Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.

Hier is pagina 32 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 32
> Fruitpakketjes ke MER met witte chocolade el en vanilleroomijs IE INGREDIËNTEN (4 personen) 2) 4 bolletjes vanilleroomijs 250 g aardbeien 125 g frambozen 100 g blauwe bessen ? 100 g braambessen D 100g aalbessen h 1limoen Vu Fr; enkele kleine blaadjesmunt 2eetl.amandelschilfers /4 Pe 2eetl. kokospoeder N 50 g witte chocolade Pr 4 eetl vloeibare honing ee 4 BEREIDING IN DE KEUKEN (zo min.) LA 1 Persdelimoen 2 Neem á stukken bakpapier, verdeel het rode fruit over het midden en verdeeler de honing en wat limoensap over. Vouw EN dichten bind de zijkanten vast met een Eed ns strik van keukentouw. Wikkel er daarna telkens een vel aluminiumfolie rond. N 3 Rooster de amandelschilfers samen met het kokospoeder in een pan zonder vetstof tot ze lichtjes kleuren. Hou apart. NY m BEREIDING OP DE BARBECUE (zo min} & Plaats de fruit pakketjes + 10 min. op een matig warme barbecue (of iets langer als de barbecue al aan het uitdoven is). 5 Verdeeldefruitpakketjes over de fs borden en schik er een bolletje vanille-ijs , naast. AFWERKING R ù Werk af met het amandel-kokosmengsel en de muntblaadjes. Schaaf er op het 8 v moment zelf wat wittechocoladekrullen Se over met een dunschiller. PNL © Ÿ % ß N Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediöntenlijst): Energie 322 kcal- Vetten 13,4 g(waarvan) verzadigde vetzuren 7,5 g- Koolhydraten 42,28 (waarvan) a | suikers 40,3 8- Vezels 6,68 Eiwitten 4,8g-Zouto,1g 32
Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 32