Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 64 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

E

ir

”.

Es

hl

A

on

er

A

Sl

"FE

Ee

nn (10 personen)

F

Fu

sie

+!

250 g aardperen

Er

4 grote wortelen

2

2 pastinaken

SX

a

1 plantje platte peterselie

N.

x

6 takjes verse tijm

4 takjes verse rozemarijn

De

4 zoete aardappelen

1 rode ui

4 teentjes knoflook

10 walnootpitten

Im

6 eetl olijfolie

5 eetl. balsamicoazijn

zwarte peper (molen)

zout

e

#}

(0 min)

En

Schil de wortelen en de pastinaken, snij in 2 en

#

vervolgens in brede repen.

Er

Schil de zoete aardappelen en snij in plakken van,

Le

1/2 cm dik.

Snij de rode ui in 4.

Plet het knoflook met de platte kant van een

mes.

D

Schil de aardperen en snij in 4 of 6.

\

Rits de blaadjes van de takjes tijm en rozemarijn.

x

8 (10 min + #50 min. in de over)

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2 Meng de groenten, de zoete aardappelen en de

EN

rode ui met de olijfolie en de balsamicoazijn. Voeg

f

an

het knoflook, de tijm en de rozemarijn toe. Kruid

met peper en zout.

Verdeel over een bakplaat met bakpapier en zet

_

+ 50 min. in de voorverwarmde oven. Schep af en

toe door elkaar.

Hak de platte peterselie grof en de walnootpitten

-

fijn. Meng vlak voor het opdienen onder de groenten.



Domaine du Château d'Eau Pinot Noir

Æ

LG.P. Pays d'Oc

Ca

LAN

] Grisette Blond Bio

Ed

Glutenvrij blond bier

4

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

4

Energie 23ka verds 638

Vetten

155g Ewen 368

168 Zout

Org

Saar) raid een

TB4g

(waarvan) suikers

108

Geldig van 15/12 tem. 31/12/2021.

ok Met 88 XTRA.