Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 14


Hier is pagina 14 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.



Colruyt Folder 21.04.2021

Hier is pagina 14 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 14

Gembermocktail ve met sinaasappel r INGREDIËNTEN (1 glas) 16,5 cl gingerale 1/2 onbehandelde sinaasappel (bio) 1takje vers basilicum Lem gember 1stengelcitroengras een beetje bloemsuiker enkele ijsblokjes BEREIDING (5 min) 1 Schilen rasp de gember. Snij het citroengras in de lengte doormidden en kneus 1helft. 2 Snij 2dunneschijfjes van de halve sinaasappelen pers de rest. 3 Doe het sinaasappelsap en de gember in een glas en zet er de gekneusde stengel citroengras in 7 [er 4 Vul aan metijsblokjes en overgiet met de gingerale. a 5_ Werk af met blaadjes basilicum en de schijfjes ER sinaasappel. Bestrooi met een beetje bloemsuiker. Frango Slushie INGREDIËNTEN (1 glas) 1d! citroenlimonade — LS eetl zelfgemaakte basilicumsiroop (zie p. 13) 30 g frambozen (diepvries) 30 g mango (diepvries) A 2aardbeien 1/4 mango 1/2 kiwi enkele blauwe besjes 60 g gemalen ijs BEREIDING (ontdooitijd +20 min) 49 1 Laatde frambozen en de mango oppervlakkig ontdooien 2_Snijde kroontjes van de aardbeien, Schil de halve kiwi en a snij in stukjes. Snij het vruchtvlees van de verse mango in stukjes. Steek de stukjes fruit en de bessen op 1brochettestokje. 3 Mixde frambozen met de basilicumsiroop en de helft van en hette samen het gemalen ijs. Verdeel over een glas. Sa eigen fruitbroc 4 Mixde mango met derestvan het gemalen ijs en lepel met je favoriete vruchten en op voorzichtig in het glas meeten a 5 Vulaanmetcitroenlimonade over de bolle kant van een un. CAT EU endoortje LE chool lepel. Werk af met een fruitbrochette. @ n picknick CIEL 14

Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 14