Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 64 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
eN
2
4
A
En
he
mn
mmm
he
=.
raclettekaas
champignon
—
in sneetjes (ontdooid)
ne
fijngesnipperde peterselie
lookpoeder
peper
d
Ef
o
AT
ee
x
Se
ap
Aj
EN
PL
à
raclettekaas
Prinsessenbon
en (gekookt)
blokjes tomaat
Teepjes coppa
fingesnipperde sjajor
Verhit 2 eetl. boter in een
a
steelpannetje en stoof
1
„de sjalot 1 à 2 min.
fijngesnippe
1 eetl. witte wijn
Bevochtig met
en klop er 2 eetl.
bloem onder. Laat
een paar minuten
drogen op het
bij beetje 2,5 di
vuur. Giet er beetje
koude melk bij en meng tot een
a
licht gebonden saus. Voeg
1508
blauwgeaderde kaas in stukjes toe.
Kruid met peper en zout.
es
À à
pra
a
EE
au,
eeN
A
Saveur d'Antan onctueuse
Plateau radette 3 soorten
or
De
30sneetjes 7008
| Tage SSLE RUSTIQUE)
100g
RACETE
Save
1 4, 30: (20,43 e/kg)
LERUSTIQUE
Plateau Raclette,
A
L
11,95:
u
(17,07 €/kg)
53
EntreMont
À
w 207
Ki
de
Gi
à
166
Le Rustique
alle raclettekazen
Le
alle raclette- of
a
En
C Versmarkt
)
fonduekazen
a
NEE
=
N
SS
0
por
Lies
Douce zonder korst
-25 Vo
Fondue recept savoyarde met kazen 450g
-25 Vo
15sneetes350g
vanaf
25 esse
vanaf
71 5 € (20,43 €/kg)
2 verpakkingen
2 verpakkingen
Geldig van 15/12 tem. 31/12/2021.
ok Met 88 XTRA.