Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 64 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
"ww
Bi
3
es
F
NS
Met smaakvolle
2
A
En,
| Een must bj gourmet,
TER tn,
u
ondue, radette
bijgerechten
5
CE
=
=);
=
0
EL:
Lie
Dr ah
7
Re
PN
nn à
Pi
PS
À
A
NE
Be
N
€>
x
*
A
Le
el)
à;
æ
ot
en
Ee
Ad
ri
en
PER)
&
®
D)
Cas:
BETA
#
Rege
ITS
en eda!
BTE
GOT
1,60 €/pers.
Bijgerecht 2,50€ PAIR
Ingrediënten (4 personen)
Bereiding (25 min)
Ingrediënten (@ personen)
een zacht vuur. Kruid met peper en
1 courgette
1 Verdeel de kikkererwten over
200 g sojabonen edamame
zout.
1 wortel
epe)
3 Kook
intussen de pasta
in
een bakplaat met bakpapier en
1 granaatappel
besprenkel met de ras el hanout
400 g broccolinis
lichtgezouten water (kooktijd: zie
200 g quinoa natuur van
en 1 eetl olijfolie. Roer goed onder
1/2 plantje oregano
verpakking). Giet af en meng de
Belgische teelt
elkaar en zet + 20 min. in de
2 teentjes knoflook
pasta en de edamamebonen onder
2 eetl. amandelschilfers
voorverwarmde oven.
lu
de tomatensaus.
400 g casarecce (pasta)
340 g kikkererwten (bokaal)
2 Kook intussen de quinoa in
Afwerking
5 eetl. olijfolie
lichtgezouten water (kooktijd: zie
400 g tomatenstukjes (blik)
1/2 eetl. ras el hanout
verpakking). Giet af.
2 eetl. rodewijnazijn
Schik de broccolinis op een schotel
zwarte peper (moler)
3 Rooster
de amandelschilfers
1 eetl. olijfolie
met de roosjes naar buiten. Verdeel
zout
zonder vetstof goudbruin in een
zwarte peper (molen)
er de pasta met tomatensaus over.
zout
Voorbereiding Go min)
pan met antiaanbaklaag. Laat
D- Leuk voor de kids: gebruik de
'
uitlekken op keukenpapier.
Voorbereiding (10 min)
Spoel de quinoa in een zeef
4 Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde
Christmas pasta in de vorm van
onder koud water.
pan en bak de courgette en de
- Snipper de uien het knoflook fijn.
kerstboompjes.
Spoel de kikkererwten onder
wortel kort. Kruid met peper en
- Dompel de bevroren
koud water, laat uitlekken en
zout.
edamamebonen 3 min. in
kokend water en pel ze.
Brindisi Rosso D.O.C. ‘Virgilius’
'
dep droog.
5 Meng de quinoa met de
Rubino
Snij de courgette in de lengte in
kikkererwten en de groenten.
- Rits de blaadjes van de oregano.
Puglia - italië
2 en schraap er de zaadjes uit
Bestrooi met de amandelen en de
St Feuillien Blond
met een lepel. Snij elke helft in
granaatappelpitten.
Bereiding (20 min)
Blond bier
halvemaantjes van 1/2 cm.
1 Kook de broccolin’s 5 min.
onafgedekt in lichtgezouten water.
Schil de wortel, snij in de lengte
© studio by Miraval
Giet af.
in 2 en vervolgens in fijne
— IGP. Méditerranée
halvemaantjes.
2 Verhit intussen de olijfolie in een
Snij de granaatappel
Westmalle Tripel
pan en bak de ui en het knoflook
doormidden, breek de helften
Blond trappistenbier
1 min. Blus met de rodewijnazijn en
voeg de tomatenstukjes toe. Vul het
'
open en haal de pitten eruit.
blik voor 1/3 met water en giet bij
Verwarm de oven voor op
200 °C.
de tomaten. Voeg de oregano toe en
laat 15 min. afgedekt sudderen op
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Energie 40kal verds
1008
Energie 555 keal
Vezels
1228
Vetten
1538 Hulten
1428
Veten
678
Eten
Bg
(waanan) verzadigde vetzuren
en
198 Zou
038
(waarvan) verzadigde vetaren 088
K
ien
Zout
058
558
8
(waanan) sues
1138
(waarvan) suikes
1588
EL. CED