar ero)
staat de prijs per persoon of
ee
per stuk.
v
Ls
CROUTONS D'OR
Ingrediënten die u maar voor
een deel nodig hebt en die
u niet langer kan bewaren,
A
[ARSEI
=
zitten volledig in de prijs. Voor
ingrediënten die u kan bewaren,
bv. diepvriesproducten,
Fijne kruiden
rekenen we alleen de gebruikte
22 ensen
hoeveelheid mee.
: Fleur de sel 1
v
Flodor Croütons d'or
Basisingrediënten zoals boter,
Marsel
peper, zout rekenen we niet
NEE
Natuur of
mee.
fleur de sel
Fijnekruidensmaak
125g
-25 Vo
3,49:
758
vanaf
2 verpakkin
Omdat weatidre
zijn dan in deze ol
ie
r.
en op de pen en promis in de andere
De kort
vertoon van uw Xa
en
zen in uwColruyt-winkel nög lager
ze prijzen in uw winkel kan u
winkelbezoek raadplegen via
Eine
de
dt EDR D mal
u geen kansen.
MZ laagste prijzen