Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Caesarsalade
Quinoaslaatje
met farfalle
met geitenkaas
7 afwerking: croutons (op
=
bakpapier), parmezaanschilfers,
-
ea
eventueel nog wat ansjovis
à
Br
6 fijngesneden Romeinse
slaharten
û
5 gekooktekwarteleitjes
in 2gesneden)
4 gebakken kippenblokjes,
gekruid met kippenkruiden,
4
peper en zout
£
Me
*
à
3 gekookte pasta, bv. farfalle
=
47
al,
rj
à
2 halve kerstomaten in
EIN
,
gi
L
verschillende kleuren,
fijngesnipperde rode ui,
re
Ni
LA peperenzout
ing
Se
je
We
ANSJOVISDRESSING
FRAMBOZENDRESSING
Meng 4 eetl. mayonaise met 4 eetl. magere
Meng z eetl. frambozenazijn met het sap
Griekse yoghurt. Voeg 2 ansjovisfilets in
van 1 sinaasappel, 2 eetl. olijfolie en 2 eetl
olijfolie en een beetje worcestersaus toe.
vloeibare honing. Kruid met peper en zout.
Mix glad en kruid met peper.
Dat is genoeg voor 4 bokalen
Zo heb je genoeg voor 4 bokalen,
18