Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.

Hier is pagina 33 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 33
we J ER ri Zoete gelukjes n ve Cr Ce > - É ei w fi er) } N N 78 à fi De xt te = Worteltaart met sinaasappelzeste INGREDIËNTEN (16 porties) VOORBEREIDING (20 min) 200 g wortelen -Schil de wortelen en rasp fijn. Hak 100 g walnootpitten grof 20 g granaatappelpitten - Snij met een dunschiller de schil van de sinaasappel (niet het wit). enkele frambozen Snij de schillen in fijne reepjes 1takje verse rozemarijn -Neem 2 eieren en scheid de eidooiers van de eiwitten. Klop de eiwitten 4eieren met een snuifje zout op tot een stevig schuim. 1koffiel, boter -Plet de kruidnagels met het kaneelpoeder in een vijzel -Beboter een springvorm en bestrooi met bloem 100g walnootpitten + enkele voor de afwerking enkele pecannoten 80 g kokospoeder BEREIDING (15 min. +1u. 10 min. in de oven + afkoelen) 350 g suiker 1 Verwarm de oven voor op 180°C. 2 Meng debloem en 350 g suiker met het kokospoeder, het bakpoeder, 250 g patisseriebloem 1koffiel. bakpoeder de kaneel en de kruidnagels. Voeg 2 eieren, 2 eidooiers en de zonnebloemolie toe. Meng goed. Meng er dan de grofgehakte walnoten 300 g zonnebloemolie 1koffiel. kaneel en de geraspte wortelen onder. 3 Spatel het eiwitschuim voorzichtig onder het deeg 2 kruidnagels & Giethetdeeg inde springvorm en zet 1à 1u, 10 min. in de 1snuifje zout voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen, 5 Breng intussen 1dl water aan de kook, samen met 100 g suiker ende Voor de topping sinaasappelschillen. Laat 5 min. pruttelen op een zacht vuur tot de suiker gesmolten is. Haal van het vuur en laat volledig afkoelen, Giet door een Lonbehandelde sinaasappel (bio) 200 g verse kaas (roomkaas) zeef en bewaar de sinaasappelschillen voor de afwerking, 6 Klop 100 zachte boter en 30 g suiker luchtig op in een keukenrobot. 100 g boter (op kamertemperatuur) Voeg al kloppend de roomkaas en de afgekoelde sinaasappelsiroop toe 130g suiker tot je de textuur van een vaste yoghurt krijgt 7_Haal de taart voorzichtig uit de vorm en bestrijk ze met de topping Voedingswaarde per portie (op basis van de ingrediëntenlijst} AFWERKING Energie 541 kcal- Vetten 37,5 g (waarvan) verzadigde vetzuren 11,0 g- Koolhydraten 43,3 g(waarvan) suikers 32,0g Werk de taart af met frambozen, walnoten, pecannoten, de Vezels 1,8g- Eiwitten 6,4 g- Zout 0,48 granaatappelpitjes, de sinaasappelschillen en wat rozemarijn eolruyt” 33
Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 33