Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 64 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.

Hier is pagina 15 van 64 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 15
Een hapje vooraf MSC & MSC Ua “Ho a I) Mouss e van kree CC. Boni Selection PT FU garnalen Boni Selection sint-jakobsnoten € zonder koraal rit gekookte kreeft Aperitiefhapje 1 90 €/glaasje 275 22 à 33 stuks Wilde kreeft. 500 g Ingrediënten @ glaasjes) Herkomst: Wilde sint-jakobsnoten. 1 kleine gekookte kreeft (275 g, diepvries) noordwestelijk deel 125 g noordzeegarnalen (versmarkt) van de Atlantische Herkomst: Canada, Ingevroren op zee. 5 dl kreeftensoep (versmarkt) Oceaan, 2 koffiel. zwarte lompviseieren (bokaal, versmarkt) 1/2 bosje waterkers 100 g lichte zure room 318 efkg 3566 €/kg 8 maïssticks (Scrikki) 1 blaadje gelatine 8,75: 17,83 « zwarte peper (molen) zout Voorbere 8 (ontdooid + 15 min) Se - Laat de kreeft ontdooien in de verpakking. Snij dan in de lengte in 2 en verwijder het vlees. Kraak de poten met een notenkraker u €) en haal er het vlees uit. Hou 8 mooie u stukken kreeftenvlees opzij Boni Selection - Week de gelatine in koud water en knijp uit. = gekookte kreeft Se Pluk de blaadjes van de waterkers. 600 g Wilde kreeft. Bereiding (10 min. + +4 u. in de koelkast) Herkomst: Beschikbaar 1 Verwarm de kreeftensoep in een noordwestelijk deel van CC. vanaf 16/12 steelpannetje tot net onder het kookpunt. Haal de Atlantische Oceaan. van het vuur, roer er de zure room onder en Boni Selection laat de gelatine smelten. Verdeel het mengsel sint-jakobsnoten over 8 glaasjes en zet + 4 u. in de koelkast. 3658 €/kg +200g 2 Werk de glaasjes af met een stukje kreeft, Wilde ae wat grijze garnalen, waterkers en lompviseitjes. jakobsnoten. Steek in elk glaasje ook een maïsstick (breek 21,95 « Herkomst: Canada. 44,95 cr onderaan een stukje af als ze te lang zijn voor uw glaasjes) Vissoep op Bretoense wijze 4 EURE) Voedingswaarde per gaasje (op basis van de ingrediënten) Veres 14 PA En Energie 155 kel Vetten Eviter Boni Selection 508 Zout EXT Kreeftensoep & EN (waarvan) verzadigde vetzuren alen 248 218 u gevulde sint- (daarvan) suikers 188 458 3,29 caen) if jakobsschelpen ei à we met Boni Selection rivierkreeftjes alle soepen 2 stuks 250 g 950 ml Hoe berekenen we de (_Versmarkt_) 2796 e/kg Prijzen van onze menus ie en recepten? -15 %* |] 25 %]] op tverpaiting WS 2ver a 6,99: » De meeste recepten en menu's zijn voor 4 personen. Voor de menu's geven we u de prijs per Natuur persoon. Bij de recepten zelf 1,22 e acar ero) staat de prijs per persoon of ee per stuk. v Ls CROUTONS D'OR Ingrediënten die u maar voor een deel nodig hebt en die u niet langer kan bewaren, A [ARSEI = zitten volledig in de prijs. Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv. diepvriesproducten, Fijne kruiden rekenen we alleen de gebruikte 22 ensen hoeveelheid mee. : Fleur de sel 1 v Flodor Croütons d'or Basisingrediënten zoals boter, Marsel peper, zout rekenen we niet NEE Natuur of mee. fleur de sel Fijnekruidensmaak 125g -25 Vo 3,49: 758 vanaf 2 verpakkin Omdat weatidre zijn dan in deze ol ie r. en op de pen en promis in de andere De kort vertoon van uw Xa en zen in uwColruyt-winkel nög lager ze prijzen in uw winkel kan u winkelbezoek raadplegen via Eine de dt EDR D mal u geen kansen. MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 15