Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker snel
4
AG}
Ne
où”
DE
Le
N
"à
5
y
2
5
Ag
C2
oe
IT bij
gemarineerde
zalmtourne
dos of
rn
À
ochettes
luk
PA.
Cd
nn
ER:
“3
11
ei
Li
Li
Li
Ra
Meloensalade
met dille-basilicumpesto en parmaham
INGREDIËNTEN (4 personen)
VOORBEREIDING (10 min)
90 g parmaham
Snipper het knoflook fijn
Snij de rode ui in fijne ringen
200 g babyspinazie (versmarkt)
1 meloen (galia)
Trek de parmaham in fijnere repen en rol losjes op.
Pluk de blaadjes van de takjes basilicum en dille. Hou van elk een paar takjes
1 koffiel. citroensap
apart voor de afwerking
1 plantje basilicum
Snij de meloen in 2 en schraap er de pitjes uit met een lepel. Schep met een
1 plantje dille
meloenschepje bolletjes uit de meloen
1 teentje knoflook
1rode ui
BEREIDING (10 min)
125 g minimozzarellabolletjes
1° Maak de pesto; doe de pijnboompitten, de grana padano, de dille, het basilicum,
het knoflook en het citroensap in een blender of hoge maatbeker en mix glad met
50 g geraspte grana padano
de olijfolie. Kruid met peper en zout.
40 pijnboompitten
2 Doede spinazie in een grote mengkom en kruid met peper.
30 g pecannoten
3 Verdeeler de meloen- en mozzarellabolletjes, de parmaham en de rode-uiringen
4 eetl olijfolie
over.
zwarte peper (molen)
&_Lepeler de kruidenpesto overen werk af met de pecannoten en de apart gehouden kruiden
zout
Fleurs de Prairie
AO.P. Côtes de Provence
;
Cuvée des Trolls
|
1
2
Sterk blond bier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst): Energie 449 kcal -Vetten 35,6g (waarvan) verzadigde vetzuren 10,0g
Koolhydraten 9,4 g (waarvan) suikers 7,3 g- Vezels 2,3 g- Eiwitten 21,5 - Zout 1,58
15