Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
—
Y
Bd
RE PEN
u
+
S
D,
PAS)
A -
N
ee !
an
æ<
A
©.
a
en
4
Vn
=
FE
‘hs
NY
+
rn
LV
P,
x
r
4
er
2
Serveer bij zalmfilet
met vel of zalmforel.
À
à
:
2
Krieltjessalade
met boontjes en mosterdvinaigrette
INGREDIËNTEN (4 personen)
BEREIDING (20 min)
250 g prinsessenbonen
1 Kook de minikrieltjes 15 min. gaar in lichtgezouten water.
Giet af en laat afkoelen.
8 radijzen
1 bosje waterkers
2 Kook intussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar
inlichtgezouten water. Giet af. Spoel onder koud water en laat
1/3 plantje bieslook
uitlekken.
500 g minikrieltjes
3 Maak de vinaigrette: meng de mosterd met de balsamicoazijn,
Leetl. mosterd op traditionele wijze
de walnotenolie, de honing en het bieslook. Kruid met peper en
1 eetl vloeibare honing
zout.
2 eetl. walnotenolie
& Doede minikrieltjes in een serveerschaal en voeg de
1 eetl. balsamicoazijn
prinsessenboontjes, de waterkers en de radijzen toe. Meng er de
zwarte peper (molen)
vinaigrette onder.
zout
VOORBEREIDING (15 min)
Wrijf de ongeschilde minikrieltjes goed schoon onder koud
Lafazanis Geometria Malagouzia
water. Snij daarnain de lengte in 2
Griekenland
Breek de uiteinden van de prinsessenboontjes
Pluk de blaadjes van de waterkers
Troubadour Magma
Amberkleurige tripel IPA
Snipper het bieslook fijn
Snij de radijzen in de lengte in 4
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst}: Energie 212 kcal Vetten 5,9 (waarvan) verzadigde vetzuren 0,5 g
Koolhydraten 32,3 g (waarvan) suikers 9,5 g Vezels 4,9 g-Eiwitten 5,0 g- Zout 0,4 8
14
Ons vakmanschap drink je met verstand Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand