Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.

Hier is pagina 31 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 31
E 8 OE ü Zin in een voorsmaakje? | Bekijk het filmpje op ER Lamskoteletten =70g per stuk ZN / Malse stukjes uit de rug, met been, Bak eerst aan in de pan en laat dan nog 2 à 5 min. verdemgaren. ! in, … 19,98 €/kg & F rs Met ons lamsvlees leg je een SJ heerlijk stukje vlees op je bord } Het is lichtroze van kleur en S heeft een fijne structuur. De smaak is verfijnd en doorweven met een licht kruidige toets. Om die pure Au smaak van lam echt recht aan te doen, laat je het vlees het best 71 niet te lang bakken. Vanbinnen ke mag het nog rosé zijn, zo blijft het lekker sappig. Wil je extra smaakmakers? Kies dan voor # knoflook en kruiden zoals munt, A! tijm, rozemarijn, oregano je Sn 4 3 a je Lamsbout +2kg Mals vlees met been. à - Bak eerst aan in de pan en zet dan + 5o min. + in een voorverwarmde oven op 190 °C. Lamsmanchettes 7 4 +3008 6,75 €/kg Lamsribbetjes uit de rug. Mager vlees. Bak goudbruin in de pan en zet daarna +10 min. in een voorverwarmde oven op 180 °C. ® “ 29,95 €/kg colruyt” 31 a
Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 31