Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 64 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.

Hier is pagina 14 van 64 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 14
El: Hoe kreeft versnijden? Bekijk het filmpje op r LT colruyt.be/fijnefeesten of scan deze QR-code. » an #" GR ij Y 1 | ré > et | D | & « A an 7 N Y a Amand elkoekjes crumble sse, snoot [LA met bu tternutmou sint-jakob aak encrem evan pastin PACS Aperitiefhapje 1,90 €/stuk Aperitiefhapje 0,70 €/stuk Ingrediënten (suk Bereiding (50 min) Ingrediënten @ stuks) tot ze mooi krokant zijn. Laat 8 sint-jakobsnoten (versmarkt) 1 Legdeschillen van de pastinaak op een 8 sneetjes coppa (charcuterie) afkoelen op keukenpapier en 1 fijn sneetje gerookt spek bakplaat met bakpapier en besprenkel ze 250 g butternutpompoen verkruimel. 1 pastinaak met 1 eetl. olijfolie. Kruid lichtjes met zout 1 sjalot 2 Brengintussen de gevogelte- en zet + 20 min. in de voorverwarmde fond met de butternut en 1/2 plantje bieslook 100 g feta (blok) 2 dl lichte zure room oven. 8 amandelbroodkoekjes (ules de sjalot aan de kook in een 4 hazelnoten 2 Kook intussen de pastinaak 15 à Destrooper) kookpot. Kook + 10 min., mix 5 eetl. olijfolie 20 min in lichtgezouten water. Giet af en 1 dl gevogeltefond (bokaal) en kruid met peper en zout. zwarte peper (molen) mix samen met de rest van de zure room. zwarte peper (malen) Laat volledig afkoelen. zout zout Kruid met peper en zout. Afwerking 3 Verwarm een pan met antiaanbaklaag Voorbereiding (10 min) Voorbereiding 10 min) en bak het spek krokant zonder vetstof. - Werk de amandelbroodkoekjes 2 Was de pastinaak zorgvuldig, schil met Voeg de laatste minuut de hazelnoten toe. Schil de butternutpompoen, af met de butternutmousse. een dunschiller en bewaar de schillen. Leg op keukenpapier en laat uitlekken. verwijder de pitjes en Verkruimel er de feta over en de draden en snij het bestrooi met de stukjes coppa. Snij het vruchtvlees in blokjes. 4 Verhit 2 eetl. olijfolie in de pan en bak vruchtvlees in blokjes. u Hak de hazelnoten heel fijn. de sintjakobsnoten + 2 min. aan elke Snij het gerookt spek in heel kleine kant. Kruid met peper en zout. Snipper de sjalot fijn. stukjes. Verwarm de oven voor op Snipper het bieslook fijn en mix met Afwerking 180 °C. 2 eetl. zure room. Kruid met peper Verdeel de pastinaakcrème over Bereiding (10 min. + afkoelen) u en zout. 8 aperitieflepeltjes en leg er een sint- 1 Leg de sneetjes coppa Verwarm de oven voor op 180 °C. jakobsnoot op. Werk af met de crumble van spek en hazelnoot, een toefje naast elkaar op een bakplaat bieslookcrème en de pastinaakchips. met bakpapier. Zet 5 à 10 min. in de voorverwarmde oven Voedingswaarde per tk (op basis van de igrediëntenist) Voedingswaarde per stuk (op basis van de ingrediënten) Energie Skal Vds 138 Energie. kl Veds 018 Vetten 65e Eviter 438 Veten 55e Eviter Hier 46 488 (waarvan) verzadigde vetzuren 188 Zou 018 (waanan) verzadigde vetzuren 518 Zou 088 alen 448 alen ang (waarvan) suikers 258 (waanan) sukers 258 Be
Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 14