Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.

Hier is pagina 20 van 36 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 20
| / Pick & mix: 5x brochettes 3x marinades Met deze ingrediënten maak je telkens 4 brochettes. À 2 w_ rr BLOEMKOOL-CHAMPIGNON we Kook 8 bloemkoolraosjes 1 min in lichtgezouten water. Prik de roosjes À en 8 champignons afwisselend op 4 brochettestokjes en overgiet met de oosterse marinade, Bak 1 min. aan = elke kant. Werk af met wat sesam- zaad en blaadjes koriander. € vs 2 ur Ä 3 OOSTERSE MARINADE Meng in een kommetje: 1 stengel citroengras, in 3 gesneden en gekneusd 1em geraspte gember het sap van 1/2 limoen MAÏS-PAPRIKA-ANANAS Kook 1 maïskolf 10 min, in licht- 1koffiel. suiker leetl. sojasaus gezouten water, giet af en snij in eetl vissaus 8. Snij 1/2 paprika in stukken van 2em, en prik samen met enkele eetl oestersaus stukjes ananas en de mals op 4 brochettestokjes, Overgiet met de zoete marinade. Bak4à5 min.en draai af en toe om. B } . Tes.
Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 20