Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 64 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.

Hier is pagina 22 van 64 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 22
"ww Bi 3 es F NS Met smaakvolle 2 A En, | Een must bj gourmet, TER tn, u ondue, radette bijgerechten 5 CE = =); = 0 EL: Lie Dr ah 7 Re PN nn à Pi PS À A NE Be N €> x * A Le el) à; æ ot en Ee Ad ri en PER) & ® D) Cas: BETA # Rege ITS en eda! BTE GOT 1,60 €/pers. Bijgerecht 2,50€ PAIR Ingrediënten (4 personen) Bereiding (25 min) Ingrediënten (@ personen) een zacht vuur. Kruid met peper en 1 courgette 1 Verdeel de kikkererwten over 200 g sojabonen edamame zout. 1 wortel epe) 3 Kook intussen de pasta in een bakplaat met bakpapier en 1 granaatappel besprenkel met de ras el hanout 400 g broccolinis lichtgezouten water (kooktijd: zie 200 g quinoa natuur van en 1 eetl olijfolie. Roer goed onder 1/2 plantje oregano verpakking). Giet af en meng de Belgische teelt elkaar en zet + 20 min. in de 2 teentjes knoflook pasta en de edamamebonen onder 2 eetl. amandelschilfers voorverwarmde oven. lu de tomatensaus. 400 g casarecce (pasta) 340 g kikkererwten (bokaal) 2 Kook intussen de quinoa in Afwerking 5 eetl. olijfolie lichtgezouten water (kooktijd: zie 400 g tomatenstukjes (blik) 1/2 eetl. ras el hanout verpakking). Giet af. 2 eetl. rodewijnazijn Schik de broccolinis op een schotel zwarte peper (moler) 3 Rooster de amandelschilfers 1 eetl. olijfolie met de roosjes naar buiten. Verdeel zout zonder vetstof goudbruin in een zwarte peper (molen) er de pasta met tomatensaus over. zout Voorbereiding Go min) pan met antiaanbaklaag. Laat D- Leuk voor de kids: gebruik de ' uitlekken op keukenpapier. Voorbereiding (10 min) Spoel de quinoa in een zeef 4 Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde Christmas pasta in de vorm van onder koud water. pan en bak de courgette en de - Snipper de uien het knoflook fijn. kerstboompjes. Spoel de kikkererwten onder wortel kort. Kruid met peper en - Dompel de bevroren koud water, laat uitlekken en zout. edamamebonen 3 min. in kokend water en pel ze. Brindisi Rosso D.O.C. ‘Virgilius’ ' dep droog. 5 Meng de quinoa met de Rubino Snij de courgette in de lengte in kikkererwten en de groenten. - Rits de blaadjes van de oregano. Puglia - italië 2 en schraap er de zaadjes uit Bestrooi met de amandelen en de St Feuillien Blond met een lepel. Snij elke helft in granaatappelpitten. Bereiding (20 min) Blond bier halvemaantjes van 1/2 cm. 1 Kook de broccolin’s 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Schil de wortel, snij in de lengte © studio by Miraval Giet af. in 2 en vervolgens in fijne — IGP. Méditerranée halvemaantjes. 2 Verhit intussen de olijfolie in een Snij de granaatappel Westmalle Tripel pan en bak de ui en het knoflook doormidden, breek de helften Blond trappistenbier 1 min. Blus met de rodewijnazijn en voeg de tomatenstukjes toe. Vul het ' open en haal de pitten eruit. blik voor 1/3 met water en giet bij Verwarm de oven voor op 200 °C. de tomaten. Voeg de oregano toe en laat 15 min. afgedekt sudderen op Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Energie 40kal verds 1008 Energie 555 keal Vezels 1228 Vetten 1538 Hulten 1428 Veten 678 Eten Bg (waanan) verzadigde vetzuren en 198 Zou 038 (waarvan) verzadigde vetaren 088 K ien Zout 058 558 8 (waanan) sues 1138 (waarvan) suikes 1588 EL. CED
Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 22