Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.

Hier is pagina 18 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 18
Caesarsalade Quinoaslaatje met farfalle met geitenkaas 7 afwerking: croutons (op = bakpapier), parmezaanschilfers, - ea eventueel nog wat ansjovis à Br 6 fijngesneden Romeinse slaharten û 5 gekooktekwarteleitjes in 2gesneden) 4 gebakken kippenblokjes, gekruid met kippenkruiden, 4 peper en zout £ Me * à 3 gekookte pasta, bv. farfalle = 47 al, rj à 2 halve kerstomaten in EIN , gi L verschillende kleuren, fijngesnipperde rode ui, re Ni LA peperenzout ing Se je We ANSJOVISDRESSING FRAMBOZENDRESSING Meng 4 eetl. mayonaise met 4 eetl. magere Meng z eetl. frambozenazijn met het sap Griekse yoghurt. Voeg 2 ansjovisfilets in van 1 sinaasappel, 2 eetl. olijfolie en 2 eetl olijfolie en een beetje worcestersaus toe. vloeibare honing. Kruid met peper en zout. Mix glad en kruid met peper. Dat is genoeg voor 4 bokalen Zo heb je genoeg voor 4 bokalen, 18
Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 18