Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

-

u

Minder dan Au.

in

a

Ingrediënten (4 eters)

140 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet)

ed

3 passievruchten

1mango

1/2 granaatappel

250 g halloumi (Cypriotische kaas)

1/2 voorgebakken ciabatta

F

10 walnootpitten

dr

À

1 koffielepel vloeibare honing

an

F7

6 eetlepels olijfolie

kr

1 eetlepel frambozenazijn

2 koffielepels Italiaanse kruidenmix

peper en zout

VS ef

Klop op de halve granaatappel met

een houten lepel boven een kommetje

Snij 1/2 ciabatta in 8 gelijke sneetjes.

om de pitjes eruit te halen. Hak de

Besprenkel met 2 eetlepels olijfolie

walnootpitten grof. Dat gaat makkelijk

en kruid met 1 koffielepel Italiaanse

als je ze in een plastic zakje stopt en

kruiden.

erover rolt met een deegrol.

url)

al

Je hulpkek

Doe de mango, de granaatappelpitjes

Bak de sneetjes brood 1 min. aan

en de walnootpitten in een grote

elke kant op een hete barbecue.

kom en meng met de slamix Trio.

Besprenkel met de vinaigrette.

Maak intussen een vinaigrette: snij

de passievruchten in 2 en doe het

Snij de halloumi in 8 gelijke sneetjes.

vruchtvlees met een koffielepel in een

Bestrijk met 1 eetlepel olijfolie en kruid

met 1 koffielepel Italiaanse kruiden.

kommetje. Meng er de frambozenazijn,

de vloeibare honing en 3 eetlepels olijf-

Bak de sneetjes halloumi 2 min. aan

olie onder. Kruid met peper en zout.

elke kant op een hete barbecue.

Snij het vruchtvlees van de mango in

Verdeel de salade over de borden en

blokjes. Vraag eventueel wat hulp aan

leg er telkens 2 sneetjes halloumi en

je hulpkok.

ciabatta op.

Voedingswaarde per eter (op basis van de ingrediöntenlijst): Energie 671 kcal - Vetten 487 9 (waarvan) verzadigde vetzuren 14,4 g

a

Koolhydraten 33,4 g (waarvan) suikers 15,0 g- Vezels 4,8 g - Eiwitten 22,2 g - Zout 2,3 g

23