Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 64 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

El:

Hoe kreeft versnijden?

Bekijk het filmpje op

r

LT

colruyt.be/fijnefeesten of scan

deze QR-code.

»

an

#"

GR

ij

Y

1

| ré

>

et

|

D

|

& «

A an 7

N

Y

a

Amand

elkoekjes

crumble

sse,

snoot [LA

met bu

tternutmou

sint-jakob

aak

encrem

evan pastin

PACS

Aperitiefhapje 1,90 €/stuk

Aperitiefhapje 0,70 €/stuk

Ingrediënten (suk

Bereiding (50 min)

Ingrediënten @ stuks)

tot ze mooi krokant zijn. Laat

8 sint-jakobsnoten (versmarkt)

1 Legdeschillen van de pastinaak op een

8 sneetjes coppa (charcuterie)

afkoelen op keukenpapier en

1 fijn sneetje gerookt spek

bakplaat met bakpapier en besprenkel ze

250 g butternutpompoen

verkruimel.

1 pastinaak

met 1 eetl. olijfolie. Kruid lichtjes met zout

1 sjalot

2 Brengintussen de gevogelte-

en zet + 20 min. in de voorverwarmde

fond met de butternut en

1/2 plantje bieslook

100 g feta (blok)

2 dl lichte zure room

oven.

8 amandelbroodkoekjes (ules

de sjalot aan de kook in een

4 hazelnoten

2 Kook intussen de pastinaak 15 à

Destrooper)

kookpot. Kook + 10 min., mix

5 eetl. olijfolie

20 min in lichtgezouten water. Giet af en

1 dl gevogeltefond (bokaal)

en kruid met peper en zout.

zwarte peper (molen)

mix samen met de rest van de zure room.

zwarte peper (malen)

Laat volledig afkoelen.

zout

zout

Kruid met peper en zout.

Afwerking

3 Verwarm een pan met antiaanbaklaag

Voorbereiding (10 min)

Voorbereiding 10 min)

en bak het spek krokant zonder vetstof.

-

Werk de amandelbroodkoekjes

2

Was de pastinaak zorgvuldig, schil met

Voeg de laatste minuut de hazelnoten toe.

Schil de butternutpompoen,

af met de butternutmousse.

een dunschiller en bewaar de schillen.

Leg op keukenpapier en laat uitlekken.

verwijder de pitjes en

Verkruimel er de feta over en

de draden en snij het

bestrooi met de stukjes coppa.

Snij het vruchtvlees in blokjes.

4 Verhit 2 eetl. olijfolie in de pan en bak

vruchtvlees in blokjes.

u

Hak de hazelnoten heel fijn.

de sintjakobsnoten + 2 min. aan elke

Snij het gerookt spek in heel kleine

kant. Kruid met peper en zout.

Snipper de sjalot fijn.

stukjes.

Verwarm de oven voor op

Snipper het bieslook fijn en mix met

Afwerking

180 °C.

2 eetl. zure room. Kruid met peper

Verdeel de pastinaakcrème over

Bereiding (10 min. + afkoelen)

u

en zout.

8 aperitieflepeltjes en leg er een sint-

1 Leg de sneetjes

coppa

Verwarm de oven voor op 180 °C.

jakobsnoot op. Werk af met de crumble

van spek en hazelnoot, een toefje

naast elkaar op een bakplaat

bieslookcrème en de pastinaakchips.

met bakpapier. Zet 5 à 10 min.

in de voorverwarmde oven

Voedingswaarde per tk (op basis van de igrediëntenist)

Voedingswaarde per stuk (op basis van de ingrediënten)

Energie Skal Vds 138

Energie. kl Veds 018

Vetten

65e Eviter

438

Veten

55e Eviter

Hier 46

488

(waarvan) verzadigde vetzuren

188 Zou

018

(waanan) verzadigde vetzuren

518 Zou

088

alen

448

alen

ang

(waarvan) suikers

258

(waanan) sukers

258

Be