Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 64 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
E
ir
”.
Es
hl
A
on
er
A
Sl
"FE
Ee
nn (10 personen)
F
Fu
sie
+!
250 g aardperen
Er
4 grote wortelen
2
2 pastinaken
SX
a
1 plantje platte peterselie
N.
x
6 takjes verse tijm
4 takjes verse rozemarijn
De
4 zoete aardappelen
1 rode ui
4 teentjes knoflook
10 walnootpitten
Im
6 eetl olijfolie
5 eetl. balsamicoazijn
zwarte peper (molen)
zout
e
#}
(0 min)
En
Schil de wortelen en de pastinaken, snij in 2 en
#
vervolgens in brede repen.
Er
Schil de zoete aardappelen en snij in plakken van,
Le
1/2 cm dik.
Snij de rode ui in 4.
Plet het knoflook met de platte kant van een
mes.
D
Schil de aardperen en snij in 4 of 6.
\
Rits de blaadjes van de takjes tijm en rozemarijn.
x
8 (10 min + #50 min. in de over)
Verwarm de oven voor op 180 °C.
2 Meng de groenten, de zoete aardappelen en de
EN
rode ui met de olijfolie en de balsamicoazijn. Voeg
f
an
het knoflook, de tijm en de rozemarijn toe. Kruid
met peper en zout.
Verdeel over een bakplaat met bakpapier en zet
_
+ 50 min. in de voorverwarmde oven. Schep af en
toe door elkaar.
Hak de platte peterselie grof en de walnootpitten
-
fijn. Meng vlak voor het opdienen onder de groenten.
€
Domaine du Château d'Eau Pinot Noir
Æ
LG.P. Pays d'Oc
Ca
LAN
] Grisette Blond Bio
Ed
Glutenvrij blond bier
4
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
4
Energie 23ka verds 638
Vetten
155g Ewen 368
168 Zout
Org
Saar) raid een
TB4g
(waarvan) suikers
108
Geldig van 15/12 tem. 31/12/2021.
ok Met 88 XTRA.