Colruyt - Folder van 15.12.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 64 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.12.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

eN

2

4

A

En

he

mn

mmm

he

=.

raclettekaas

champignon



in sneetjes (ontdooid)

ne

fijngesnipperde peterselie

lookpoeder

peper

d

Ef

o

AT

ee

x

Se

ap

Aj

EN

PL

à

raclettekaas

Prinsessenbon

en (gekookt)

blokjes tomaat

Teepjes coppa

fingesnipperde sjajor

Verhit 2 eetl. boter in een

a

steelpannetje en stoof

1

„de sjalot 1 à 2 min.

fijngesnippe

1 eetl. witte wijn

Bevochtig met

en klop er 2 eetl.

bloem onder. Laat

een paar minuten

drogen op het

bij beetje 2,5 di

vuur. Giet er beetje

koude melk bij en meng tot een

a

licht gebonden saus. Voeg

1508

blauwgeaderde kaas in stukjes toe.

Kruid met peper en zout.

es

À à

pra

a

EE

au,

eeN

A

Saveur d'Antan onctueuse

Plateau radette 3 soorten

or

De

30sneetjes 7008

| Tage SSLE RUSTIQUE)

100g

RACETE

Save

1 4, 30: (20,43 e/kg)

LERUSTIQUE

Plateau Raclette,

A

L

11,95:

u

(17,07 €/kg)

53

EntreMont

À

w 207

Ki

de

Gi

à

166

Le Rustique

alle raclettekazen

Le

alle raclette- of

a

En

C Versmarkt

)

fonduekazen

a

NEE

=

N

SS

0

por

Lies

Douce zonder korst

-25 Vo

Fondue recept savoyarde met kazen 450g

-25 Vo

15sneetes350g

vanaf

25 esse

vanaf

71 5 € (20,43 €/kg)

2 verpakkingen

2 verpakkingen

Geldig van 15/12 tem. 31/12/2021.

ok Met 88 XTRA.