Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Kikkererwtensalade

met feta en munt

INGREDIËNTEN (4 personen)

- Pluk de blaadjes van de takjes munt en snipper samen metde

peterselie fijn

1komkommer

1 rode zoete puntpaprika

= Knip de tuinkers los

- Snipper de rode ui fijn

1 bakje tuinkers

- Rasp de schil van de halve citroen (niet het wit) en pers hem

1/2 onbehandelde citroen (bio)

3 takjes verse munt

BEREIDING (10 min)

1 plantje platte peterselie

1 Doedekikkererwten ineen serveerschaalen voeg de rode ui,

de komkommer, de puntpaprika, de munt, de platte peterselie en

1rodeui

100 g feta(blok

de tuinkers toe,

2 Maak de dressing: meng de citroenzeste met het citroensap en

400 g kikkererwten (blik)

de olijfolie en kruid met peper en zout. Meng onder de groenten

2 eetl olijfolie

3 Verkruimel er de feta over en meng door elkaar.

zwarte peper (molen)

zout

VOORBEREIDING (20 min)

Salento 1.GT. Primitivo

- Spoel de kikkererwten onder koud water. Laat uitlekken,

Pianadel Sole

Puglia -Italië

- Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2, verwijder de

zaadlijsten met een koffielepel en snij in halvemaantjes

Maredsous Blond

- Snij de rode puntpaprikain ringetjes en verwijder de pitjesen

Blond abdijbier

de witte zaadlijsten

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediöntenlijst): Energie 207 kcal - Vetten 12,3 g (waarvan) verzadigde vetzuren 5,08

Koolhydraten 12,3 (waarvan) suikers 3,2g- Vezels 6,1g- Eiwitten 8,7 g-Zouto,6g



.

5

me,

{

Auf

Je

am

LA

AJ

%

N

7 e

De

8 N

DET

de



ETS

#7

ied

LA

er



Pr

N

SE

Et

rss

mice

ie

7

de

nn B-

LS

1%

Et

Le

Bu

cr

5

Bi