Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Colruyt Folder 19.05.2021

Hier is pagina 4 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 4

Ape Liever alcoholvrij?) Prosecco Gebruik alcoholvrije bubbels! met ijslolly van aardbei en basilicum INGREDIENTEN (1glas 12,5 cl prosecco 1 koffiel. limoensap 6 aardbeien 4 blaadjes basilicum 1 koffiel. vloeibare honing » R à BEREIDING (10 min. + 3 u. in de diepvriezer) 7 1 verwijder de kroontjes van de aardbeien SS 2 Doede aardbeien samen met het limoensap, 1 eetl. water en de honing in een steelpannetje Laat stoven tot de aardbeien zacht worden. Laat is à vi even afkoelen. 3 Voeg 2 blaadjes basilicum toe en mix fijn met de staafmixer. Giet in een ijslollyvorm. Duw er een Er houten stokje in, Plaats 3 u. in de diepvriezer. 4 Schenkde prosecco in een wijnglas. Haal de ijslolly uit de vorm en leg in het glas. Werk af met derest van het basilicum, Serveer onmiddellijk. \ Grapefruit ai Gin & Tonic ? INGREDIËNTEN (1glas) S clkruidige florale gin (bv. Hendrick's of Tanqueray) 20 cl pompelmoessap met tonic (bv. Pomton) 1/8 komkommer 2 takjes verse tijm Aijsblokjes BEREIDING (5 min) 1 Snij met een dunschiller 2 lange brede slierten van de komkommer. es Duw ze tegen de rand van een, whiskyglas. 2 Doe deijsblokjesin het glas Liever alcoholvr en overgiet met de gin en het ij? Laat de pompelmoessap. Vervang hem door MER 5 clalcoh Olvrije bitter 3 Werkaf metde takjes verse tijm en een rietje 0, V. Crodino ES ét ref ht Ons vakmanschap drink je met verstand

Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 4