Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 64 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

"ww

Bi

3

es

F

NS

Met smaakvolle

2

A

En,

| Een must bj gourmet,

TER tn,

u

ondue, radette

bijgerechten

5

CE

=

=);

=

0

EL:

Lie

Dr ah

7

Re

PN

nn à

Pi

PS

À

A

NE

Be

N

€>

x

*

A

Le

el)

à;

æ

ot

en

Ee

Ad

ri

en

PER)

&

®

D)

Cas:

BETA

#

Rege

ITS

en eda!

BTE

GOT

1,60 €/pers.

Bijgerecht 2,50€ PAIR

Ingrediënten (4 personen)

Bereiding (25 min)

Ingrediënten (@ personen)

een zacht vuur. Kruid met peper en

1 courgette

1 Verdeel de kikkererwten over

200 g sojabonen edamame

zout.

1 wortel

epe)

3 Kook

intussen de pasta

in

een bakplaat met bakpapier en

1 granaatappel

besprenkel met de ras el hanout

400 g broccolinis

lichtgezouten water (kooktijd: zie

200 g quinoa natuur van

en 1 eetl olijfolie. Roer goed onder

1/2 plantje oregano

verpakking). Giet af en meng de

Belgische teelt

elkaar en zet + 20 min. in de

2 teentjes knoflook

pasta en de edamamebonen onder

2 eetl. amandelschilfers

voorverwarmde oven.

lu

de tomatensaus.

400 g casarecce (pasta)

340 g kikkererwten (bokaal)

2 Kook intussen de quinoa in

Afwerking

5 eetl. olijfolie

lichtgezouten water (kooktijd: zie

400 g tomatenstukjes (blik)

1/2 eetl. ras el hanout

verpakking). Giet af.

2 eetl. rodewijnazijn

Schik de broccolinis op een schotel

zwarte peper (moler)

3 Rooster

de amandelschilfers

1 eetl. olijfolie

met de roosjes naar buiten. Verdeel

zout

zonder vetstof goudbruin in een

zwarte peper (molen)

er de pasta met tomatensaus over.

zout

Voorbereiding Go min)

pan met antiaanbaklaag. Laat

D- Leuk voor de kids: gebruik de

'

uitlekken op keukenpapier.

Voorbereiding (10 min)

Spoel de quinoa in een zeef

4 Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde

Christmas pasta in de vorm van

onder koud water.

pan en bak de courgette en de

- Snipper de uien het knoflook fijn.

kerstboompjes.

Spoel de kikkererwten onder

wortel kort. Kruid met peper en

- Dompel de bevroren

koud water, laat uitlekken en

zout.

edamamebonen 3 min. in

kokend water en pel ze.

Brindisi Rosso D.O.C. ‘Virgilius’

'

dep droog.

5 Meng de quinoa met de

Rubino

Snij de courgette in de lengte in

kikkererwten en de groenten.

- Rits de blaadjes van de oregano.

Puglia - italië

2 en schraap er de zaadjes uit

Bestrooi met de amandelen en de

St Feuillien Blond

met een lepel. Snij elke helft in

granaatappelpitten.

Bereiding (20 min)

Blond bier

halvemaantjes van 1/2 cm.

1 Kook de broccolin’s 5 min.

onafgedekt in lichtgezouten water.

Schil de wortel, snij in de lengte

© studio by Miraval

Giet af.

in 2 en vervolgens in fijne

— IGP. Méditerranée

halvemaantjes.

2 Verhit intussen de olijfolie in een

Snij de granaatappel

Westmalle Tripel

pan en bak de ui en het knoflook

doormidden, breek de helften

Blond trappistenbier

1 min. Blus met de rodewijnazijn en

voeg de tomatenstukjes toe. Vul het

'

open en haal de pitten eruit.

blik voor 1/3 met water en giet bij

Verwarm de oven voor op

200 °C.

de tomaten. Voeg de oregano toe en

laat 15 min. afgedekt sudderen op

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Energie 40kal verds

1008

Energie 555 keal

Vezels

1228

Vetten

1538 Hulten

1428

Veten

678

Eten

Bg

(waanan) verzadigde vetzuren

en

198 Zou

038

(waarvan) verzadigde vetaren 088

K

ien

Zout

058

558

8

(waanan) sues

1138

(waarvan) suikes

1588

EL. CED