Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 64 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
El:
Hoe kreeft versnijden?
Bekijk het filmpje op
r
LT
colruyt.be/fijnefeesten of scan
deze QR-code.
»
an
#"
GR
ij
Y
1
| ré
>
et
|
D
|
& «
A an 7
N
Y
a
Amand
elkoekjes
crumble
sse,
snoot [LA
met bu
tternutmou
sint-jakob
aak
encrem
evan pastin
PACS
Aperitiefhapje 1,90 €/stuk
Aperitiefhapje 0,70 €/stuk
Ingrediënten (suk
Bereiding (50 min)
Ingrediënten @ stuks)
tot ze mooi krokant zijn. Laat
8 sint-jakobsnoten (versmarkt)
1 Legdeschillen van de pastinaak op een
8 sneetjes coppa (charcuterie)
afkoelen op keukenpapier en
1 fijn sneetje gerookt spek
bakplaat met bakpapier en besprenkel ze
250 g butternutpompoen
verkruimel.
1 pastinaak
met 1 eetl. olijfolie. Kruid lichtjes met zout
1 sjalot
2 Brengintussen de gevogelte-
en zet + 20 min. in de voorverwarmde
fond met de butternut en
1/2 plantje bieslook
100 g feta (blok)
2 dl lichte zure room
oven.
8 amandelbroodkoekjes (ules
de sjalot aan de kook in een
4 hazelnoten
2 Kook intussen de pastinaak 15 à
Destrooper)
kookpot. Kook + 10 min., mix
5 eetl. olijfolie
20 min in lichtgezouten water. Giet af en
1 dl gevogeltefond (bokaal)
en kruid met peper en zout.
zwarte peper (molen)
mix samen met de rest van de zure room.
zwarte peper (malen)
Laat volledig afkoelen.
zout
zout
Kruid met peper en zout.
Afwerking
3 Verwarm een pan met antiaanbaklaag
Voorbereiding (10 min)
Voorbereiding 10 min)
en bak het spek krokant zonder vetstof.
-
Werk de amandelbroodkoekjes
2
Was de pastinaak zorgvuldig, schil met
Voeg de laatste minuut de hazelnoten toe.
Schil de butternutpompoen,
af met de butternutmousse.
een dunschiller en bewaar de schillen.
Leg op keukenpapier en laat uitlekken.
verwijder de pitjes en
Verkruimel er de feta over en
de draden en snij het
bestrooi met de stukjes coppa.
Snij het vruchtvlees in blokjes.
4 Verhit 2 eetl. olijfolie in de pan en bak
vruchtvlees in blokjes.
u
Hak de hazelnoten heel fijn.
de sintjakobsnoten + 2 min. aan elke
Snij het gerookt spek in heel kleine
kant. Kruid met peper en zout.
Snipper de sjalot fijn.
stukjes.
Verwarm de oven voor op
Snipper het bieslook fijn en mix met
Afwerking
180 °C.
2 eetl. zure room. Kruid met peper
Verdeel de pastinaakcrème over
Bereiding (10 min. + afkoelen)
u
en zout.
8 aperitieflepeltjes en leg er een sint-
1 Leg de sneetjes
coppa
Verwarm de oven voor op 180 °C.
jakobsnoot op. Werk af met de crumble
van spek en hazelnoot, een toefje
naast elkaar op een bakplaat
bieslookcrème en de pastinaakchips.
met bakpapier. Zet 5 à 10 min.
in de voorverwarmde oven
Voedingswaarde per tk (op basis van de igrediëntenist)
Voedingswaarde per stuk (op basis van de ingrediënten)
Energie Skal Vds 138
Energie. kl Veds 018
Vetten
65e Eviter
438
Veten
55e Eviter
Hier 46
488
(waarvan) verzadigde vetzuren
188 Zou
018
(waanan) verzadigde vetzuren
518 Zou
088
alen
448
alen
ang
(waarvan) suikers
258
(waanan) sukers
258
Be